pin

Pizza Master Fun în București

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Ore
Durată
Despre

Este oficial: pizza este cea mai populară mâncare din întreaga lume. Sunt milioane de moduri de a o prepara, și aproape la fel de multe moduri de a te bucura de ea. Acum, acest fel de mâncare delicios oferă, de asemenea vehiculul perfect pentru distracție, festin și experiență de team building. Comunicare? Lucru în echipă? Abilități de conducere? Noi le servim proaspete în fiecare zi.

Chef-ul formează echipe de lucru și va da startul unei competiții distractive între colegi. Ca întotdeauna, creativitatea și originalitatea sunt ingrediente esențiale! După ce toată lumea va încerca să creeze cea mai bună pizza, toți participanții vor fi câștigători, pentru că vor savura delicioasele preparate.După o zi lungă de întâlniri, imaginați-vă veți pregăti pizza împreună și vă veți îmbunătăți abilitățile de grup.

Indiferent de preferințele culinare ale participanților, toată lumea va ieși zâmbind, pentru că vom avea ingrediente diverse și de cea mai bună calitate. Iar noile abilități de team building vor începe să plătească dividende înapoi la locul de muncă chiar din prima zi.

Activitatea poate avea loc doar indoor și poate fi organizată pentru un grup de minim 10, maxim 50 persoane, în orice oraș din țară. Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail support@extasy.com.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Pizza Master Fun în București

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa support@extasy.com. Pentru acest eveniment, capacitatea maximă este de 50 persoane și poate fi organizat în orice oraș din țară. Prețul pentru acest pachet este de persoană, valabil pentru un grup de 20 - 40 persoane în București. Pachetul include: logistică, bucătar chef entertainer, echipă suport, ingrediente, aprovizionare, consumabile.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+25
Preț:
248 LEI
Experiențe Similare
Rafting pe Buzău
5(1)
Rafting pe Buzău

Buzău, Romania

De la
200 lei
pin
Bonus
+20
Paintball în București
Paintball în București

București, Romania

De la
135 lei
pin
Bonus
+19

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
248 lei
Choose your ticket