pin

Experienta Perfect Balance în Cluj

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
2 Ore
Durată
Despre

Tratamentele de întinerire și strălucire a feței sunt o modalitate excelentă de a vă revitaliza pielea și de a oferi feței un aspect mai tânăr. Tratamentele noastre faciale folosesc tehnici de ultimă oră și produse de înaltă calitate pentru a îmbunătăți nuanța și textura pielii, pentru a reduce liniile fine și ridurile și pentru a oferi pielii o strălucire sănătoasă.

După tratamentul facial, vă puteți răsfăța cu un masaj relaxant și revigorant care vă va lăsa să vă simțiți revigorat și întinerit. Terapeuții noștri de masaj sunt calificați în diverse tehnici care pot ajuta la ameliorarea tensiunii și a stresului, la îmbunătățirea circulației și la promovarea relaxării generale.

Combinația dintre un tratament facial și un masaj este modalitatea perfectă de a obține echilibrul și armonia pentru mintea și corpul tău. Te vei simți revitalizat/ă și reînnoit/ă din interior spre exterior.

Tratamentele noastre faciale și de masaj sunt adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră individuale, asigurându-vă că primiți cel mai înalt nivel de îngrijire și atenție. Folosim numai cele mai bune produse și tehnici pentru a ne asigura că experiența dumneavoastră este atât plăcută, cât și eficientă.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă îmbunătăți frumusețea naturală și de a experimenta un echilibru perfect de relaxare și întinerire, tratamentul nostru de întinerire și luminozitate facială urmat de un masaj relaxant și revigorant este alegerea ideală. Rezervă-ți o ședință astăzi și experimentează amestecul perfect de lux și wellness.

Programări:
Luni - Sâmbătă: 10:00 - 21:00;
Duminică: 13:00 - 20:00.

Reguli

Experiența are o valabilitate de 3 luni din momentul achiziției.

Locație
Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1
Evaluare și Recenzii

5

din
1 Evaluări
5
4
3
2
1
Stefana Frincu
18 aug.

Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

120 Minute

Experienta Perfect Balance în Cluj

Pachetul are o valabilitate de 3 luni.
Pentru ca tu să obții echilibrul perfect, ți-am pregătit acest pachet complet.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+62
Preț:
620 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
620 lei
Choose your ticket