pin

UNTOLD Festival 2023

Experiența nu mai este disponibilă

Aug 03 - Aug 06
Despre

UNTOLD este cel mai mare festival de muzică din regiune, clasându-se în top 5 evenimente de muzică electronică la nivel global.

Festivalul UNTOLD are loc în fiecare an în primul weekend din luna august la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei.

VIP 2800 lei(taxe incluse)

Biletele achiziționate nu pot fi returnate.
Puteți face check-in online gratuit în termen de 30 de zile de la cumpărare. Ulterior, vi se va percepe o taxă de 15 EUR. Pentru check-in la festival, veți fi taxat cu 25 EUR.

Produsul VIP este dedicat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

*Disponibilitate limitată

Prin achiziționarea biletelor, cumpărătorii se obligă să respecte regulile oficiale ale evenimentului, regulile și procedurile de înregistrare, check-in (online și la fața locului) și de acces. Achiziționarea de bilete/bilete/invitații din alte zone decât cele autorizate de organizatorul evenimentului este interzisă și duce la restricționarea accesului.

Reguli

REGULAMENTUL CAMPANIEI
COMANDA ÎN RATE BILETE LA FESTIVALUL „UNTOLD”, ediția 2023

I. PREAMBUL
Campania “Comandă în rate bilete la festivalu Untold, editia 2023” (în continuare „Festivalul”) este organizată de către societatea UNTOLD PRODUCTION SRL, persoana juridica romana cu sediul social in mun. Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu, nr. 122A, jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Cluj cu nr. J12/5129/26.10.2021, avand Cod de Înregistrare Fiscală 45114420 și se aplica persoanelor (în continuare „Client”) care:
- dețin un cont valabil în aplicația „Extasy” sau platforma Extasy;
- achita prețul abonamentului de participare la Festival (denumit în continuare și “biletul”), în rate, prin Aplicația Extasy sau de pe site-ul www.extasy.com, online, cu un card bancar;

In momentul intrarii in campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

Plata online cu card bancar este cea mai simplă și rapidă metodă de plată, motiv pentru care Clienții care sunt deținători ai unui card de credit sau debit de orice fel (spre exemplu: VISA, Mastercard) pot achiziționa un bilet/ bilete de participare la Festival, urmând ca plata să se efectueze în maxim opt rate, conform celor de mai jos.

Prezentul Regulament conține prevederile pe care fiecare Client se obligă să le respecte si cu care declară că este de acord.

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui Client în Aplicația Extasy si pe site-ul www.extasy.com.

II. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, capacitate deplina de exercitiu, care achizitioneaza un bilet/bilete, in perioada mai jos-mentionata, in limita stocului disponibil al Organizatorului.

III. PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI
Campania se desfasoara în Aplicația Extasy și pe site-ul www.extasy.com, in perioada 28.11.2022 - 15.07.2023.

IV. INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE SI MECANISMUL CAMPANIEI
Orice persoana fizica sau juridica care face o comandă pentru unul din abonamentele de participare la Festival, se poate bucura de achitarea prețului în rate.
Abonamentele ce pot fi achiziționate în rate sunt:
Abonament standard de tip General Acces Basic- garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului.
Abonament standard de tip Risk free - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada de desfășurare a acesuia, precum și dreptul de a-i fi returnată o parte din sumă în caz de neprezentare, conform condițiilor stabilite de către Organizator.
Abonament de tip V.I.P. - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului. Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri, cu opțiuni Premium de băutură.
Abonamentul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Fiecare persoană poate să comande câte bilete dorește, urmând ca numărul de rate în care se poate achita prețul să fie stabilit în funcție de data comandării biletului, mai exact:
● Biletele care se vor achiziționa în luna noiembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 8 (opt) rate. Prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca următoarele rate să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, termen ce se va calcula de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna decembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 7 (sapte) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca ratele ulterioare să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, calculat de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna ianuarie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 6 (sase) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna februarie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 5 (cinci) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna martie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 4 (patru) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna aprilie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 3 (trei) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna mai, 2023, vor putea fi achitate în maxim 2 (doua) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna Iunie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 1 rata, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele achiziționate după luna Iulie nu pot fi achitate în rate, achiziționarea acestora urmând să se facă într-o singura tranșă.

