pin

Masaj Facial în Cluj

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
1 Oră
Durată
Despre

Masajul facial este o modalitate excelentă de a te răsfăța și de a oferi pielii tale îngrijirea pe care o merită. Este o tehnică de masaj terapeutic și relaxant care presupune folosirea unor mișcări ușoare pe față, gât și umeri pentru a îmbunătăți circulația sângelui și a stimula sistemul limfatic. De asemenea, masajul ajută la eliberarea tensiunii din mușchi și la reducerea stresului, lăsându-vă să vă simțiți calm și împrospătat.

În timpul unui masaj facial, sunt folosite o varietate de tehnici pentru a spori frumusețea naturală a pielii. Terapeutul va folosi o combinație de mișcări ușoare de presiune, frământare și batere pentru a îmbunătăți textura și elasticitatea pielii. Uleiurile esențiale și cremele hidratante sunt adesea folosite împreună cu masajul pentru a hidrata și hrăni pielea.

Masajul facial nu este doar un tratament de lux, ci are și multe beneficii pentru piele. Poate ajuta la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor, la creșterea producției de colagen și la îmbunătățirea tonusului și texturii pielii. Masajul ajuta si la detoxifierea pielii, indepartand impuritatile si desfundarea porilor.

Masajul facial este potrivit pentru toate tipurile de ten și poate fi personalizat pentru a aborda problemele specifice ale acestuia. Poate fi folosit pentru a trata acneea, rozaceea și alte afecțiuni ale pielii, precum și pentru a relaxa și ameliora stresul.

În general, masajul facial este o modalitate excelentă de a te răsfăța și de a îmbunătăți sănătatea și aspectul pielii tale. Este un tratament blând și eficient care poate fi făcut singur sau ca parte a unui pachet spa mai mare. Oferă-ți plăcerea finală și experimentează astăzi beneficiile masajului facial.

Program:
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 21:00;
Duminică: 13:00 - 20:00.

Reguli

Experiența are o valabilitate de 3 luni din momentul achiziției.

Locație
Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană 30 Minute

Masaj Facial în Cluj

Pachetul are o valabilitate de 3 luni.
Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+13
Preț:
125 LEI
Experiențe Similare
Masajul Reginei/ Regelui în Cluj
Masajul Reginei/ Regelui în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
645 lei
pin
Bonus
+88
Reflexoterapie - Cluj Napoca
Reflexoterapie - Cluj Napoca

Florești, Romania

De la
70 lei
pin
Bonus
+60
Yoga pentru Familie București
Yoga pentru Familie București

București, Romania

De la
216 lei
pin
Bonus
+22

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
125 lei
Choose your ticket