pin

Stand Up Paddle în apropiere de Argeș

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Iun.-Sept.
1 Oră
Durată
8+
Restricție de vârstă
Despre

Dacă doriți să experimentați ceva minunat într-un cadru natural pitoresc în Argeș, puteți încerca stand up paddleboarding (SUP) pe Lacul Vidraru, fără a fi nevoie să căutați în altă parte. Această activitate emoționantă combină liniștea alunecării pe ape calme cu fundalul uimitor al munților din jur.

La serviciul nostru de închiriere SUP, vă oferim tot ce aveți nevoie pentru o experiență de succes și plăcută. Pentru a vă garanta o experiență sigură și confortabilă pe apă, echipa noastră oferă instruire specializată. Mai mult decât atât, dispunem de o gamă variată de echipamente de înaltă calitate, cum ar fi paddleboards, palete și veste de salvare, disponibile pentru închiriere.

Indiferent dacă sunteți un începător sau experimentat, putem adapta serviciile noastre pentru a satisface nevoile dumneavoastră. Dacă sunteți nou în SUP, vă putem oferi un antrenament de bază și sfaturi pentru a începe, în timp ce paddlerii mai experimentați pot profita de echipamentul nostru avansat și pot explora lacul în propriul ritm.

Lacul Vidraru este locația perfectă pentru SUP, cu apă limpede și priveliști uimitoare spre munte. În timp ce alunecați peste apă, veți fi înconjurat de liniștea naturii și de frumusețea peisajului din jur. Cu aerul proaspăt și soarele pe față, veți uita toate grijile și vă veți simți împrospătat și revigorat.

SUP este activitatea perfectă pentru familii, cupluri sau grupuri de prieteni care caută o modalitate incitantă și unică de a-și petrece ziua. Așadar, de ce să nu vă rezervați astăzi aventura SUP pe Lacul Vidraru și să experimentați fiorul alunecării pe apă într-una dintre cele mai pitorești locații din România?

Reguli

Accesul interzis persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor halucinogene.

Nu este recomandat persoanelor care suferă de boli cardiace.

Respectarea instructajului este necesară pentru a nu vă pune viața în pericol.

Locație
Lacul Vidraru
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Stand Up Paddle în apropiere de Argeș

Oferim tot suportul, echipamentul și instructajul de care aveți nevoie pentru a efectua această activitate.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+4
Preț:
40 LEI
Experiențe Similare
Vacanță Adrenaline în apropiere de Cluj
Vacanță Adrenaline în apropiere de Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
2506.4 lei
pin
Bonus
+830

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
40 lei
Choose your ticket