După efectuarea comenzii, fiecare persoană va primi un mail de confirmare a acesteia.

Societatea Extasy va încerca debitarea contului tău cu prețul aferent ratelor, conform termenelor menționate mai sus. Dacă debitarea contului nu va fi posibilă, din orice fel de motive si pentru orice tranșă de plată, biletul nu se va considera ca fiind cumpărat, iar Extasy il va anula din sistem, astfel că nu iți va fi permis accesul la Festival, iar sumele achitate anterior (oricare ar fi numărul lor) nu vor putea fi recuperate și vor rămâne în proprietatea Partenerului).
Este responsabilitatea ta să te asiguri că ai in cont suma aferenta fiecărei tranșe de plată, astfel încât debitarea să poată fi efectuată în mod valabil si la timp.

Astfel, prin comanda abonamentului/abonamentelor ești de acord cu debitarea automată a contului tău de către Extasy cu prețul aferent abonamentului/abonamentelor comandate! Retragerea sumelor se va face de pe cardul tău, cu care te-ai înscris în Aplicația Extasy sau pe site-ul www.extasy.com.
Predarea abonamentului/abonamentelor comandat/e și achitat/e se va face online, în contul Clientului din Aplicația Extasy/site-ul Extasy.

În măsura în care nu se reușește retragerea sumei aferentă abonamentului/abonamentelor comandate de pe cardul Clientului, abonamentul/abonamentele comandate nu vor fi considerate ca fiind achiziționate.

V. CONDITII GENERALE
Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii
datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului/Extasy, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului/Extasy, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial.

VI. LIMITAREA RĂSPUNDERII
In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acest Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

VII. LEGISLATIE SI LITIGII
Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

VIII. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament. Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

IX. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

X. TEMEIUL LEGAL
Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.


REGULAMENTUL CAMPANIEI
PRECOMANDĂ BILET LA FESTIVALUL „UNTOLD”, ediția 2023


I. PREAMBUL
Campania “Precomandă bilet la festivalul Untold, editia 2023” (în continuare „Festivalul”) este organizată de către societatea UNTOLD PRODUCTION SRL, persoana juridica romana cu sediul social in mun. Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu, nr. 122A, jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerțului de pe langa Tribunalul Cluj cu nr. J12/5129/26.10.2021, avand Cod de Înregistrare Fiscală 45114420 și se aplica persoanelor (în continuare „Client”) care:
- dețin un cont valabil pe aplicația „Extasy” sau platforma Extasy;
- s-a preînregistrat pe site-ul www.untold.com;
- achita 10 (zece) euro pentru fiecare abonament precomandat la preț special de la Partenerul nostru EXTASY SRL, din Aplicația Extasy sau de pe site-ul www.extasy.com, online, cu un card bancar;
In momentul intrarii in Campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in Campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive și obligatorii în privința Campaniei.
Plata online cu card bancar este cea mai simplă și rapidă metodă de plată, motiv pentru care Clienții care sunt deținători ai unui card de credit sau debit de orice fel (spre exemplu: VISA, Mastercard) pot achiziționa un număr limitat de abonamente de participare la Festival, puse în vânzare de către Organizator, iar plata să se efectueze prin debitarea contului, la termenul/le menționat/e în Regulament.
Prezentul Regulament conține prevederile pe care fiecare Client se obligă să le respecte si cu care declară că este de acord.
Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui Client în Aplicația Extasy si pe site-ul www.extasy.com.

II. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campanie poate participa orice persoana cu capacitate deplina de exercitiu, care indeplineste conditiile de mai sus și care achizitioneaza produse participante in campanie, in perioada mai jos-mentionata, in limita stocului disponibil al Organizatorului.

III. PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI
Campania se desfasoara în Aplicația Extasy și pe site-ul www.extasy.com, in perioada 21.11.2022 - 27.11.2022.

