pin

NEVERSEA Festival 2023

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
Jul 06 - Jul 09
Despre

Festival, soare și un milion de amintiri care să te facă să aștepți cu nerăbdare următoarea vară.

NEVERSEA Festival te așteaptă să retrăiești visul celei mai mari petreceri de pe malul Mării Negre, unde apusurile de neuitat, vibrația valurilor și muzica artiștilor preferați se împletesc în experiența pe care trebuie să o trăiești. Următoarea aventură de 4 zile va avea loc pe Neversea Beach în Constanța, România, pe 6-9 iulie 2023.

1. General Access Basic - 778.4 lei(taxe incluse)
Biletele achiziționate nu pot fi returnate.
Puteți face check-in online gratuit în termen de 30 de zile de la cumpărare. După această perioadă, veți fi taxat cu 15 euro.
Pentru check-in la festival, veți fi taxat cu 25 de euro.

2. VIP - 1338.40 lei(taxe incluse)
Biletele achiziționate nu pot fi returnate.
Puteți face check-in online gratuit în termen de 30 de zile de la cumpărare. După această perioadă, veți fi taxat cu 15 euro.
Pentru check-in la festival, veți fi taxat cu 25 de euro.

Prin achiziționarea abonamentelor de festival, cumpărătorii se obligă să citească și să fie de acord cu regulile campaniei, ale evenimentului, cu politica e înregistrare și check-in (online sau la locație), cu regulamentul de acces și procedurile de festival. Cumpărarea de abonamente sau invitații din alte surse decât cele oficiale, autorizate de organizator, este interzisă și va conduce la restricționarea accesului la eveniment.

Reguli

REGULAMENTUL CAMPANIEI
COMANDA ÎN RATE BILETE LA FESTIVALUL „NEVERSEA”, ediția 2023

I. PREAMBUL
Campania “Comandă în rate bilete la festivalul Neversea, editia 2023” care va avea loc în data de 6-9 Iulie 2023 (în continuare „Festivalul”), este organizată de către societatea NEVERSEA S.R.L., persoana juridica romană, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu, nr. 122A, Jud. Cluj, înregistrată la Registrul comertului sub nr. J12/183/2017, C.U.I. RO 3694434, si se aplica persoanelor (în continuare „Client”) care:
- dețin un cont valabil în aplicația „Extasy” sau platforma Extasy;
- achita prețul abonamentului de participare la Festival (denumit în continuare și “biletul”), în rate, prin Aplicația Extasy sau de pe site-ul www.extasy.com, online, cu un card bancar;

In momentul intrarii in campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

Plata online cu card bancar este cea mai simplă și rapidă metodă de plată, motiv pentru care Clienții care sunt deținători ai unui card de credit sau debit de orice fel (spre exemplu: VISA, Mastercard) pot achiziționa un bilet/ bilete de participare la Festival, urmând ca plata să se efectueze în maxim șapte rate, conform celor de mai jos.

Prezentul Regulament conține prevederile pe care fiecare Client se obligă să le respecte si cu care declară că este de acord.

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui Client în Aplicația Extasy si pe site-ul www.extasy.com.

II. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, capacitate deplina de exercitiu, care achizitioneaza un bilet/bilete, in perioada mai jos-mentionata, in limita stocului disponibil al Organizatorului.

III. PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI
Campania se desfasoara în Aplicația Extasy și pe site-ul www.extasy.com, in perioada 22.11.2022 - 15.06.2023.

IV. INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE SI MECANISMUL CAMPANIEI
Orice persoana fizica sau juridica care face o comandă pentru unul din abonamentele de participare la Festival, se poate bucura de achitarea prețului în rate.
Abonamentele ce pot fi achiziționate în rate sunt:
Abonament standard de tip General Acces Basic- garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului.
Abonament standard de tip Risk free - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada de desfășurare a acesuia, precum și dreptul de a-i fi returnată o parte din sumă în caz de neprezentare, conform condițiilor stabilite de către Organizator.
Abonament de tip V.I.P. - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului. Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri, cu opțiuni Premium de băutură.
Abonamentul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Fiecare persoană poate să comande câte bilete dorește, urmând ca numărul de rate în care se poate achita prețul să fie stabilit în funcție de data comandării biletului, mai exact:
● Biletele care se vor achiziționa în luna noiembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 7 (sapte) rate. Prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca următoarele rate să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, termen ce se va calcula de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna decembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 6 (sase) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea
comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca ratele ulterioare să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, calculat de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna ianuarie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 5 (cinci) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna februarie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 4 (patru) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna martie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 3 (trei) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna aprilie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 2 (doua) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna mai, 2023, vor putea fi achitate în maxim 1 rata, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.

● Biletele achiziționate după luna Iunie nu pot fi achitate în rate, achiziționarea acestora urmând să se facă într-o singura tranșă.

După efectuarea comenzii, fiecare persoană va primi un mail de confirmare a acesteia.

