Ești logodită sau ai o soră sau o prietenă care se pregătește pentru cea mai mare zi din viața ei?
Dacă trebuie să organizați o petrecere de burlacite, alegerea locului perfect este cheia pentru cel mai tare party.
Bineînțeles că o petrecere în club ar fi nemaipomenită și nemaiauzită, dar parca ați mai văzut filmul ăsta undeva.
Cum ar fi să organizați petrecerea despre care toți își vor aminti, pe un yacht cu vele în largul mării? Această petrecere este foarte importantă pentru că este ultimul moment de distracție al viitoarei mirese în calitate "burlacita", așa că nu trebuie să treacă neobservată sau să fie un lucru banal. Trebuie să fie "superpetrecerea" despre care se vă vorbi mult timp. Ce poate fi mai plăcut decât să te distrezi împreună cu cele mai bune prietene stând la pajă pe punte, dansând sau savurând un pahar rece de șampanie pe un iaht legănat ușor de valuri?
Petrecere Mamaia sau spre larg
Plecând din portul Tomis vom naviga pe lângă plaja Modern, plaja 3 Papuci și apoi paralel cu stațiunea Mamaia până aproape de tabăra Năvodari. Pentru cei dornici să facă o baie în largul mării, putem face o oprire. Bineînțeles că oricine este interesat de arta navigației pe vele, poate participa că membru activ al echipajului.
Petrecere Corbu
Plaja Corbu este cea mai noua plajă de pe litoralul românesc al Mării Negre, situată la mică distanță de renumitele stațiuni Mamaia și Năvodari la sud și rezervația Delta Dunării la Nord.
Această plajă este una retrasă, sălbatică și încă virgina, pe alocuri nisipul fin este amestecat cu cochilii de scoici și melci iar apa este curată, aceasta fiind preferata turiștilor care caută o oază de liniște și recreere, fară muzică în boxe, cluburi și petreceri pe plajă sau hoteluri de cinci stele, singurul zgomot auzit aici fiind cel al valurilor.
Plecarea vă fi din portul turistic Tomis, vom naviga paralel cu stațiunea Mamaia, trecem pe lângă fosta tabără Năvodari și rafinăria Rompetrol după care ancoram în zona pustie a plajei Corbu pentru o oră, timp în care puteți face baie, plajă sau consuma o bere rece la bordul iahtului.
Cu puțin noroc vom vedea și delfinii care și-au făcut un obicei în a-și face apariția pe lângă bărcile noastre.
Petrecere Costinești
Stațiunea Costinești este amenajată în prelungirea satului cu același nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanța, între localitatea Tuzla (nord) și Stațiunea Olimp (sud). Cunoscută ca fiind stațiunea tineretului, Costinești își primește oaspeții într-o atmosferă veselă și foarte animată.
Plaja stațiunii este vegheată de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul și epava navei Evanghelia, eșuată în anul 1960. Stațiunea s-a extins foarte mult în ultimii ani, largindu-și considerabil capacitatea de cazare.
Plecând din portul Tomis, ne vom îndreptă spre sud, lasând în urmă Cazinoul - simbolul orașului Constanța și apoi continuând pe lângă portul Constanța și Agigea. Vom ancora pentru pauza de prânz aproape de celebra epavă.
Petrecere Vadu
Plaja Vadu este o plaja virgină, sălbatica, neamenajată, puțin cunoscută, dar frumoasă. În comparație cu plajele de la Corbu, Gura Portiței, Sf Gheorghe și Sulina, plaja de la Vadu este cea mai sălbatica. Toate aceste plaje de mai sus iți oferă pace, liniște și pot fi o alternativă la aglomerația oferită de litoralul românesc.
Plaja Vadu este o plajă lungă de 4-5 km, plina de nisip fin. Prin nisip se găsesc numeroase scoici, melci și chiar alge marine care seamănă cu mici formațiuni de corali. Printre ele, pescărușii sunt ca la ei acasă, nederajandu-i prezența oamenilor. Peștii prezenți în această parte de mare sunt chefalul și stavridul. La capătul plajei se află cherhanaua Vadul Pescarilor, locul nostru de ancorare și popas. Plaja nu este amenajată, nu există chioșcuri, umbreluțe, iar camparea cu rulota sau cu mașină este interzisă. Oamenii sunt puțini pe plaja, iar liniștea este deplină, fiind întreruptă doar de pescăruși și valurile mării.
Plecarea din port se va face la ora 9.00. Pe traseul nostru vom naviga paralel cu stațiunea Mamaia și tabăra Năvodari, trecem de rafinăria Rompetrol și plaja Corbu. Cu puțin noroc ne putem bucura și de apariția unor delfini pe lângă barcă.
În jurul prânzului ajungem la cherhanaua de la Vadu. Aici ancoram și ne deplasăm pe mal cu dingy (bărcuță gomflabila cu motor). Doritorii pot servi masa la restaurantul din complex, recunoscut pentru specialitățile din pește sau se pot bucura de plaja pustie din acesta zonă. Pauza va fi de două ore.
Întoarcerea în port se va face în jurul orei 18.
Petrecere Limanu
Această croazieră este una dintre cele mai frumoase care le facem pe litoralul românesc. Navigăm paralel cu toate stațiunile de la malul mării, vedem Capul Tuzla, facem o oprire la celebra epavă a navei Evanghelia din Costinești, trecem de Capul Aurora și intrăm pe lângă șantierul naval Mangalia în ceea ce pare a fi un fiord - Lacul Limanu. Acesta zonă a fost declarată Zonă de Protecție Specială Avifaunistica și este de o frumusețe aparte. După 30 minute de mers pe acest lac cu multe coturi, ajungem în cea mai frumoasă marină din țară - Marina Limanu, un loc special pentru iubitorii sailing-ului. Restaurantul din cadrul marinei oferă cea mai bună mâncare pescărească din zonă, de aceea cu siguranță nu îl vom ocoli.
La întoarcere, o oprire pentru o baie în largul mării vă fi o încântare pentru cei puțin mai curajași. Parcurgând o distanță așa de mare, avem toate șansele să ne întâlnim cu grupurile de delfini pe care i-am găsit de multe ori în această zonă.
Bărcile noastre sunt dotate cu dormitoare, 2 băi, dușuri, aragaz, frigider, mp3 player cu stație pentru a vă oferi tot confortul necesar la bord.
Atenție! Orice croazieră își poate modifica programul sau se poate amână la o dată ulterioară daca se consideră că vremea nu este favorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.
Locuri disponibile: 10