pin

Masaj Emoțional în Cluj

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
2 Ore
Durată
Despre

Acest masaj te ajută să te relaxezi profund, eliberează din memoria celulară traumele emoționale, dureri, contracturi, te ajută să te reconectezi cu corpul și sufletul tău, ajutat de cele 5 blenduri florale special create de noi, pentru a te inspira să alegi conștient bucuria vieții, puterea ta interioară, eliberarea emoțiilor atașate, trezirea sanzualitatii și activarea naturii interioare.

Este un masaj blând dar puternic, iar în unele zone unde există contractură musculară sau durere, folosim un blend propriu de ulei cu săruri tisulare dr. Schuessler. Blend-urile conțin 5 amestecuri terapeutice unice, dezvoltate pentru masajul emoțional. Acestea au fost create pentru a facilita eliberarea din corp a emoțiilor care stau în calea puterii personale, a păcii sufletești, a trezirii senzualității și a redescoperirii bucuriei vieții. Blendurile conțin uleiuri esențiale cu grad terapeutic, săruri tisulare Dr. Schüessler, remedii florale Dr. Bach și remedii florale australiene, toate pe o bază de ulei de cocos fracționat, uleiuri organice de jojoba, avocado, măsline, nuci macadamia. Remediile intră în piele apoi în structura energetică a corpului și lucrează în același timp pe două planuri: sărurile tisulare relaxează profund pielea, iar remediile florale și uleiurile esențiale pătrund la nivel celular și își aduc aportul la echilibrarea inclusiv a sufletului. În continuare găsiți câteva informații despre fiecare produs în parte.

Vei alege din cele cinci belnduri florale unice, în funcție de starea ta emoțională:
Detox Emoțional: pentru detoxifiere emoțională și fizică. Ajută la eliberarea și deblocarea energiilor stagnante din corpul mental. Aduce ușurare și claritate în cazul celor care se simt depășiți și blocați.
Bucuria Vieții: te eliberează de tensiuni și relaxează sistemul nervos, fiind recomandat pentru cei care suferă de anxietate, depresie și depresie post-partum.
Puterea Interioara: ajută la creșterea stimei de sine și a puterii interioare. Masajul emoțional făcut cu acest amestec ajută la conștientizarea și tratarea dependențelor, fricilor, abuzurilor, resentimentelor, furiei și confuziei. Eliberează chakrele și îți oferă un plus de motivație.
Trezește Senzualitatea: inspiră romantism și senzualitate și te ajuta să îți iubești corpul. Este calmant și relaxant, echilibrează energiile feminine și masculine (yin și yang) și te eliberează de stres și tensiune.
Conectarea cu natura: ajută la creșterea imunității, la reconectarea ta cu natura, la aducerea la suprafață a amintirilor din trecut și conștientizarea lor.

Înaintea masajului vom avea o scurtă discuție în care completezi un chestionar cu problemele fizice și emoționale cu care te confrunți în acest moment și nu ai claritate cum sau de unde să începi călătoria de vindecare.

Program:
luni - vineri: 13:00 - 18:00;
sâmbătă: 11:00 - 14:00;
duminică: închis.

Locație
Cluj-Napoca - Strada Nădășel Nr. 60
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Ședință

Masaj Emoțional în Cluj

Acest masaj te ajută să te relaxezi profund, eliberează din memoria celulară traumele emoționale, dureri, contracturi.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+50
Preț:
500 LEI
Experiențe Similare
Precious Moments în Cluj
5(1)
Precious Moments în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
460 lei
pin
Bonus
+64
Terapie ESSE în Cluj
Terapie ESSE în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
350 lei
pin
Bonus
+35

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
500 lei
Choose your ticket