pin

Off-road Self Driving în Brașov

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
4 Ore
Durată
18+
Restricție de vârstă
Despre

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții. Traseu de off road în zona Bran și munții Piatra Craiului. Cu o durată de 4 ore, traseul va porni din Bran, având ca destinație limita Parcului Național Piatra Craiului. Participanții vor conduce prin rotație, pe secțiuni de dificultate moderată, echipajul fiind format din 3 persoane în fiecare mașină.

Vom pleca dimineața din Bran până în Prăpastiile Zărneștiului, de acolo continuăm traseul spre Măgura și Peștera, trecem prin Șirnea, Fundata, ajungând până la Mănăstirea Peștera.

La turele de off road organizate pe trasee de dificultate medie, poate participa orice persoană care deține permis de conducere, indiferent de experiență în acest sport. Turele de offroad sunt organizate sâmbătă, în funcție de numărul de participanți, fiind programate la ora 10 :00. Grupurile de cel puțin 6 persoane, pot rezerva tura de off road în orice zi a săptămânii. Numărul maxim de participanți pentru aceasta experiență este de 20.

Servicii incluse:
- mașină de asistență;
- maşini de off road (Toyota);
- combustibil;
- instructaj;
- sticker offroad Romanian Adventure.

Transportul până la locaţia de desfăşurare nu este inclus.

Ca măsură de protejare a ariei, traseele vor urma rețeaua de drumuri forestiere din zonă, de diferite grade de dificultate. Este interzis accesul în interiorul corpului de pădure, pe pășunile alpine sau traversarea râurilor prin zone neamenajate. Coloana de mașini trebuie să evite apropierea de turmele de animale sau animale sălbatice, plecând de la premiza că pe munte, mașinile de off road nu au niciodată prioritate.

Locație
Bran
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Off-road Self Driving în Brașov

Te vei afla la volanul unei mașini 4×4, pregătite pentru drumurile ce traversează munții.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+33
Preț:
330 LEI
Experiențe Similare
Tabăra de Fitness în Vama Buzăului
Tabăra de Fitness în Vama Buzăului

Vama Buzăului, Romania

De la
650 lei
pin
Bonus
+65

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
330 lei
Choose your ticket