pin

Degustare de Palincă în Zalău

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
4 Ore
Durată
18+
Restricție de vârstă
Despre

Pășește în lumea aromelor suave la Pălincia din Bădăcin. Lasă-te condus prin procesul de obținere a licorii magice de către distilatorul Pălincii de Bădăcin. Povestea începe de la îngrijirea pomilor fructiferi, se acordă o atenţie specială fiecărei etape de producție a distilatului, de la culesul manual ori selecționarea fructelor, exclusiv, sănătoase, la pregătirea borhotului, și distilarea lui, supravegherea fluxului tehnologic și până la ambalarea artizanală a produselor.

Respectând metodele uzanțelor străvechi ale locului, dar folosind, totodată, tehnologii de ultimă generaţie europeană, "Pălinca de Bădăcin " produce o cantitate relativ mică de distilate din fructele produse, culese și selecționate din livezile BIO domnului Valentin Vălcăuan, plantații bio de pe dealurile din împrejurimile Bădăcinului. Având viziunea perpetuării tradițiilor zonei şi mizând exclusiv pe căutarea calității,

Valentin Vălcăuan a obţinut un produs original românesc, cu însușiri nobile, în descendența datinilor locale, o pălincă Premium, competitivă oriunde, în afara ţării, cu care strămoșii ardeleni s-ar fi fălit, fără doar și poate. Acordăm o atenţie specială fiecărei etape de producție a distilatului, de la culesul manual ori selecționarea fructelor, exclusiv, sănătoase, la pregătirea borhotului, supravegherea fluxului tehnologic și până la ambalarea artizanală a produselor.

În funcție de anotimp și de condițiile meteorologice se vizitează livada/ via.

Experiența include:
- tur de livadă;
- prezentarea procesului și fluxului tehnologic, de la culesul fructelor până la procesul de distilare;
- intrebări și răspunsuri;
- degustarea sortimentelor de pălincă (7-10), împreună cu plăcinte proaspete specifice din Bădăcin, plus platou cu bunataturi locale (slănină, brânză, ceapă și legume din producție proprie BIO - de sezon).

Degustarea se încheie cu posiblitatea de achiziție a pălinicilor preferate la prețuri speciale.

Pentru a rezerva această experiență, este necesar un număr minim 5 persoane și maxim 30.

Reguli

Recomandăm ca persoana care conduce la și de la degustare să nu consume pălincă.

Locație
Bădăcin - Sat Bădăcin Nr. 154/A
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Degustare de Palincă în Zalău

Descoperă gustul fructelor Transilvaniei într-o singură picătură. Degustare 5 sortimente de palincă - 20ml/ sortiment. La finalul experienței, vei primi din partea noastra o cutiuță cadou cu 2 sticle de 50ml.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+11
Preț:
110 LEI

1 Persoană

Degustare de Palincă în Zalău

Degustare 9 sortimente de palincă (gutui, cireșe, caise, mere, pere, struguri, piersici, prune, prune baricade) - 20ml/ sortiment. La finalul experienței, vei primi din partea noastra o cutiuță cadou cu 2 sticle de 50ml.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+15
Preț:
150 LEI
Experiențe Similare
Drumeție în Vârtop, Arieșeni
Drumeție în Vârtop, Arieșeni

Vârtop Arieșeni, Romania

De la
500 lei
pin
Bonus
+70

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
110 lei
Choose your ticket