pin

Masterchef Challenge

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
Minim 3 Ore înainte
Rezervă în avans
3 Ore
Durată
Despre

Masterchef challenge reprezintă alegerea perfectă pentru un team building de succes, oferindu-ți în același timp eficiență în echipă, timp de calitate, deconectare, abilități creative, însușirea unor informații despre nutriție echilibrată, ingrediente sănătoase.

Echipele vor fi antrenate într-o competiție savuroasă pentru a planifica, a organiza și a asimila. Ingrediente spectaculoase și echipamente de ultimă generație vor sta la dispoziția participanților. Iar entertaineri celebri vor face deliciul team building-ului culinar.

Grupați în echipe, participanții trebuie să planifice un meniu, să împartă responsabilități și să lucreze contra cronometru pentru a finaliza proba gătitului. Un trainer Chef va superviza întreaga activitate și va interveni cu sugestii, opinii și reguli noi. Pe parcursul programului, vor apărea elemente noi precum: schimbarea meselor de lucru între echipe, obligativitatea utilizării unui anumit ingredient, renunțarea la unul din instrumentele principale de gătit etc.

În final, fiecare echipă trebuie să-și susțină meniul realizat în fața unui juriu format din trainer și reprezentanți ai bordului firmei.

Activitatea poate avea loc atât indoor, cât și outdoor și poate fi organizată pentru un grup de minim 15, maxim 200 persoane, în orice oraș din țară. Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail support@extasy.com.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

Pachet 1

Masterchef Challenge

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa support@extasy.com. Pentru acest eveniment, capacitatea maximă este de 250 persoane și poate fi organizat în orice oraș din țară. Prețul pentru acest pachet este de persoană, valabil pentru un grup de 20 - 40 persoane în București. Pachetul include: logistică, bucătar chef entertainer, echipă suport, ingrediente, aprovizionare, consumabile.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+30
Preț:
297 LEI

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
297 lei
Choose your ticket