pin

Plimbare cu Banana la Mare în Constanța

Oricând
Luni disponibile: Mai-Sept.
10 Minute
Durată
Despre

Experimentează o plimbare incitantă cu barca banană în Constanța și fă-ți amintiri de neuitat alături de prietenii și familia ta! Dacă ești în căutarea unei aventuri palpitante în vacanța ta la mare, nu căuta mai departe decât plimbarea cu barca banană. Această activitate este perfectă pentru cei care se bucură de sporturile acvatice și doresc să simtă adrenalina călare pe valuri.

Punctele unde se închiriază skijeturile de pe litoralul românesc sunt:

Mamaia:Phoenicia Hotel, Mackerell Mamaia Nord, Zanzibar Beach, SEADOO BEACH.

Plimbarea noastră cu barca banană durează 10 minute, timp în care vei simți vântul în păr și ”spray-ul răcoritor” al apei pe față.Te vei ține strâns de pluta gonflabilă în formă de banană, în timp ce echipa noastră experimentată navighează cu atenție barca peste valuri, asigurându-se că sunteți pregătiți pentru o plimbare WILD. Barca banană poate găzdui mai multe persoane, așa că îți poți aduce prietenii sau familia pentru a vă bucură împreună de distracție.

În timpul călătoriei, veți avea șansa de a admira priveliștile uimitoare ale Constanței și de a vă bucura de peisajul frumos al Mării Negre. Pe măsură ce treci prin valuri, vei simți că zbori, iar entuziasmul te va face să vrei mai mult. Această activitate este perfectă pentru toate vârstele, așa că, indiferent dacă sunteți în vacanță cu familia, prietenii sau colegii, este o modalitate excelentă de a crea legături și de a crea amintiri împreună.

Deci ce mai aștepți? Vino alături de noi în plimbare cu barca banană în Constanța și trăiește fiorul valurilor ca niciodată până acum!

Program:
Luni - Duminica 10:00-18:00

Reguli

Vesta de salvare este obligatorie pentru siguranță, deoarece, de fiecare dată există o persoană care cade în apă, spre amuzamentul celorlalți.

Locație
Constanța
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

10 Minute

Plimbare cu Banana la Mare în Constanța

Plimbare cu banana la mare

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+7
Preț:
70 LEI
Experiențe Similare
Căsătorie pe Mare Constanța
Căsătorie pe Mare Constanța

Mangalia, Romania

De la
4702 lei
pin
Bonus
+470
Curs Scuba Diving Advanced Open Water
Curs Scuba Diving Advanced Open Water

Constanța, Romania

De la
1183 lei
pin
Bonus
+148

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
70 lei
Choose your ticket