pin

Sushi - Tokyo Experience în Cluj

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Ore
Durată
Despre

Pornește într-o călătorie culinară în Japonia cu Sushi - Tokyo Experience din Cluj! Răsfață-te cu o cină unică, care te va aduce mai aproape de tradițiile culinare bogate ale Japoniei.

Această experiență unică oferă 12 feluri, inclusiv 3 aperitive, supă, 12 bucăți de sushi preparate folosind metode tradiționale și un desert pe măsură. Pentru a face experiența și mai specială, poți completa fiecare fel de mâncare cu o pereche de sake.

Cina este servită la sushi bar, astfel încât să poți urmări bucătarii noștri pricepuți la lucru, pregătind fiecare fel de mâncare cu grijă și precizie. Meniul este influențat de perioada anului, pentru a te bucura de cele mai proaspete ingrediente de sezon.

Această experiență este perfectă pentru cupluri, familii sau grupuri mici de prieteni. Pot participa minim 2 persoane și maxim 6, asigurând o experiență culinară intimă și personalizată.

În cazul în care trebuie să reprogramezi sau să anulezi rezervarea, te rugăm să faci acest lucru cu cel puțin 2 zile înainte. Acest lucru ne permite să găzduim alți oaspeți și să ne menținem standardul ridicat de servicii.

Vino și cufundă-te în aromele și tradițiile Japoniei cu Sushi - Tokyo Experience din Cluj. Rezervă acum și pregătește-te pentru o experiență culinară ca nicio alta!

Locație
Cluj-Napoca - Strada Gheorghe Marinescu Nr. 5
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Sushi - Tokyo Experience în Cluj

O cină unică, ce te aduce mai aproape de Japonia tradițională.
Cină cu pairing fară alcool.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+40
Preț:
400 LEI

1 Persoană

Sushi - Tokyo Experience în Cluj

O cină unică, ce te aduce mai aproape de Japonia tradițională.
Cină cu pairing de alcool.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+50
Preț:
500 LEI
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
400 lei
Choose your ticket