pin

MASSIF

1
2
3
Mar 03 - Mar 05
Despre

VA FI CEA MAI TARE PETRECERE CU PRIETENII TĂI!

Massif este o experiență unică și exclusivă pentru această parte a Europei, o petrecere completă, adaptată special pentru frumoasa stațiune montană Poiana Brașov.

Limitat la o capacitate totală de 12.000 de persoane/zi, Massif te aduce mai aproape de artiștii tăi favoriți decât orice alt festival și este asezonat cu zăpadă, pârtii, ski, snowboard, cele mai cool ținute de iarnă, muzică distribuită pe 3 scene principale și 4 scene partenere, producție tematică de festival, shot-uri & shot-uri din nou!

Vino alături de noi pentru 3 scene:
Massif Main Stage
FIRE & ICE, toate la un loc! Inima Massifului cu cea mai sălbatică muzică de la artiștii și DJ-ii internaționali și locali favoriți! Nu trebuie ratat.

G.O.A.T. Stage aka Greatest Of All Times Stage.
Cea mai neașteptată dintre toate! Un mix sălbatic de muzică într-un loc tematic interior cu diverse oferte de mâncare și băuturi.

Retro Fantesia
Faimoasa scenă Retro de la UNTOLD vine în Masiv. Cea mai mare cupolă pe care ai văzut-o vreodată, un ring central retro cu role, disco ball & lumini! E timpul să boogie!

4 scene pe pârtii, unde vei fi surprins din nou :

- NUBA BEMASSIF
- YAGER BEMASSIF
- KUPA BEMASSIF
- K2 BEMASSIF

Artiști care te vor înnebuni!

- DIMITRI VEGAS
- NICKY ROMERO
- B.U.G. MAFIA - INNA- DELIA
- QUINTINO - GRASU XXL - DIRTY NANO
- KADEBOSTANY - MATTN
și mulți alții care urmează să fie anunțați!

Atât de multe activități distractive & sporturi de iarnă pentru cei mai curajoși!

ÎN CELE DIN URMĂ TOTUL SE REZUMĂ LA A BEA, A TE PIERDE DE PRIETENII TĂI, A TE ÎNTOARCE LA EI, DE 5 ORI/ ZI.

SHOT-URI, SHOT-URI, SHOT-URI ȘI POVEȘTI DE MAHMUREALĂ

Reguli

REGULAMENTUL CAMPANIEI
COMANDA ÎN RATE BILETE LA FESTIVALUL „MASSIF”, ediția 2023

I. PREAMBUL
Campania “Comandă în rate bilete la festivalul Massif, editia 2023” care va avea loc în data de 3-5 martie 2023 (în continuare „Festivalul”), este organizată de către societatea MASSIF ESTATE SRL, persoana juridică română, cu sediul social în Municipiul Cluj Napoca, Str. General Eremia Grigorescu. 122A, județul Cluj, având Cod fiscal RO45318331, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J12/5924/2021, Cont IBAN nr. RO29BTRLRONCRT0628906201, deschis la Banca Banca Transilvania, reprezentata prin Sebastian Ferenț, în calitate de Administrator, si se aplica persoanelor (în continuare „Client”) care:
- dețin un cont valabil în aplicația „Extasy” sau platforma Extasy;
- achita prețul abonamentului de participare la Festival (denumit în continuare și “biletul”), în rate, prin Aplicația Extasy sau de pe site-ul www.extasy.com, online, cu un card bancar;

In momentul intrarii in campanie acceptati responsabilitatea exclusiva pentru a decide daca participarea dumneavoastra este legala conform oricarei jurisdictii aplicabile pentru dumneavoastra. Intrand in campanie, dumneavoastra sunteti de acord cu acest Regulament si cu faptul ca deciziile Organizatorului sunt definitive si obligatorii in privinta Campaniei.

Plata online cu card bancar este cea mai simplă și rapidă metodă de plată, motiv pentru care Clienții care sunt deținători ai unui card de credit sau debit de orice fel (spre exemplu: VISA, Mastercard) pot achiziționa un bilet/ bilete de participare la Festival, urmând ca plata să se efectueze în maxim patru rate, conform celor de mai jos.

Prezentul Regulament conține prevederile pe care fiecare Client se obligă să le respecte si cu care declară că este de acord.

Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui Client în Aplicația Extasy si pe site-ul www.extasy.com.

II. DREPT DE PARTICIPARE
La aceasta campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, rezidenta in Romania, capacitate deplina de exercitiu, care achizitioneaza un bilet/bilete, in perioada mai jos-mentionata, in limita stocului disponibil al Organizatorului.

III. PERIOADA SI LOCATIA CAMPANIEI
Campania se desfasoara în Aplicația Extasy și pe site-ul www.extasy.com, in perioada 10.11.2022 - 01.02.2023.

