pin

Water Park în Mamaia

1
2
3
4
5
Oricând
Luni disponibile: Iun.-Sept.
1 Oră - 1 Zi
Durată
6+
Restricție de vârstă
Despre

Nimic nu se compară cu bucuria și frumusețea zilelor de vară, de aceea am adus în exclusivitate o modalitate inedită, 100% sigură și fară restricții de a petrece timpul liber prin proiectul Water Park Mamaia!

O oază de fericire, socializare și sănătate, unde distracția și voia bună dau tonul dis de dimineață, iar persoanele de toate vârstele sunt așteptate să-și petreacă timpul de calitate în compania celor dragi, într-un mediu sigur, benefic și antrenant.

Toate activitățile sportive sunt în aer liber, așa că ai parte de bucurie nelimitată indiferent de cum alegi să te distrezi.

Parcul gonflabil cu trasee amețitoare nu este singura activitate de care beneficiezi odată cu accesul în Water Park.

Ai incluse o multitudine de sporturi pe apa pe care le poți practica în cele mai sigure condiții: poate te încântă ideea unei plimbări cu caiacul pe Lacul Siutghiol, ori să măiestrești arta de a vâsli pe un standup paddle board, să te distrezi acompaniat de cineva drag ție într-o cursă cu hidrobicicleta, ori pur și simplu să vâslești către apus, într-o bărcuță cu vâsle.

Orice te face să ai chef de viață este disponibil acum pentru tine, în exclusivitate.

Reguli

Pentru că siguranța este pe primul loc, vrem să te asigurăm că toate activitățile sportive sunt supravegheate îndeaproape de o echipă de salvamari, care sunt pregătiți în orice moment să intervină în situații dificile, totodată ne-am asigurat că experiența Water Park se desfășoară într-un mediu sigur, igienic și fără restricții, de aceea apa din Lacul Siutghiol este în permanență testată și curățată de echipe de profesioniști, pentru ca tu să ai parte doar de momente memorabile.

Locație
Mamaia - Bulevardul Mamaia
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Water Park în Mamaia

Biletul asigura acces la parcul acvatic plutitor, timp de o oră.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+4
Preț:
40 LEI

1 Persoană

Water Park în Mamaia

Acces la parcul acvatic plutitor, plaja plutitoare și acces agrement nemotorizat în limita stocului disponibil timp de 2 ore.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+7
Preț:
70 LEI

1 Persoană

Water Park în Mamaia

Acces (toată ziua) la parcul acvatic plutitor, plaja plutitoare și acces agrement nemotorizat în limita stocului disponibil.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+12
Preț:
120 LEI

Pachet Family

Water Park în Mamaia

Acces (toată ziua) la parcul acvatic plutitor, plaja plutitoare și acces agrement nemotorizat în limita stocului disponibil. Valid pentru 3 persoane.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+33
Preț:
330 LEI

Pachet Family

Water Park în Mamaia

Acces (toată ziua) la parcul acvatic plutitor, plaja plutitoare și acces agrement nemotorizat în limita stocului disponibil. Valid pentru 4 persoane.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+43
Preț:
430 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
40 lei
Choose your ticket