pin

Bicicleta Tandem în București

1
2
3
4
5
6
Oricând
Luni disponibile: Mar.-Oct.
1 Zi
Durată
16+
Restricție de vârstă
Despre

Bicicleta tandem îți oferă unul din cele mai plăcute moduri de a petrece momente memorabile alături de încă o persoană: iubit/ iubită, prieten/ prietenă, soț/ soție, membru al familiei sau coleg de birou.

Bicicleta tandem este o experiență unică, ce îmbină plăcerea de a merge pe bicicletă cu bucuria de a fi alături de cineva important din viața ta.

Ce ingrediente trebuie pentru o experiență memorabilă cu bicicleta tandem? Priveliște superbă, drum lin și să fii alături de o persoană dragă. Te ajută să dezvolți relația cu partenerul de pedalat, să regăsești "chimia" dintre voi.

Bicicleta tandem cimentează relația de prietenie dintre cei doi parteneri de pedalat. Le oferă ocazia să discute, să se cunoască mai bine și le solicită o bună coordonare în mișcări.

Atrage toate privirile și îți permite să realizezi fotografii și video deosebite.

În parc, în oraș, în afara orașelor, în pădure sau pe drumuri mai puțin umblate, bicicleta tandem este o experiență deosebită față de ce știi până acum.

Am ales să oferim de închiriat biciclete tandem marca Electra. Sunt biciclete de top, de la un brand premium din Statele Unite ale Americii. Bicicletele Electra au un design elegant, componente de calitate și sunt ușor de condus și de manevrat. Bicicletele au o culoare albastră - aqua distinsa și un aspect clasic, ce atrage toate privirile ca un magnet. Sunt ușor de condus, chiar am avut clienți care s-au plimbat peste 30 km într-o singură zi.

Este imposibil să nu te distrezi pe o bicicletă tandem model premium și atât de chic. Trebuie doar să te decizi cu cine vrei să te plimbi, când să fie excursia și ești gata să pleci în călătorie pe bicicleta tandem.
În București, Ploiești și Câmpina serviciul de aducere și preluare bicicleta este inclus în tariful de închiriere bicicletă tandem.

Rămâne doar să stabilim împreună unde vrei să te plimbi și cât, să știm unde aducem bicicleta și de unde o vom ridica.

Serviciul de închiriere bicicletă tandem include următoarele accesorii opționale:
- coș retro atașat în partea din față. Îl poți folosi pentru a transporta într-un mod minunat gustările și băuturile pentru picnic. Sau folosești coșul pentru florile culese. Sau pentru orice vrei tu.
- îți oferim caști de protecție cool, de diverse dimensiuni;
- și pentru că orice mic detaliu face diferența avem grijă ca bicicletele noastre tandem să aibă cele mai drăguțe accesorii. Ce accesorii are o bicicletă? Claxon, bineînțeles. De când eram mici ne doream să avem cel mai frumos claxon așa că ne-am îndeplinit o dorință. Am găsit aici cele mai frumoase claxoane. Soneriile Cruf for Bikes sunt realizate în România, cu materiale vegane - cruelty free. Sunt sonerii hand-made, de al căror design te vei îndrăgosti.
Fun fact: Credeai că bicicletele tandem sunt doar pentru plimbări romantice? Două doamne curajoase au făcut ocolul lumii pe o bicicletă tandem în 263 de zile stabilind un nou record la această categorie. Au mai fost curajoși care au făcut acest tur.

Bicicleta tandem le-a purtat prin 25 de țări și au parcurs 29.391 km. Biciclistele au avut de înfruntat valul de caniculă din Europa, musonii în Asia, incendiul din Australia și pentru a ajunge înapoi în Anglia au prins ultimul feribot înainte de închiderea granițelor din cauza coronavirusului.

Dacă o bicicletă tandem poate trece prin atâtea aventuri, înseamnă că este timpul să o încerci și tu.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

2 Persoane

Bicicleta Tandem în București

Închiriază bicicleta pentru 24 ore.
Hai să te plimbi cu cea mai la modă bicicletă cu două locuri.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+49
Preț:
493 LEI
Experiențe Similare
Canyoning la Sinaia
Canyoning la Sinaia

Sinaia, Romania

De la
290 lei
pin
Bonus
+29

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
493 lei
Choose your ticket