pin

Atelier de Gătit Dulciuri Healthy în Cluj

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
Oricând
Despre

Alegerile sănătoase sunt o parte esențială a unui stil de viață sănătos și ce modalitate mai bună de a-i învăța pe copii despre obiceiurile alimentare sănătoase decât printr-un atelier de gătit distractiv și interactiv? Atelierul nostru de gătit dulciuri sănătoase este special conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani, oferindu-le oportunitatea de a învăța cum să pregătească gustări delicioase și sănătoase.

În cadrul atelierului, copiii vor învăța despre beneficiile unei alimentații sănătoase și vor fi învățați cum să facă două rețete de deserturi sănătoase. Aceștia vor primi toate ingredientele necesare, consumabilele și utilizarea locației, ceea ce face ca aceasta să fie o experiență fără probleme pentru părinți.

Atelierul nostru este condus de instructori experimentați și calificați, care vor ghida copiii prin procesul de gătit, asigurându-se că aceștia învață noi abilități și tehnici în timp ce se distrează. Nu numai că vor face dulciuri sănătoase, dar vor învăța, de asemenea, despre nutriție și despre importanța alegerii alimentelor sănătoase.

Prețul atelierului include toate ingredientele și consumabilele necesare, ceea ce îl face o opțiune rentabilă și convenabilă pentru părinți. Copiii vor avea ocazia să învețe noi abilități, să facă gustări sănătoase și să se distreze într-un mediu sigur.

Dacă doriți să vă învățați copiii despre alegerile alimentare sănătoase, în timp ce se distrează, atelierul nostru de gătit cu dulciuri sănătoase este alegerea perfectă. Rezervă locul copilului tău astăzi și oferă-i cadou obiceiuri alimentare sănătoase care vor dura toată viața.

Reguli

Persoanele cu intoleranțe și alergii sunt rugate să anunțe în prealabil.

Locație
Cluj-Napoca
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play