pin

Traseu Montan Enduro by Enduro Nuts Cluj

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
5
Oricând
18+
Restricție de vârstă
Despre

Ești pregătit pentru o aventură care te va scoate de pe drumurile bătătorite și te va duce în inima munților? Enduro Nuts Cluj îți oferă traseul montan de tip Enduro!

Traseul nostru montan ghidat este modalitatea perfectă de a scăpa de zgomotul și haosul vieții urbane și de a te cufunda în frumusețea naturală a munților României. Întregul traseu este off-road, în zone izolate, îți permite să te cufunzi pe deplin în sălbăticia accidentată și să experimentezi fiorul de pe off-road.

Îți oferim toate echipamentele necesare, inclusiv o motocicletă și echipament de protecție, precum și un ghid profesionist care te va conduce într-o călătorie de neuitat prin unele dintre cele mai uluitoare peisaje pe care le vei vedea vreodată.

Dificultatea traseului variază în funcție de preferințele tale, asigurându-ne că profiți la maximum de experiența ta, indiferent dacă ești un experimentat sau abia la început. Iar celor care doresc să-și prelungească aventura, recomandăm să găsească cazare în Băișoara și să petreacă noaptea scufundându-se pe deplin în frumusețea și liniștea munților.

Așadar, dacă ești pregătit pentru o aventură care te va duce pe noi culmi și îți va lăsa amintiri care vor dura toată viața, rezervă-ți astăzi Traseul montan Enduro by Enduro Nuts Cluj. Pregătește-te să experimentezi fiorul călătoriei off-road într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ!

Reguli

Consumul de alcool este strict interzis șoferilor.
Este alegerea ta dacă dorești să îți faci o asigurare medicală sau nu. Dacă alegi să îți faci, asigură-te că acoperă costurile pentru accidente cauzate de sporturi extreme.

Locație
Băișoara -
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Caiac în Cluj
Caiac în Cluj

Gilău, Romania

De la
40 lei
pin
Bonus
+7
EVO Rally Experience by Titi Aur
EVO Rally Experience by Titi Aur

Cocani, Romania

De la
2500 lei
pin
Bonus
+250

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play