IV. INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE SI MECANISMUL CAMPANIEI
Orice persoana fizica sau juridica care achită 10 (zece) euro si face o precomandă pentru unul din abonamentele de participare la Festival, se poate bucura de un preț special al abonamentului. Abonamentele ce pot fi achiziționate ca urmare a achitării sumei de 10 (zece) euro, drept preț al precomenzii sunt:
1. Abonament standard de tip General Acces Basic garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului;
2. Abonament standard de tip Risk free garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada de desfășurare a acestuia, precum și dreptul de a-i fi returnată o parte din sumă în caz de neprezentare, conform condițiilor stabilite de către Organizator;
3. Abonament de tip V.I.P. garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului.
Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri, cu opțiuni Premium de băutură. Accesul în cadrul Festivalului pentru posesorii de abonamente VIP se face printr-o intrare specială.
Abonamentul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.
Fiecare persoană poate să precomande maxim 4 abonamente, de orice tip, în schimbul achitării prețului de 10 (zece) euro pentru fiecare abonament în parte.
După efectuarea precomenzii, fiecare persoană va primi un mail de confirmare a precomenzii, precum și a încasării prețului aferent precomenzii.
Societatea EXTASY SRL va încerca debitarea cardului cu prețul aferent abonamentelor precomandate în mai multe etape, începând cu data de 28.11.2022, pentru a garanta finalizarea precomenzii tale.
Astfel, prima etapă de debitare va avea loc pe data de 28.11.2022, la orele 11:00, 13:00 și 17:00.
Dacă prima încercare de debitare eșuează, a doua încercare are loc pe data de 01.12.2022, la ora 11:00. Dacă și această din urmă încercare a eșuat, există o ultimă încercare de debitare în data de 05.12.2022, la ora 11:00.
Prin precomanda abonamentului/abonamentelor și achitarea sumei de 10 (zece) euro aferentă fiecărui abonament precomandat, ești de acord cu debitarea automată a contului tău cu prețul abonamentului/abonamentelor precomandate, de pe cardul tău, cu care te-ai înscris în Aplicația Extasy sau pe site-ul www.extasy.com.
Persoanele înscrise în campanie care au achitat suma de 10 (zece) euro aferentă fiecărui abonament precomandat și a cărui debitare a fost realizată cu succes, va primi suma de 50 RON în echivalentul a unor monede (coins) valabile timp de 5 zile de la momentul debitării pentru a fi utilizate în vederea achiziționării de produse sau servicii pe site-ul www.extasy.com sau din Aplicatia Extasy.
Predarea abonamentului/abonamentelor precomandat/e și achitat/e se va face online, pe adresa de email a Clientului.
Prețul special al abonamentelor precomandate este de:
1. Abonament standard de tip General Acces Basic - 119 de euro + taxe;
2. Abonament standard de tip Risk free - 139 euro + taxe;
3. Abonament de tip V.I.P. - 340 euro + taxe;
În măsura în care nu se reușește retragerea sumelor aferente abonamentelor precomandate de pe cardul Clientului, suma de 10 (zece) euro va rămâne în contul Organizatorului Campaniei, iar abonamentele nu vor fi considerate ca fiind achiziționate.
V. CONDITII GENERALE
Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului/Extasy, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului/Extasy, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial.

VI. LIMITAREA RĂSPUNDERII
In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acest Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit
legislatiei in vigoare sa le acorde.

VII. LEGISLATIE SI LITIGII
Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

VIII. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament. Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

IX. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.


X. TEMEIUL LEGAL
Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.


ORGANIZATOR
UNTOLD PRODUCTION SRL

Locație
Cluj-Napoca - Cluj Arena
Evaluare și Recenzii

4.8

din
311 Evaluări
5
4
3
2
1
Emanuel-Cristian Moca
05 sept.

Alioante Denis Andrei
05 sept.

best experience evere

Erik Iliescu
05 sept.

Anca Gabriela Feher
05 sept.

Andrei Maxim
04 sept.

Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Muzeul Simțurilor București
4.6(12)
Muzeul Simțurilor București

București, Romania

De la
35 lei
pin
Bonus
+18
Family Studio Recording Day Cluj
Family Studio Recording Day Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
1400 lei
pin
Bonus
+140

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play