pin

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Siriu

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Iun.-Sept.
1 Oră
Durată
5+
Restricție de vârstă
Despre

Caiac pe Siriu este modalitatea perfectă de a te bucura de peisajele frumoase ale României în timp ce faci mișcare și respiri aerul curat. Lacul Siriu este înconjurat de uimitorii Munți Siriu, iar caiacul este o modalitate unică de a explora lacul și împrejurimile sale.

La centrul nostru de caiac, oferim toate echipamentele necesare, inclusiv caiace, vâsle și veste de salvare. Instructorii noștri experimentați vă vor oferi o scurtă introducere în caiac și regulile de siguranță, așa că, chiar dacă sunteți începător, vă puteți bucura de caiac pe Lacul Siriu.

Caiacul este și o modalitate excelentă de a face exerciții fizice, deoarece oferă un antrenament pentru întregul corp, având în același timp un impact redus asupra articulațiilor. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a te relaxa și de a te destresa în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii. Lacul Siriu, cu apele sale liniștite, este locul ideal pentru o plimbare relaxantă cu vâslele, dar dacă ești în căutarea unei aventuri, poți explora golfurile lacului.

Te rugăm să reții că mersul cu caiacul pe Lacul Siriu nu este recomandat persoanelor care nu știu să înoate sau cărora le este frică de apă. Siguranța este prioritatea noastră principală și dorim să ne asigurăm că toți oaspeții noștri au o experiență sigură și plăcută pe apă.

Așa că vino alături de noi pentru o zi de plimbare cu caiacul pe Lacul Siriu și experimentează frumusețea și liniștea acestei locații uimitoare dintr-o perspectivă unică!

Locație
Cașoca - Lacul Siriu
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Siriu

Îmbarcă-te într-o aventură nouă într-un caiac de o persoană, timp de o oră!

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+7
Preț:
66 LEI

Aventură în Familie

Plimbare cu Caiacul pe Lacul Siriu

Îmbarcă-te într-o aventură nouă într-un caiac dublu, timp de o oră! Experiența este disponibilă pentru doi adulți și un copil.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+11
Preț:
110 LEI
Experiențe Similare
Medieval Birthday Adventure în Sighișoara
Medieval Birthday Adventure în Sighișoara

Sighișoara, Romania

De la
80 lei
pin
Bonus
+8
Mâncare sănătoasă la birou în Cluj
Mâncare sănătoasă la birou în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
50 lei
pin
Bonus
+5

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
66 lei
Choose your ticket