pin

4 Hands Ritual Cluj

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
Oricând
Despre

Răsfățați-vă cu experiența de relaxare supremă cu Ritualul 4 Mâini la centrul nostru spa din Cluj. Acest masaj unic este o evadare perfectă din rutina zilnică și este conceput pentru a oferi relaxare completă minții și corpului.

Cu doi terapeuți lucrând la unison, masajul cu 4 mâini oferă un efect dublu, care este greu de anticipat de creier. Mișcările fluide blânde, dar puternice, stimulează reacția musculară a trunchiului și a abdomenului, rezultând un efect extraordinar asupra circulației sângelui și limfei, digestiei și a unei poziții corecte a coloanei vertebrale.

Ritualul celor 4 Mâini duce la un abandon mental total, oferind o stimulare neașteptată care răsfăță toate simțurile, ducând la o întinerire completă a minții și a corpului. După acest masaj, întregul corp se va simți revigorat și veți fi gata să faceți față provocărilor vieții de zi cu zi cu energie reînnoită.

Pentru a vă îmbunătăți experiența, vă recomandăm să alegeți în prealabil aromele, produsele și serviciile necesare. Acest lucru vă asigură că masajul dumneavoastră este adaptat nevoilor dumneavoastră specifice și vă puteți cufunda pe deplin în experiența de relaxare supremă.

La spa-ul nostru, credem în furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri, iar ritualul celor 4 mâini nu face excepție. Terapeuții noștri instruiți folosesc o combinație de tehnici tradiționale și moderne pentru a oferi o experiență de masaj de neuitat.

Scăpați de stresul vieții de zi cu zi și răsfățați-vă cu Ritualul 4 Mâini la centrul nostru balnear din Cluj. Rezervați o întâlnire astăzi și experimentați relaxarea supremă pentru mintea și corpul dvs..

Program: Marți - Vineri: 13:00 - 21:00

Sâmbăta: 12:00-20:00

Locație
Cluj-Napoca - Str. Emil Racoviță Nr.5
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Masaj Emoțional în Cluj
Masaj Emoțional în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
500 lei
pin
Bonus
+50

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play