pin

Festivalul Celtic Transilvania, ediţia a VII-a

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
Jul 21 - Jul 23
Despre

FESTIVALUL CELTIC TRANSILVANIA
EDIȚIA a VII-a, 21-23 iulie 2023
Locația: Băile Figa, oraș Beclean, jud. Bistrița-Năsăud
După 3 ani de pauză, cel mai iubit festival de rock și reconstituire istorică revine și se reinventează. Au fost 3 ani de pauză, datorată în mare parte pandemiei dar și dificultăților economice, 3 ani în care am stat departe unii de alții dar cu speranța că într-o zi ne vom revedea.

Așadar Festivalul Celtic Transilvania renaște, și depinde numai de voi dacă va trăi și va crește tot mai mare. Au fost 3 ani de pauză în care am reflectat și căutat soluții pentru a putea ca întâlnirea noastră anuală să aibă loc la fel ca înainte. Speram să ne reîntâlnim mai repede, chiar în 2022, dar nu am găsit resursele necesare. Am încercat diverse variante dar niciuna nu a fost soluția potrivită.

Am stat mult și ne-am gândit, ne-am consultat și cu o bună parte dintre voi, cei care au păstrat legătura cu noi online sau ne-am întâlnit cu diverse ocazii față în față, și la sugestia voastră, forțați de împrejurări am hotărât ca editia a VII-a să fie una cu plată. Va fi o ediție test, o ediție care va demonstra dacă acest festival chiar contează pentru voi și vreți să crească, sau a fost doar un moft de-al nostru, iubit doar pentru că era gratuit. Este singura soluție să putem continua și să creștem valoric. O ediție test la finalul căreia vom vedea dacă putem face pasul spre o ligă superioară sau vom pune punct. Suntem optimiști că ne veți susține în număr cât mai mare și vă promitem că nu veți regreta că ați ales să vă petreceți weekendul 21-23 iulie 2023 la festivalul nostru.

Evenimentul va fi structurat la fel ca anii precedenți: concerte rock și reenactment.

Partea de concerte rock va fi susținută de către 15 trupe valoroase din țară și din străinătate care promitem că se vor ridica la nivelul așteptărilor voastre, că si la edițiile precedente. Periodic vom anunța una sau mai multe trupe până line-up-ul va fi complect.

Zona de reconstituire istorică ”Satul Celtic” va aduna unii dintre cei mai valorosi reenactori români și străini.

De asemenea pe lângă acestea aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa, Centrul recreativ Legacy care va fi inaugurat in această toamna, situat tot lângă noi și Băile Figa, Herghelia Beclean, Trasee de drumeții, etc.

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor deoarece începând cu anul 2021 în oraș funcționează rețeaua de transport public urban cu autobuze electrice, precum și standuri de închiriere biciclete electrice și clasice.

Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum v-am obișnuit.

Cam astea ar fi de spus pentru început. Pe parcurs vom reveni cu diverse detalii și actualizări.

Ne vedem la festival!

Line-up:

1. CORVUS CORAX (Era Metallum Show)
2. BUCOVINA
3. TRUDA
4. Dordeduh
5. Varang Nord
6. Skyclad
7. Aether
8. Wolfarian
9. E-AN-NA
10. Bucium
11. Gav
12. Zgripsorum.
13. Dirty Shirt
14. Grave Digger
15. Kempes

Reenactment: Omnis Barbaria, Terra Dacica Aeterna, Historia Renascita, Castrvm Novis, Amicii Muzeului, Celtic Heritage Society Burgas.

Prezentare: Alexandru Arnăutu ”Vraciu”

Reguli

Important:
Persoanele cu dizabilități au intrarea gratuită.
Copii sub 12 ani au acces gratuit însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Locație
Bistrița-Năsăud - Băile Figa
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Russian Nights în București
Russian Nights în București

București, Romania

De la
420 lei
pin
Bonus
+42
Mâncare sănătoasă la birou în Cluj
Mâncare sănătoasă la birou în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
50 lei
pin
Bonus
+5
Musique DE NUIT: EUPHORIA
Musique DE NUIT: EUPHORIA

Sibiu, Romania

De la
43.2 lei
pin
Bonus
+0

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play