pin

Family Studio Recording Day Cluj

https://i.vimeocdn.com/video/1231766650-c05101b20a2df5f3de59104ead4d7a49d6f0624ec87740484b441373fab2b6bb-d
1
2
3
4
5
6
7
8
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Ore
Durată
Despre

Cauți o modalitate distractivă și unică de a petrece timp de calitate cu familia ta? Nu căuta mai departe de Family Studio Recording Day!

La studioul nostru, vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea muzică și a te distra de minune alături de cei dragi. Indiferent dacă sunteți un muzicieni experimentați sau începători, echipa noastră vă va ghida prin procesul de creare a unei înregistrări memorabile de care vă puteți bucura pentru totdeauna.

În timpul sesiunii de 2 ore, vom oferi 30 de minute de instrucțiuni cu privire la modul de utilizare a echipamentului, astfel încât, chiar dacă sunteți la început în domeniul înregistrărilor, vă veți simți pregătiți și gata să creați ceva uimitor. După sesiunea de înregistrare, vom petrece încă 30 de minute redând și mixând înregistrarea pentru a vă trimite un link, astfel încât să puteți descărca și să vă bucurați oricând de ea.

Family Studio Recording Day este oportunitatea perfectă de a crea o legătură strânsă cu familia ta, în timp ce creați ceva special pe care îl puteți prețui toată viața. Imaginați-vă amintirile pe care le veți crea în timp ce cântați la instrumente și cântați împreună în studioul nostru profesional de înregistrare. În plus, cu înregistrarea ca amintire, puteți retrăi experiența oricând doriți.

Așa că vino la studioul nostru și lasă-ne să te ajutăm să creezi amintiri care vor dura toată viața.

Locație
Cluj-Napoca - Str. Hârlețului Nr. 10A
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

Pachet Special

Family Studio Recording Day Cluj

Ai acces la tobe, chitară, chitară bas, controller DJ, mixer digital, conga, bongos, tamburină, microfoane voce, inginer sunet și ghid utilizare instrumente.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+140
Preț:
1400 LEI
Experiențe Similare
Big Airbag Stunts - Hunedoara
Big Airbag Stunts - Hunedoara

Hunedoara County, Romania

De la
250 lei
pin
Bonus
+36

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
1400 lei
Choose your ticket