pin

Prepararea Brânzeturilor în Mod Tradițional și Tură în Ghimeș

1
2
3
4
5
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
Minim 5 Ore înainte
Rezervă în avans
5 Ore
Durată
Despre

Porniți într-o călătorie în timp prin încântătorii Munți Ghimes, unde veți descoperi arta pregătirii tradiționale a brânzeturilor. Cufundați-vă în lumea ciobanilor alpini și experimentați modul de viață local vizitând o colibă ​​- un adăpost tipic de vară - și gustând brânza proaspătă delicioasă a regiunii.

Alăturați-vă nouă într-un tur ghidat la Cetatea Rakoczi, unde veți descoperi remarcabila biodiversitate a pășunilor și a pajiștilor din Valea Ghimeșului. Minunați-vă de peisajele naturale uimitoare și aflați despre unicitatea florei și faunei din zonă.

Pe măsură ce explorăm orașul, vă vom duce într-o călătorie istorică pentru a descoperi evenimentele și bătăliile trecute care au avut loc la Ghimes în timpul celor două războaie mondiale. Cu ajutorul buncărelor și șanțurilor de apărare, vă vom ghida prin oraș, unde veți afla despre evenimentele semnificative care au modelat istoria zonei.

Tururile noastre sunt conduse de ghizi experimentați care vorbesc fluent germană, engleză, română și maghiară. Formăm grupuri de până la 15 participanți pentru a asigura o experiență personalizată.

Alăturați-vă nouă pentru o călătorie de neuitat în Munții Ghimeș, unde veți afla despre prepararea tradițională a brânzeturilor și istoria fascinantă a acestei regiuni încântătoare.

Locație
Ghimeș
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Prepararea Brânzeturilor în Mod Tradițional și Tură în Ghimeș

Descoperă misterele păstoritului alpin și a vieții localnicilor.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+69
Preț:
690 LEI
Experiențe Similare
Kayak on Lake Siriu
Kayak on Lake Siriu

Lacul Siriu, Romania

De la
550 lei
pin
Bonus
+55

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
690 lei
Choose your ticket