pin

Masaj Terapeutic (dureri musculare) în București

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
20 Minute - 1 Oră
Durată
Despre

Simți efectele unui stil de viață sedentar sau petreci ore lungi la birou? Simți mușchii încordați, tensionați și ai nevoie de puțină îngrijire? Nu lăsa durerea musculară să te împiedice să te bucuri de viață la maximum. Masajul nostru terapeutic este soluția pentru problema ta.

Prin arta ancestrală a acupresurii, terapeuții noștri pricepuți vor aplica presiune țintită pentru a elibera tensiunea din mușchii tăi, pentru a crește circulația și pentru a promova relaxarea. Punctele de presiune din corpul nostru sunt legate de organe și sisteme specifice, iar terapeuții noștri sunt instruiți să aplice presiune într-un mod care promovează vindecarea și echilibrul în tot corpul.

Masajul nostru terapeutic este o modalitate naturală de a ameliora tensiunea și durerea musculară fără utilizarea de medicamente. Veți putea să vă mișcați mai liber, să experimentați o relaxare mai profundă și să vă simțiți revigorat și reîmprospătat după doar o sesiune.

În plus față de ameliorarea durerii și tensiunii musculare, masajul nostru terapeutic are multe alte beneficii. Poate ajuta la îmbunătățirea somnului, la întărirea sistemului imunitar, la reducerea anxietății și a depresiei și la creșterea stării generale de bine. Terapia noastră de masaj este, de asemenea, o modalitate excelentă de a sprijini obiectivele tale de fitness, prin îmbunătățirea flexibilității, creșterea gamei de mișcare și reducerea riscului de accidentări.

Deci, fie că ești un sportiv care se recuperează după o accidentare sau pur și simplu căutând o modalitate de relaxare și deconectare, masajul nostru terapeutic este soluția perfectă. Terapeuții noștri experimentați vor lucra cu tine pentru a crea un plan de tratament personalizat bazat pe nevoile și obiectivele tale specifice. Nu lăsa durerea musculară să te împiedice să mergi mai departe. Rezervă-ți acum o sesiune și experimentează tu însuți numeroasele beneficii ale acupresurii!

Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00.

Locație
București - Șoseaua Nordului Nr. 94C
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

30 Minute

Masaj Terapeutic (dureri musculare) în București

Vă așteptăm la o ședință de masaj pentru a vă recăpăta energia și starea de bine!

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+14
Preț:
140 LEI

Saună umedă capsulă

Masaj Terapeutic (dureri musculare) în București

Pachetul include saună umedă capsulă.
Durată: 20 minute.
Pachetul nu include masaj.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+15
Preț:
150 LEI
Experiențe Similare
Precious Moments în Cluj
5(1)
Precious Moments în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
460 lei
pin
Bonus
+64
Terapie ESSE în Cluj
Terapie ESSE în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
350 lei
pin
Bonus
+35

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
140 lei
Choose your ticket