pin

Petrecere pe Yacht în Mangalia

1
2
Oricând
Luni disponibile: Mai-Sept.
1 Zi
Durată
Despre

Nu te mulțumi cu o petrecere plictisitoare într-un loc aglomerat, fă-ți amintiri care vor dura toată viața - Yacht Party

Experimentează o petrecere unică pe iahtul nostru în Mangalia! Fie că planificați o petrecere de burlăci, o petrecere de burlăcițe, o aniversare sau un eveniment de companie, iahtul nostru oferă locația perfectă pentru o experiență de neuitat.

Cu o capacitate maximă de 10 persoane, iahtul nostru oferă un cadru intim, perfect pentru grupuri mici. Adăugați o notă magică petrecerii dvs. urmărind apusul de soare spectaculos de pe puntea iahtului. Cu tot ce aveți nevoie pentru a păstra băuturile reci, iahtul nostru este echipat pentru a vă oferi atmosfera perfectă de petrecere.

Petrecerea de pe iaht este modul suprem de a sărbători ocazii speciale, oferindu-vă o experiență unică și de neuitat pe care o veți prețui ani de zile. Indiferent dacă doriți să impresionați invitații sau să creați amintiri de neuitat cu cei mai apropiați prieteni și familia, petrecerea pe iaht este alegerea perfectă.

Nu ratați această oportunitate uimitoare de a sărbători ocazia dvs. specială cu stil. Rezervați petrecerea pe iaht în Mangalia astăzi, și pregătiți-vă pentru o experiență de neuitat pe care dvs. și invitații dvs. nu o să o uitați niciodată!

Locație
Mangalia
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Zi

Petrecere pe Yacht în Mangalia

Fie că e vorba de petrecerea burlacilor sau a burlăcițelor, zile onomastice, zile de naștere sau petreceri ale companiei, vă propunem o locație unică, pe yacht.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+297
Preț:
2970 LEI
Experiențe Similare
Muzeul Simțurilor București
4.6(12)
Muzeul Simțurilor București

București, Romania

De la
35 lei
pin
Bonus
+18
Narghilea & Gin în București
Narghilea & Gin în București

București, Romania

De la
100 lei
pin
Bonus
+10

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
2970 lei
Choose your ticket