pin

Curs Snowboard pe Pârtia Buscat Cluj

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
1 Oră
Durată
6+
Restricție de vârstă
Despre

Snowboardingul este un sport de iarnă palpitant care a câștigat popularitate de-a lungul anilor. Dacă ți-ai dorit întotdeauna să-l încerci, dar nu ai avut niciodată ocazia, acum este șansa ta. Alătură-te nouă la o lecție de snowboard pe Pârtia Buscat din Cluj și experimentează goana de a coborî muntele acoperit de zăpadă.

Instructorii noștri experți te vor ghida prin fiecare pas al drumului, ajutându-te să depășești orice teamă pe care o ai. Înțelegem că snowboardingul poate părea intimidant, mai ales pentru începători, dar suntem aici pentru a-l face cât mai distractiv și sigur posibil.

Lecțiile noastre de snowboard sunt adaptate nevoilor tale individuale, așa că fie ești un începător sau ai o anumită experiență, vom lucra cu tine pentru a ne asigura că ai o experiență de succes și plăcută. Te vom învăța tot ce trebuie să știi, de la tehnici de bază la abilități mai avansate, astfel încât să poți coborî cu încredere panta.

Mai mult, lecțiile noastre de snowboard se țin pe Pârtia Buscat din Cluj, care oferă priveliști uimitoare și o experiență unică. Fie ești în căutarea unei adrenaline sau pur și simplu vrei să încerci ceva nou, snowboardingul pe Pârtia Buscat este o experiență pe care nu o vei uita.

Deci ce mai aștepți? Ia-ți snowboardul și alătură-te nouă pe Pârtia Buscat pentru o lecție de snowboard de neuitat. Abia așteptăm să ne vedem acolo!

Locație
Băișoara
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Curs Snowboard pe Pârtia Buscat Cluj

Timp de o oră vei fi asistat de către un instructor specializat.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+20
Preț:
200 LEI

2 Persoane

Curs Snowboard pe Pârtia Buscat Cluj

Timp de o oră vei fi asistat de către un instructor specializat.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+35
Preț:
350 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
200 lei
Choose your ticket