pin

New Beginning Kids Coach Oradea

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
5+
Restricție de vârstă
Despre

New Beginning Kids Coach din Oradea este un program excepțional care este conceput pentru a învăța pe copiil și adolescenți valori esențiale de leadership pe care le pot aplica în viața de zi cu zi. Acest program inovator se concentrează pe diverse subiecte, inclusiv managementul emoțiilor, relațiile, comunicarea, autocunoașterea, stima de sine, caracterul și responsabilitatea și inteligența financiară.

Programul este adaptat la diferite niveluri de vârstă, asigurându-se că subiectele abordate sunt relevante și adecvate vârstei. Sesiunile sunt interactive, distractive și captivante, creând un mediu confortabil în care copiii se pot exprima și învăța într-un cadru lipsit de stres.

Prima etapă a programului presupune o evaluare inițială, care este gratuită. În cadrul evaluării se măsoară nivelul de inteligență emoțională al copilului și se determină tipul de temperament (personalitate). Această evaluare oferă informații valoroase asupra abilităților emoționale și sociale ale copilului, care pot ajuta antrenorul să personalizeze programul la nevoile unice ale copilului.

Programul New Beginning Kids Coach este oferit de antrenori experimentați și certificați care folosesc metodologii dovedite pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilități esențiale de viață. Antrenorii sunt pasionați de lucrul cu copiii și au un interes real să-i ajute să crească și să-și atingă potențialul maxim.

Prin participarea la acest program, copiii și adolescenții pot învăța abilități esențiale de leadership pe care le pot aplica în viața personală și academică. Ei vor dobândi o înțelegere mai profundă a emoțiilor lor, vor dezvolta relații mai puternice, își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare și își vor spori stima de sine și conștientizarea de sine. În plus, ei vor învăța abilități financiare importante care îi vor ajuta să devină persoane responsabile și pricepute din punct de vedere financiar.

Programul New Beginning Kids Coach este o investiție excelentă în viitorul copilului dumneavoastră. Oferă un mediu susținător și încurajator în care copiii își pot dezvolta abilități esențiale de viață, își pot îmbunătăți inteligența emoțională și pot deveni lideri încrezători și capabili.

Locație
Oradea - Strada Henri Coandă Nr. 21
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

New Beginning Kids Coach Oradea

Vom avea în fiecare săptămână o întâlnire.
Abonamentul este pentru o lună.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+35
Preț:
350 LEI
Experiențe Similare
Cursuri Ski - Adulți în Poiana Brașov
4(2)
Cursuri Ski - Adulți în Poiana Brașov

Poiana Brașov, Romania

De la
70 lei
pin
Bonus
+26
Sesiune de Cățărat în Cluj
4.8(8)
Sesiune de Cățărat în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
65 lei
pin
Bonus
+10

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
350 lei
Choose your ticket