pin

Kayaking în Delta Neajlov

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Mai-Sept.
4 Ore
Durată
16+
Restricție de vârstă
Despre

Traseu cu kayak-ul în Delta Neajlovului, un tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale, aflat la doar 30 km de București.

Traseu cu kayak-ul de 1-2 locuri, pe sectorul de râu Călugăreni-Comana, care include cea mai mare parte din Parcul Național Comana. Tura durează cca 4 ore și traversează zone împădurite, câmpuri de stuf, canale, mlaștini și lacuri, întregul peisaj al acestor întinderi de ape.

Turele de canoe sunt organizate în zilele de sâmbătă și duminică, una pe zi începând cu ora 11:00. Grupurile de cel puțin 10 persoane pot rezerva ture cu canoea în orice zi a săptămânii. Numărul maxim de participanți pentru aceasta experiență este de 40.

Echipa de intructori va organiza un instructaj și o probă practică pe apă stătătoare, înainte de pornirea propriu-zisă în traseu, astfel încât toți participanții să poată deplasa și manevra o astfel de ambarcațiune în condiții de siguranță.
- prezentarea caracteristicilor ambarcațiunii;
- noțiuni de navigație cu canoea ;
- exerciții de coordonare, echilibru și stroc.

Echipament pus la dispoziție de noi:
- canoe de 2 locuri,cu compartiment de bagaje și 2 compartimente etanșe (chesoane) destinate obiectelor electronice. Canoea canadiană este cea mai rapidă ambarcațiune de acest gen, poate susține fără probleme 2 persoane și provizii .
- vestă de salvare-articol obligatoriu.

Echipament obligatoriu:
- încălțăminte sport lejeră;
- geacă de ploaie;
- pălărie de soare;
- rezervă de apă.

Traseul de canoe va porni din Călugăreni, traversând întrega lungime a râului până la Comana, însumând o lungime de cca 20 km. Ieșirea se va face într-un loc amenajat, aflat în apropiere de Parcul de Aventură Comana.

Locație
Călugăreni
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Kayaking în Delta Neajlov

Explorează cu kayakul un tărâm sălbatic, una dintre cele mai mari zone umede, paradis pentru multe specii de păsări și animale.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+17
Preț:
170 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
170 lei
Choose your ticket