pin

BBQ Challenge în București

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Ore
Durată
Despre

BBQ Challenge este un program spumos în care echipele sunt invitate să se întreacă în…grătare. Un eveniment excelent pentru a petrece timp de calitate cu colegii, în aer liber. Veți învăța cum se face un steak adevărat și vă veți întrece în cea mai „hot” competiție culinară a momentului.

O ieșire la iarbă verde, împreună cu colegii, într-o locație bine aleasă, o abordare gourmet a binecunoscutului grătar cu prietenii, o competiție integrată, un bucătar entertainer coordonator al echipelor – reprezintă mixul de succes al acestui program de team building culinar.

Activitatea poate avea loc doar outdoor și poate fi organizată pentru un grup de minim 10, maxim 200 persoane, în orice oraș din țară. Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail support@extasy.com.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

Pachet 1

BBQ Challenge în București

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa support@extasy.com. Pentru acest eveniment, capacitatea maximă este de 200 persoane și poate fi organizat în orice oraș din țară. Prețul pentru acest pachet este de persoană, valabil pentru un grup de 20 - 40 persoane în București. Pachetul include: logistică, bucătar chef entertainer, echipă suport, ingrediente, aprovizionare, consumabile.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+30
Preț:
297 LEI
Experiențe Similare
Nuclear Attack în Cluj
Nuclear Attack în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
90 lei
pin
Bonus
+15
Rafting pe Râul Arieș
5(3)
Rafting pe Râul Arieș

Vidolm, Romania

De la
150 lei
pin
Bonus
+15

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
297 lei
Choose your ticket