pin

Experiență Mother-to-be în Cluj

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
2 Ore
Durată
Despre

Sarcina este o călătorie incredibilă, dar poate fi și o perioadă de stres fizic și emoțional. De aceea oferim un ritual special de răsfăț și relaxare, conceput special pentru viitoarele mame. Acest ritual include un masaj prenatal și un tratament facial de curățare și hidratare care vă va lăsa să vă simțiți relaxată, întinerită și răsfățată.

Terapeuții noștri calificați și experimentați vor folosi tehnici blânde pentru a ajuta la ameliorarea oricărei tensiuni sau disconfort pe care le puteți experimenta, lăsându-vă să vă simțiți relaxate și împrospătate. Tratamentul de curățare și hidratare a feței este conceput pentru a vă hrăni și hidrata pielea, lăsând-o să se simtă moale și netedă.

La spa-ul nostru, înțelegem că sarcina este un moment special din viața ta și dorim să te ajutăm să profiti la maximum de ea. Ritualul nostru de răsfăț și relaxare este modalitatea perfectă de a-ți face timp pentru tine, de a te relaxa și de a te relaxa înainte de sosirea micuțului tău.

După cum se spune: „Când dragostea nu mai încape în inima a doi oameni, se naște un al treilea”. Credem că acesta este un moment pentru a sărbători și a prețui, iar ritualul nostru de răsfăț și relaxare este modalitatea perfectă de a face exact asta.

Rezervă-ți o ședință astăzi și lasă-ne să te ajutăm să te bucuri de acest moment special din viața ta. Terapeuții noștri calificați te vor ajuta să te simți bine și să te relaxezi, lăsându-te să te simți împrospătată și întinerită.

Program:
Luni - sâmbătă: 10:00 - 21:00;
Duminică: 13:00 - 20:00.

Locație
Cluj-Napoca - Strada Emil A. Dandea Nr. 1
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

120 Minute

Experiență Mother-to-be în Cluj

Pachetul are o valabilitate de 3 luni.
Masaj prenatal și tratament facial de curățare și hidratare.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+44
Preț:
440 LEI
Experiențe Similare
Precious Moments în Cluj
5(1)
Precious Moments în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
460 lei
pin
Bonus
+64
Terapie ESSE în Cluj
Terapie ESSE în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
350 lei
pin
Bonus
+35

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
440 lei
Choose your ticket