pin

Echitație și Distracție în Munții lezer Păpușa

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
5 Ore
Durată
6+
Restricție de vârstă
Despre

Fiecare weekend înseamnă o nouă aventură în care descoperim iubirea profundă pentru animale, legătura cu natura, dezvoltarea abilităților manuale și artistice și reconectarea cu tradițiile muscelene. Ne-am angajat să oferim o experiență de neuitat, indiferent de anotimp.

Începem dimineața devreme, la ora 9:00, când ne întâlnim pentru a porni în această călătorie specială. Prima oprire este pentru a ne pregăti și a lua echipamentul necesar. La ora 10:30, avem o scurtă ședință de prezentare pentru a ne cunoaște și a împărtăși așteptările noastre pentru ziua respectivă. Apoi, la ora 11:00, ne punem șeile și pornim către munte, împărțiți în trei grupuri pentru a se potrivi nivelurilor noastre de experiență: începători, intermediari și avansați.

Locul de întâlnire este în frumosul oraș Pitești, din județul Argeș. De aici, aventura ne poartă în comuna Valea Mare Pravăț, Nămăiești, tot în județul Argeș, unde natura bogată și tradițiile muscelene se întâlnesc pentru a crea o experiență unică.

Durata întregii experiențe este de aproximativ 5 ore, și toate serviciile sunt incluse în pachetul nostru. Beneficiem de transport privat cu minibus, prânz montan într-un cadru pitoresc, inițiere în călărie, activități distractive și un ghid însoțitor care ne va îndruma pe tot parcursul excursiei.

Este o ocazie excelentă pentru a ieși din rutina zilnică, pentru a experimenta frumusețea naturii și pentru a ne bucura de legătura specială cu animalele. Fiecare weekend petrecut în această aventură ne oferă amintiri de neprețuit și ne apropie de tradițiile muscelene și de farmecul zonei.

Locație
Pitești
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Echitație și Distracție în Munții lezer Păpușa

Prețul este pentru o persoană.
Echitație pe munte – Tura de oi calare cu prânz haiducesc cu plecare din Pitești.
Experiență se organizează pentru un grup minim de 15 persoane - maxim 20.
Duration: 5 hours

Servicii incluse:
Transport privat cu microbuz;
Tura de o zi calare cu prânzul haiducesc inclus (pe munte);
Inițiere în echitație;
Distracție;
Ghid însoțitor pe durata călătoriei.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+35
Preț:
350 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
350 lei
Choose your ticket