pin

Escaladă la Stâncă - Abonament 4 Ședințe în apropiere de Cluj

1
2
3
4
5
6
Oricând
Luni disponibile: Apr.-Oct.
8 Ore
Durată
18+
Restricție de vârstă
Despre

Experimentați fiorul alpinismului cu abonamentul nostru de 4 sesiuni! Vă oferim posibilitatea de a explora unele dintre cele mai uluitoare locații de alpinism din România, inclusiv Cheile Tureni, Cheile Turzii și multe altele.

Abonamentul nostru de formare se desfășoară sub îndrumarea unui instructor de alpinism calificat și cu experiență, asigurându-vă că primiți sprijinul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a cuceri noi culmi.

Antrenamentul are loc în fiecare marți și joi între orele 17:00 - 19:00, permițându-vă să îl încadrați în programul dvs. Și cu un minim de patru participanți, veți avea ocazia să urcați cu persoane care au aceleași gânduri, construind prietenii și împărtășind experiențe pe parcurs.

Abonamentele noastre sunt valabile o lună, oferindu-vă flexibilitatea de a alege zilele care vi se potrivesc cel mai bine. Doar anunțați-ne cu cel puțin o zi în avans și ne vom asigura că aveți un loc rezervat. Și în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile, vom colabora cu dvs. pentru a reprograma pentru o oră care funcționează pentru toată lumea.

Vă rugăm să rețineți că transportul nu este inclus, așa că asigurați-vă că vă aranjați singur transportul către și de la locurile de alpinism.

Fie că sunteți un alpinist experimentat sau abia la început, abonamentul nostru de 4 sesiuni este modalitatea perfectă de a explora frumusețea locațiilor de alpinism din România, în timp ce vă îmbunătățiți abilitățile și tehnica. Nu ratați această oportunitate incredibilă de a vă împinge la noi limite și de a experimenta entuziasmul alpinismului.

Reguli

Nerecomandat persoanelor cu afecțiuni neurologice.

Locație
Cluj-Napoca - Cheile Tureni, Cheile Turzii
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Escaladă la Stâncă - Abonament 4 Ședințe în apropiere de Cluj

Antrenamentele se desfășoară sub îndrumarea unui instructor de escaladă sportivă.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+27
Preț:
270 LEI
Experiențe Similare
Tur al Clujului
Tur al Clujului

Cluj-Napoca, Romania

De la
500 lei
pin
Bonus
+50

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
270 lei
Choose your ticket