Societatea Extasy va încerca debitarea contului tău cu prețul aferent ratelor, conform termenelor menționate mai sus. Dacă debitarea contului nu va fi posibilă, din orice fel de motive si pentru orice tranșă de plată, biletul nu se va considera ca fiind cumpărat, iar Extasy il va anula din sistem, astfel că nu iți va fi permis accesul la Festival, iar sumele achitate anterior (oricare ar fi numărul lor) nu vor putea fi recuperate și vor rămâne în proprietatea Partenerului).
Este responsabilitatea ta să te asiguri că ai in cont suma aferenta fiecărei tranșe de plată, astfel încât debitarea să poată fi efectuată în mod valabil si la timp.

Astfel, prin comanda abonamentului/abonamentelor ești de acord cu debitarea automată a contului tău de către Extasy cu prețul aferent abonamentului/abonamentelor comandate! Retragerea sumelor se va face de pe cardul tău, cu care te-ai înscris în Aplicația Extasy sau pe site-ul www.extasy.com.
Predarea abonamentului/abonamentelor comandat/e și achitat/e se va face online, în contul Clinetului din Aplicația Extasy/site-ul Extasy.

În măsura în care nu se reușește retragerea sumei aferentă abonamentului/abonamentelor comandate de pe cardul Clientului, abonamentul/abonamentele comandate nu vor fi considerate ca fiind achiziționate.

V. CONDITII GENERALE
Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii
datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului/Extasy, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului/Extasy, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial.

VI. LIMITAREA RĂSPUNDERII
In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acest Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

VII. LEGISLATIE SI LITIGII
Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

VIII. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament. Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

IX. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

X. TEMEIUL LEGAL
Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.CAMPANIE Precomanda Bilet la Festivalul “Neversea” editia 2023

Termen de valabilitate campanie: 27.10.2022 - 21.11.2022 (ora 23:59).
Prin campania de pre-order îți poți securiza abonamentul de festival la un preț special cu: 1 EURO/ abonament. Prețul de 1 EURO, va putea fi plătit doar prin plata card, achiziția pachetului cu coins va fi considerată invalidă, iar participarea la campanie restricționată prin metoda de plată coins. În cazul plății cu coins, achiziția se va anula, iar rambursul nu va fi posibil.
*Poți adăuga în coș maxim 4 produse.

IMPORTANT: Prin achitarea 1 EURO NU este asigurată participarea la festivalul Neversea 2023 și nici nu vei primi biletul de festival.
Pentru a intra în posesia biletului de festival este obligatoriu să achiți valoarea integrală a abonamentului ales, după cum urmează:
Pentru un abonament de tipul General Access Basic - 4 days pass - vei achita 1 euro la plasarea pre-order și 79 euro + taxe, la data de 22 noiembrie, prin mecanismul de debitarea automată a cardului.
Pentru un abonament de tipul General Access Risk Free- 4 days pass - vei achita 1 euro la plasarea pre-order și 99 euro + taxe, la data de 22 noiembrie, prin mecanismul de debitarea automată a cardului.
Pentru un abonament de tipul VIP- 4 days pass - vei achita 1 euro la plasarea pre-order și 209 euro + taxe, la data de 22 noiembrie, prin mecanismul de debitarea automată a cardului.
Prin precomanda abonamentelor ești de acord cu debitarea automată a contului tău cu suma rămasă per abonament selectat, la data de 22.11.2022, de pe cardul tău, cu care te-ai înscris pe Extasy App sau Extasy.com.
Debitarea cardului va avea loc în mai multe etape, pentru a garanta finalizarea comenzii tale. Prima etapă de debitare va avea loc pe data de 22.11.2022, la orele 11:00, 13:00 și 17:00. Dacă prima debitare eșuează, a doua etapă are loc pe data de 25.11.2022, la ora 11:00. Dacă debitarea a eșuat până la acest moment, există o ultimă încercare de debitare la data de 29.11.2022, la ora 11:00.

IMPORTANT: Dacă operațiunea de debitare nu se poate realiza în niciunul dintre cazurile de mai sus, atunci comanda se anulează și NU vei primi biletul tău de festival.

ANULAREA COMENZII:

Retragerea din campanie se va face prin trimiterea unui email la adresa: support@extasy.com până la data de 21 noiembrie 2022.
Prima plată (1 euro achitat) NU va fi rambursată.

Prin acceptarea Termenelor si condițiilor Extasy, esti de acord si accepti prevederile Regulamentului de organizare si desfasurare al campaniei Partenerului nostru NEVERSEA SRL.
TERMENE SI CONDITII NEVERSEA 2023 - https://neversea.com/static/terms-and-conditions-ro.pdf
REGULAMENTUL CAMPANIEI
PRECOMANDA BILET LA FESTIVALUL „NEVERSEA”, editia 2023 - https://neversea.com/static/pre-order-ticket-ro.pdf

Locație
Constanța - Neversea Beach
Evaluare și Recenzii

4.7

din
1271 Evaluări
5
4
3
2
1
Andreea Mardale
03 aug.

Constantin Loghinescu
02 aug.

Radu-Alexandru Simion
01 aug.

Crăciunescu Felicia-Elena
28 iul.

super

Razvan Tincu
28 iul.

Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Russian Nights în București
Russian Nights în București

București, Romania

De la
420 lei
pin
Bonus
+42

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play