pin

Masajul – Raindrop Asculta Cântecul Ploii

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
2 Ore
Durată
Despre

Masajul Raindrop - Ascultă melodia ploii

Dacă dorești să experimentezi o călătorie senzorială din care te vei întoarce cu adevărat revigorat sau revigorată, alege masajul Raindrop. Dacă te bucuri de aromaterapie și știi cât de bine funcționează reflexologia, vei avea parte de ambele în timpul acestei terapii. Nu îți ascundem faptul că vei simți cum tensiunea dispare de pe spate și picioare și cum începi să te relaxezi.

Masajul Raindrop este o experiență terapeutică care îmbină tehnici de masaj cu utilizarea uleiurilor esențiale și principii de reflexologie. Această terapie are la bază teoria că uleiurile esențiale pot fi absorbite rapid de piele și pot avea efecte benefice asupra corpului și minții.

În timpul masajului Raindrop, terapeutul va aplica pe spate și picioarele tale diferite uleiuri esențiale, care sunt alese cu atenție pentru proprietățile lor terapeutice. Aceste uleiuri sunt apoi distribuite pe corp folosind tehnici specifice de masaj și mișcări ritmice, menite să relaxeze mușchii și să elibereze tensiunea acumulată.

Pe lângă efectele de relaxare, masajul Raindrop poate aduce și alte beneficii pentru sănătatea ta. Aromaterapia utilizată în cadrul acestei terapii poate avea efecte de echilibrare a emoțiilor și stării mentale. De asemenea, se crede că anumite mișcări specifice de masaj pot ajuta la stimularea circulației sângelui și la îmbunătățirea funcției sistemului limfatic.

Masajul Raindrop este recomandat celor care doresc să își reducă nivelul de stres și să își îmbunătățească starea generală de bine. De asemenea, poate fi util în ameliorarea anumitor dureri musculare sau articulare cauzate de tensiunea acumulată.

Programul de lucru pentru masajul Raindrop este de luni până sâmbătă, între orele 9:00 și 21:00. Te invităm să rezervi o sesiune și să te bucuri de toate beneficiile acestei terapii relaxante și terapeutice. Experimentează muzica ploii în timp ce trupul tău se eliberează de stres și tensiune, iar mintea se destinde într-o atmosferă de liniște și armonie.

Locație
București - Strada Părintele Stăniloaie, nr. 7
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

90 Minute

Masajul – Raindrop Asculta Cântecul Ploii

Te așteptăm la o ședință de 90 minute și îți garantăm că vei reveni!

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+39
Preț:
390 LEI
Experiențe Similare
Terapie Online Tapping EFT
5(1)
Terapie Online Tapping EFT

București, Romania

De la
230 lei
pin
Bonus
+23
Masaj de Relaxare în Cluj
5(2)
Masaj de Relaxare în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
130 lei
pin
Bonus
+44
Masaj Zen Armony în Cluj
Masaj Zen Armony în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
245 lei
pin
Bonus
+35

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
390 lei
Choose your ticket