pin

Ritual Spa ”Stress Relief” în Cluj

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
1 Oră
Durată
Despre

Ritualul Spa Stress Relief este modalitatea supremă de a te relaxa și de a te elibera de stres după o zi lungă. Acest ritual de lux combină puterea de vindecare a masajului cu proprietățile calmante ale uleiurilor esențiale pentru a oferi cea mai bună experiență de relaxare.

În timpul masajului, terapeuții noștri calificați folosesc tehnici tradiționale asiatice pentru a viza cele mai importante puncte de tensiune din corpul tău. Masajul este conceput pentru a elimina stresul, reduce tensiunea musculară și promovează relaxarea generală. Pe lângă masajul corporal, includem și un masaj delicat al scalpului și gâtului pentru a oferi o relaxare completă.

La spa-ul nostru, înțelegem importanța de a avea grijă de mintea și corpul tău. De aceea, folosim numai uleiuri esențiale de cea mai înaltă calitate și ingrediente naturale în ritualurile noastre pentru a ne asigura că primești cea mai bună experiență posibilă. Ritualul nostru de ameliorare a stresului este conceput special pentru a-ți calma mintea, corpul și sufletul, lăsându-te revitalizat și împrospătat.

Beneficiile acestui ritual se extind dincolo de relaxarea fizică. Se știe că proprietățile calmante ale uleiurilor esențiale utilizate în masaj reduc anxietatea și promovează claritatea mentală. Cu terapeuții noștri experți care te îndrumă prin proces, poți avea încredere că ești pe mâini bune și te vei simți complet întinerit.

Rezervă-ți o întâlnire astăzi și experimentează ritualul suprem de ameliorare a stresului. Lasă-ne să te ajutăm să ai grijă de corpul și mintea ta și să te simți complet revitalizat.
Program:
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 21:00;
Duminică: 13:00 - 20:00.

Locație
Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

75 Minute

Ritual Spa ”Stress Relief” în Cluj

Pachetul are o valabilitate de 3 luni.
Ritualul Stress Relief combină armonios masajul relaxant corporal, cu masajul delicat al scalpului și cu cel al zonei cervicale.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+28
Preț:
280 LEI
Experiențe Similare
Precious Moments în Cluj
5(1)
Precious Moments în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
460 lei
pin
Bonus
+64
Terapie ESSE în Cluj
Terapie ESSE în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
350 lei
pin
Bonus
+35

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
280 lei
Choose your ticket