pin

Stand Up Paddle pe Siriu

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Iun.-Sept.
1 Oră
Durată
5+
Restricție de vârstă
Despre

Trăiește bucuria de stand up paddle timp de o oră!

Indiferent dacă este prima oară când încercați stand up paddle sau sunteți deja un expert, vă invităm să vă alăturați unei aventuri care cu siguranță vă va scoate din zona de confort. Tururile noastre de stand up paddle pe Siriu oferă un decor impresionant de peisaje și ape liniștite care vă permit să vă concentrați pe mișcările dvs. și să vă bucurați de fiecare moment petrecut pe apă.

De asemenea, vă oferim toate echipamentele necesare pentru experiența dvs. de stand up paddle. Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați această aventură dacă nu știți să înotați sau aveți o teamă de apă.

Tururile noastre oferă o varietate de opțiuni, de la rute scurte și simple până la trasee mai lungi și mai provocatoare, care se adresează tuturor nivelurilor de abilități și preferințelor. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție și vă oferă sfaturi și îndrumări înainte de a începe aventura, asigurându-vă că sunteți complet pregătiți să vă bucurați de fiecare moment petrecut pe apă.

Dacă căutați o experiență de neuitat care combină aventura, peisaje impresionante și o modalitate unică de a experimenta natura, atunci vă invităm să ne însoțiți într-un tur de stand up paddle pe Siriu. Nu mai așteptați, adună-ți gașca și rezervați-vă acest tur extraordinar astăzi!

Locație
Cașoca - Lacul Siriu
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Stand Up Paddle pe Siriu

Trăiește bucuria stand up paddle timp de o oră!

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+11
Preț:
110 LEI
Experiențe Similare
Canoe pe Lacul Vidraru
5(1)
Canoe pe Lacul Vidraru

Lacul Vidraru, Romania

De la
50 lei
pin
Bonus
+25

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
110 lei
Choose your ticket