pin

Prima ta Lecție de Zbor în București

1
2
3
4
5
6
Oricând
Luni disponibile: Mai-Oct.
1 Oră
Durată
16+
Restricție de vârstă
Despre

Ai visat vreodată să zbori printre nori ca o pasăre și să experimentezi libertatea zborului? Atunci vino alături de noi pentru prima ta lecție de zbor în București! Aceasta este oportunitatea perfectă de a învăța noțiunile de bază ale aviației și pilotajului, în timp ce admiri priveliștile uluitoare ale peisajelor din jur.

Înainte de decolare, vei primi un briefing de 15 minute despre aeronave, aviație și elementele fundamentale ale pilotajului. Instructorii noștri de zbor experimentați te vor ghida prin lista de verificare înainte de zbor, inclusiv procedurile de siguranță și o explicație a comenzilor de zbor. Odată ce ești gata, te vei urca pe scaunul pasagerului și vei decola spre cer.

În timpul zborului, vei putea admira peisajul incredibil al zonelor înconjurătoare din apropierea Bucureștiului. În funcție de condițiile meteorologice, poți zbura peste peisaje pitorești, precum Munții Carpați, Delta Dunării sau Marea Neagră. Vei avea șansa de a observa frumusețea uimitoare a lumii dintr-o perspectivă complet diferită.

Experiența se va desfășura sâmbăta și duminica, în funcție de disponibilitate, și va pleca fie de pe Aerodromul Șirna, fie de la Letca Nouă. Fiecare locație oferă o experiență de zbor unică și de neuitat. La Șirna veți zbura deasupra peisajului rural al județului Prahova, în timp ce la Letca Nouă vei zbura peste pădurile și lacurile curate ale județului Giurgiu.

Fie că ești în căutarea unei aventuri palpitante sau a unui cadou unic pentru o persoană dragă, această primă lecție de zbor este experiența perfectă. După experiența noastră, vei fi capabil să apreciezi aviația într-un mod nou și vei simți un entuziasm crescut de a zbura Rezervă-ți prima lecție de zbor astăzi și descoperă magia zborului!

Reguli

Vârstă minimă 16 ani, greutate maximă 100 kg. Pentru a participa la experiență, minorii trebuie să fie însoțiți de unul dintre părinți.

Este interzis zborul pentru persoanele aflate în stare de ebrietate, ori sub influența unor substanțe halucinogene. De asemenea, și pentru cei cu boli grave de inimă.

Locație
București - Aerodrom Șirna
Evaluare și Recenzii

5

din
14 Evaluări
5
4
3
2
1
Diana Chiriacescu
13 feb.

Alexandra Ciurea
24 oct.

Bianca Ciulacu
15 oct.

Tutaru Dalina
15 sept.

Alina Mindroc
12 iul.

Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Prima ta Lecție de Zbor în București

Zbor cu avionul și introducere în lumea aviației
cu o durată totală de 30 de minute.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+35
Preț:
279 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
279 lei
Choose your ticket