pin

Rafting pe Valea Bistriței

1
2
3
4
5
6
Oricând
Luni disponibile: Mai-Sept.
2 Ore
Durată
4+
Restricție de vârstă
Despre

Experimentează adrenalina și simte fiorul valurilor spumoase cu rafting-ul pe Valea Bistriței, o aventură supremă pentru cei în căutarea unei experiențe de neuitat în inima României.

Fiind un sport foarte apreciat de iubitorii de aventură și senzații tari, raftingul pe râul Bistrița este o activitate care te va provoca și te va entuziasma în același timp. Râul Bistrița, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și valurile sălbatice, oferă cadrul perfect pentru o zi plină de emoție, bucurie și momente de neuitat.

Echipamentul și pregătirea noastră profesională te vor asigura că ești pregătit pentru această aventură palpitantă. Vei primi un briefing de siguranță și vei învăța tehnicile necesare pentru a aborda rapid cu ușurință. Ghizii noștri experimentați vor fi alături la fiecare pas, oferindu-ți sprijin și îndrumări pentru a-ți asigura siguranța în timp ce te bucuri de goana valurilor.

Capacitatea noastră de 14 persoane permite o experiență de grup distractivă și interesantă, perfectă pentru cei care doresc să-și împărtășească dragostea pentru aventură și în aer liber. Poți veni cu prietenii tăi sau te poți alătura unui grup de aventurieri cu gânduri similare și poți crea amintiri care vor dura toată viața.

Vino alături de noi în fiecare zi la 10:30 și 14:30 pentru un tur de neuitat de rafting pe valurile râului Bistrița. Nu vei dori să ratezi această experiență provocatoare și distractivă care îți va ridica nivelul de adrenalină la maximum. Simte puterea apei și bucură-te de peisajul frumos al Văii Bistriței în timp ce cobori pe râu.

La sfârșitul zilei, te poți relaxa la unul dintre numeroasele restaurante și cafenele din zonă și poți retrăi aventura cu prietenii la o masă delicioasă.

Rezervă-ți locul astăzi și pregătește-te să te bucuri de aventura vieții cu Rafting pe Valea Bistriței. Fă-ți inima să bată și creează amintiri care vor rămâne cu tine pentru totdeauna.

Locație
Broșteni
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Copil

Rafting pe Valea Bistriței

Raftingul este un sport foarte apreciat de către iubitorii de aventură și senzații tari, oferind o experiență unică pe râurile înspumate de munte.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+12
Preț:
120 LEI

1 Adult

Rafting pe Valea Bistriței

Raftingul este un sport foarte apreciat de către iubitorii de aventură și senzații tari, oferind o experiență unică pe râurile înspumate de munte.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+15
Preț:
150 LEI
Experiențe Similare
Flower Bar în București
Flower Bar în București

București, Romania

De la
248 lei
pin
Bonus
+25

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
120 lei
Choose your ticket