IV. INFORMATII PRIVIND PRODUSELE IMPLICATE IN CAMPANIE SI MECANISMUL CAMPANIEI
Orice persoana fizica sau juridica care face o comandă pentru unul din abonamentele de participare la Festival, se poate bucura de achitarea prețului în rate.
Abonamentele ce pot fi achiziționate în rate sunt:
1. Abonament standard de tip General Acces Basic- garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului.
2. Abonament standard de tip Risk free - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada de desfășurare a acesuia, precum și dreptul de a-i fi returnată o parte din sumă în caz de neprezentare, conform condițiilor stabilite de către Organizator.
3. Abonament de tip V.I.P. - garantează Clientului accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, începând din prima zi și până la sfârșitul Festivalului. Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri, cu opțiuni Premium de băutură.
Abonamentul VIP este dedicat persoanelor peste 18 ani.

Fiecare persoană poate să comande câte bilete dorește, urmând ca numărul de rate în care se poate achita prețul să fie stabilit în funcție de data comandării biletului, mai exact:
● Biletele care se vor achiziționa în luna noiembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 4 (patru) rate. Prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca următoarele rate să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, termen ce se va calcula de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna decembrie, 2022, vor putea fi achitate în maxim 3 (trei) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va achita la momentul comenzii, urmând ca ratele ulterioare să poată fi achitate în termen de maxim 30 de zile, calculat de fiecare dată de la data ultimei plăți a Clientulu.
● Biletele care se vor achiziționa în luna Ianuarie sau 1 Februarie, 2023, vor putea fi achitate în maxim 2 (două) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată in data de 26 Februarie.
● Biletele achiziționate după 1 Februarie nu pot fi achitate în rate, achiziționarea acestora urmând să se facă într-o singura tranșă.

După efectuarea comenzii, fiecare persoană va primi un mail de confirmare a acesteia.

Societatea Extasy va încerca debitarea contului tău cu prețul aferent ratelor, conform termenelor menționate mai sus. Dacă debitarea contului nu va fi posibilă, din orice fel de motive si pentru orice tranșă de plată, biletul nu se va considera ca fiind cumpărat, iar Extasy il va anula din sistem, astfel că nu iți va fi permis accesul la Festival.
Este responsabilitatea ta să te asiguri că ai in cont suma aferenta fiecărei tranșe de plată, astfel încât debitarea să poată fi efectuată în mod valabil si la timp.

Astfel, prin comanda abonamentului/abonamentelor ești de acord cu debitarea automată a contului tău de către Extasy cu prețul aferent abonamentului/abonamentelor comandate! Retragerea sumelor se va face de pe cardul tă, cu care te-ai înscris în Aplicația Extasy sau pe site-ul www.extasy.com.
Predarea abonamentului/abonamentelor comandat/e și achitat/e se va face online, în contul Clinetului din Aplicația Extasy/site-ul Extasy.

În măsura în care nu se reușește retragerea sumei aferentă abonamentului/abonamentelor comandate de pe cardul Clientului, abonamentul/abonamentele comandate nu vor fi considerate ca fiind achiziționate.

V. CONDITII GENERALE
Organizatorul isi rezerva dreptul, la discretia sa absoluta, de a descalifica orice persoana care falsifica procedura de inregistrare sau functionare a Campaniei, care incalca prezentul Regulament, care actioneaza intr-un mod lipsit de etica sau perturbator sau care se determina ca actioneaza cu intentia de a deranja, abuza, ameninta sau hartui orice persoana. Utilizarea, in orice mod, a unor metode frauduloase de inscriere in Campanie, va atrage anularea tuturor inregistrarilor prin aceste metode, iar persoanele care folosesc aceste metode vor fi descalificate. Daca, din orice motiv, aceasta Campanie nu se poate desfasura conform planificarii datorita unor cauze aflate in afara controlului Organizatorului/Extasy, fraudei, problemelor tehnice, sau orice alte cauze care, in opinia Organizatorului/Extasy, corup sau afecteaza administrarea, securitatea, corectitudinea, integritatea sau desfasurarea corespunzatoare a Campaniei, Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, inceta, modifica sau suspenda Campania. In situatia in care Campania inceteaza din cauza fortei majore, fraudei sau a dificultatilor tehnice inainte de finalul Perioadei Campaniei, se va face un anunt oficial.

VI. LIMITAREA RĂSPUNDERII
In niciun caz Organizatorul nu va fi responsabil sau raspunzator pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participarii dvs. la acest Campanie. Fara a limita cele mentionate mai sus, produsele si serviciile oferite de catre Organizator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fara garantii suplimentare, explicite sau implicite, fata de cele pe care Organizatorul este obligat potrivit legislatiei in vigoare sa le acorde.

