pin

Explorare Peșteri Munții Apuseni

1
2
3
4
5
6
7
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
8 Ore
Durată
Despre

Zborurile cu elicopterul se organizează tot timpul anului, de la răsărit până la apus, 7 zile din 7, în orice anotimp, doar să fie vizibilitate minimă 800m și plafon nori 350m. Orice zbor necesită programare prealabilă. Recomandăm programare cu cât mai mult timp înainte. Pauzele principale când motorul se închide nu se calculează la timpul total zburat.

Este extrem de recomandat ca fiecare persoană să aibă pe drum cel puțin o haină groasă, pelerină și încălțăminte adecvată pentru drumeții - cât mai confortabilă. Excursiile la obiectivele turistice care se vizitează pe întreg parcursul traseului se fac pe propria răspundere a clientului.

Prețul nu includ intrările la obiectivele turistice și nici mâncarea.

Durata: 9:00 - 17:00.

Deplasare: doar cu elicopter cu 4 pauze principale necontorizate (4 obiective principale, din care la 1 obiectiv se va lua pauză de prânz).

Grad de dificultate: ușor spre mediu.

Pauze scurte care se pot efectua pe traseu (recomandate, de maxim 5 minute pentru poze, doar dacă se dorește, fară posibilitate de oprire motor, adică aceste pauze se vor aduna automat duratei totale de zbor, ele sunt opționale și sunt alese direct de către client):
- la dus - trecere peste lacul Gilău, barajul Tarnița, zona Peștera Unguru Mare, Peștera Vântului și defileul Vadu Crisului (recomandat de luat în calcul minim: 5 + 5 + 5 = 15 minute).
- la întors - survolare Tara Moților, Lacul Beliș, Cheile Turzii și Cheile Turenilor (recomandat de luat în calcul minim: 5 + 5 + 5 + 5 = 20 minute).

4 pauze principale necontorizate la timpul total zburat:
- Peștera Vadu Crisului (vizită), Peștera Mina de Cristale de la Farcu (vizită), Peștera Meziad (vizită), Peștera Urșilor (prânz 13:30 - 14:30).

Locație
Cluj-Napoca - Wonderland
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
sold out

1-3 Persoane

Explorare Peșteri Munții Apuseni

Durată totală zburată efectiv: 1 oră și 30 minute.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+595
Preț:
5945 LEI
Experiențe Similare
Curs Ski - Straja
Curs Ski - Straja

Hunedoara County, Romania

De la
220 lei
pin
Bonus
+30
Escaladă la Cheile Turzii Cluj
Escaladă la Cheile Turzii Cluj

Cheile Turzii, Romania

De la
180 lei
pin
Bonus
+18

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
5945 lei
Choose your ticket