pin

Cook & Fun în București

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Ore
Durată
Despre

Cook & Fun este un foarte bun program de networking recomandat pentru colegi, clienți sau colaboratori. După o sesiune de gătit, discuțiile și negocierile ulterioare vor fi cu siguranță mai relaxate.

Adevărații entertaineri vor face din evenimentul tău un real spectacol! Chef Florin Dumitrescu, Horia Vîrlan, Jakob Hausmann, Cezar Munteanu, Victor Melian sau Alex “Teacher” Cîrțu le vor oferi participanților o experiență unică și îi vor molipsi cu pasiunea și entuziasmul lor pentru delicii în bucătărie.

Chiar și cei care consideră cartofii prăjiți o rețetă complexă, vor reuși să facă față cu brio programului Cook & Fun. Pentru că chefii noștri știu să-i îndrume, astfel încât fiecare participant să se simtă un adevărat maestru în arta culinară.

Activitatea poate avea loc doar indoor și poate fi organizată pentru un grup de minim 10, maxim 150 persoane, în orice oraș din țară. Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail support@extasy.com.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

Pachet 1

Cook & Fun în București

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa support@extasy.com. Pentru acest eveniment, capacitatea maximă este de 150 persoane și poate fi organizat în orice oraș din țară. Prețul pentru acest pachet este de persoană, valabil pentru un grup de 20 - 40 persoane în București. Pachetul include: logistică, bucătar chef entertainer, echipă suport, ingrediente, aprovizionare, consumabile.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+30
Preț:
297 LEI
Experiențe Similare
Tabăra de Fitness în Vama Buzăului
Tabăra de Fitness în Vama Buzăului

Vama Buzăului, Romania

De la
650 lei
pin
Bonus
+65
Tur Crame Dealu Mare pe Bicicletă
Tur Crame Dealu Mare pe Bicicletă

Tohani, Romania

De la
297 lei
pin
Bonus
+40

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
297 lei
Choose your ticket