pin

Via ferrata în Cheile Turzii

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Apr.-Nov.
Despre

Trăiește aventura vieții cu via ferrata în Cheile Turzii, Cluj. Acest traseu palpitant este considerat cel mai bun traseu de via ferrata din țară, oferind priveliști uluitoare ale defileului de jos, de mijloc și de sus. Via ferrata este un traseu de alpinism incitant care folosește cabluri de oțel fixate pe stancă, începând din fundul văii și ajungând în vârful cheilor cu niște peisaje spectaculoase.

Călătoria ta va fi însoțită de ghizi profesioniști și dotată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un ham de alpinism, via ferrata cu amortizor și căști de protecție. Te poți concentra asupra vederilor incredibile și adrenalină a urcării pe teren accidentat.

Via ferrata din Cheile Turzii este potrivită atât pentru începători, cât și pentru alpiniștii experimentați. Te vei putea bucura de această experiență palpitantă, care include înregistrări foto și video pentru a surprinde momentele voastre de neuitat. Experiența este perfectă pentru grupuri de minim cinci participanți, ceea ce o face ideală pentru familii sau grupuri de prieteni care caută o aventură de neuitat.

Pe lângă entuziasmul alpinismului, via ferrata este, de asemenea, o modalitate excelentă de a te bucura de aer liber și de a experimenta frumusețea naturală a zonei. Priveliștile uimitoare ale cheilor și ale peisajului din jur te vor lăsa uimit și te vor inspira să continui să explorezi în aer liber.

Vino și experimentează via ferată în Cheile Turzii, Cluj, și provoacă-te să urci mai sus decât ai crezut vreodată posibil. Este o aventură pe care nu o vei uita niciodată!

Locație
Turda - Cheile Turzii
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Via ferrata în Cheile Turzii

Aveți inclus echipamentul necesar compus din ham de alpinism, lonje de via ferrata cu absorbator de șoc, caști de protecție.
Inclus: foto/video.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+12
Preț:
120 LEI
Experiențe Similare
Vacanță Adrenaline în apropiere de Cluj
Vacanță Adrenaline în apropiere de Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
2506.4 lei
pin
Bonus
+830
Ture de caiac pe răul Bistrița
Ture de caiac pe răul Bistrița

Râul Bistrița, Romania

De la
150 lei
pin
Bonus
+15
Tir cu Arcul / Airsoft
Tir cu Arcul / Airsoft

Valea Uleiului, Romania

De la
70 lei
pin
Bonus
+12

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
120 lei
Choose your ticket