pin

Baby’s Joy Cluj

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
5
Oricând
6+
Restricție de vârstă
Despre

Vă prezentăm Baby’s Joy, o experiență de relaxare și răsfăț pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 17 ani. Sub supravegherea atentă a terapeuților thailandezi, copilul dumneavoastră poate descoperi bucuriile relaxării și bunăstării. Masajul nostru cu ulei fierbinte de cocos se concentrează asupra punctelor reflexe de pe picioare și scalp, care stimulează sistemul nervos și imunitar al copiilor în creștere.

La Baby’s Joy, înțelegem importanța unui somn bun pentru sănătatea și bunăstarea generală a copiilor. Tehnicile noastre de masaj sunt concepute pentru a promova relaxarea profundă, astfel încât copilul dumneavoastră să doarmă ca un bebeluș după ședință. Echipa noastră de terapeuți thailandezi cu experiență se asigură că copilul dumneavoastră este confortabil și relaxat pe tot parcursul masajului, oferind un mediu liniștit și hrănitor care favorizează bunăstarea.

Credem că relaxarea este crucială pentru creșterea și dezvoltarea copiilor și de aceea oferim o gamă largă de terapii și tratamente pentru a promova fericirea și bunăstarea. De la masajul nostru la aromoterapie și reflexoterapie, avem tot ce are nevoie copilul dumneavoastră pentru a se simți relaxat și împrospătat.

La Baby’s Joy, ne angajăm să oferim cea mai bună experiență posibilă pentru copilul dumneavoastră. Terapeuții noștri thailandezi, foarte pregătiți și calificați, folosesc numai ingrediente naturale de înaltă calitate pentru îngrijirea copilului dumneavoastră. Suntem foarte mândri de munca noastră și ne străduim să creăm un mediu cald și primitor, care îi face pe copii să se simtă fericiți și în largul lor.

Pe scurt, Baby’s Joy este o experiență unică care oferă copiilor șansa de a se relaxa, și de a se răsfăța. Rezervă-ți astăzi programarea copilului tău și oferă-i cadoul relaxării și al bunăstării.

Program: Marți - Vineri: 13:00 - 21:00

Sâmbăta: 12:00-20:00

Locație
Cluj-Napoca - Str. Emil Racoviță Nr.5
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Masaj Terapeutic Personalizat în Cluj
Masaj Terapeutic Personalizat în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
355 lei
pin
Bonus
+36
Tesla Experience în Cluj
5(15)
Tesla Experience în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
300 lei
pin
Bonus
+80

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play