pin

Tratament Spa pentru Cupluri în București

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
5
6
Oricând
Despre

Căutați modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu persoana iubită? Pachetul nostru complet de experiențe este exact ceea ce aveți nevoie. Acest pachet este conceput pentru a vă ajuta să vă simțiți bine și să vă relaxați în timp ce vă bucurați de un timp de calitate atât de necesar împreună.

Pachetul include un Ritual Chakra Balance, care este un tratament unic care are ca scop echilibrarea și alinierea chakrelor tale, promovând un sentiment de armonie și echilibru în corpul și mintea ta. Pentru ea, oferim un tratament facial de lux care îi va lăsa pielea moale, netedă și strălucitoare. Pentru el, oferim un masaj thailandez care va elibera tensiunea și stresul, lăsându-l să se simtă relaxat și întinerit.

Pe langa aceste tratamente, pachetul include si o spalare si uscare a părului pentru ea si o manichiura pentru el, astfel incât să arați și să vă simțiți cat mai bine. Terapeuții noștri experimentați și calificați se vor asigura că primiți cel mai înalt nivel de îngrijire și atenție, astfel încât să vă puteți relaxa pur și simplu și să vă bucurați de experiență.

Pachetul complet de experiențe este modalitatea perfectă de a petrece timp de calitate cu persoana iubită și de a avea grijă de tine în același timp. Amândoi veți pleca simțindu-vă împrospătați, reînnoiți și reconectați.

Locație
București - Strada Părintele Stăniloaie, nr. 7
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Terapie ESSE în Cluj
Terapie ESSE în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
350 lei
pin
Bonus
+35
Yoga în Cluj
Yoga în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
50 lei
pin
Bonus
+30
Nirvana Yoga București
Nirvana Yoga București

București, Romania

De la
780 lei
pin
Bonus
+78

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play