VII. LEGISLATIE SI LITIGII
Prezentul Regulament este guvernat de legislatia romana. Daca una dintre clauze va fi declarata nula, celelalte clauze nu vor fi afectate si vor continua sa fie valabile si aplicabile in conformitate cu legislatia romana. Orice litigiu care decurge din prezentul Regulament va fi solutionat de catre instantele competente de la sediul Organizatorului.

VIII. FORTA MAJORA
Forta majora reprezinta orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa si a carui aparitie determina imposibilitatea acestuia de a-si indeplini obligatiile asumate conform acestui Regulament. Daca intervine situatia de mai sus sau apare o alta situatie de forta majora care impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului sau continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor pe perioada in care indeplinirea obligatiilor va fi impiedicata sau intarziata conform legii.

IX. INCETAREA CAMPANIEI
Prezenta Campanie poate inceta in cazul aparitiei unui eveniment de forta majora sau in cazul schimbarii cadrului legislativ astfel incat organizarea si desfasurarea Campaniei sa presupuna cresterea bugetului alocat acestui proiect.

X. TEMEIUL LEGAL
Prezentul Regulament este in conformitate cu prevederile legislatiei nationale privind comercializarea produselor si serviciilor, respectiv Ordonanta de Guvern nr. 99/2000 si legislatia privind protectia persoanelor fizice in legatura cu procesarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Reclamatiile privind produsele sau serviciile implicate in Campanie dupa finalizarea Campaniei in conformitate cu prezentul Regulament nu vor fi luate in considerare si nu vor reprezenta raspunderea Organizatorului. In caz de tentativa sau fraudare a sistemului Campaniei, abuz sau orice fapte care afecteaza imaginea Organizatorului, acesta isi rezerva dreptul de a lua toate masurile necesare pentru remedierea situatiei aparute. Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea Campaniei in conditii normale conform celor de mai sus, dar nu isi asuma raspunderea pentru reclamatii, contestatii ale participantilor care nu vizeaza incalcarea cadrului legal in vigoare.ORGANIZATOR
MASSIF ESTATE SRL

Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

GENERAL ACCESS BASIC - SAVE 70 EURO

MASSIF

LAST PHASE: 149 EURO


* Biletele cumpărate nu pot fi returnate.
* Check-in-ul va fi disponibil la locația festivalului. Nu este nevoie de Check-In online.
* Disponibilitate limitată

Ora
10:00
Data
Mar 03
clock
Bonus
+44
Preț:
442.4 LEI

GENERAL ACCESS RISK-FREE - SAVE 70 EURO

MASSIF

LAST PHASE: 169 EURO


* Biletele cumpărate pot fi returnate cu până la 14 zile înainte de festival.
* Check-in-ul va fi disponibil la locația festivalului. Nu este nevoie de Check-In online.
* Disponibilitate limitată

Ora
10:00
Data
Mar 03
clock
Bonus
+54
Preț:
542.4 LEI

Paragliding Experience & General Access Pass

MASSIF

Adăugați un plus de adrenalină în timp ce vă bucurați de mult-așteptatul Festival de iarnă, Massif!

* Biletele cumpărate nu pot fi returnate.
* Check-in-ul va fi disponibil la locația festivalului. Nu este nevoie de Check-In online.
* Disponibilitate limitată

Paragliding
Vom decola de la Vârful Bunloc din Săcele – avem nevoie in total de aprox. 60 min (inclusiv urcarea și pregătirea zborului) cu un timp de zbor de 10-15 min.

Ora
10:00
Data
Mar 03
clock
Bonus
+65
Preț:
645 LEI

VIP

MASSIF

* Biletele cumpărate nu pot fi returnate.
* Check-in-ul va fi disponibil la locația
* Produsul VIP este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani
* Disponibilitate limitată

Ora
10:00
Data
Mar 03
clock
Bonus
+140
Preț:
1400 LEI

Paragliding Experience & VIP Pass

MASSIF

Adăugați un plus de adrenalină în timp ce vă bucurați de mult-așteptatul Festival de iarnă, Massif!

* Biletele cumpărate nu pot fi returnate.
* Check-in-ul va fi disponibil la locația
* Produsul VIP este dedicat persoanelor cu vârsta peste 18 ani
* Disponibilitate limitată

Paragliding
Vom decola de la Vârful Bunloc din Săcele – avem nevoie in total de aprox. 60 min (inclusiv urcarea și pregătirea zborului) cu un timp de zbor de 10-15 min.

Ora
10:00
Data
Mar 03
clock
Bonus
+160
Preț:
1600 LEI

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play