pin

Cluj Symphony Experience 2024

Oct 04 - Oct 06
Despre

Festivalul Cluj Symphony Experience 2024 te așteaptă în 4-6 octombrie, să descoperi magia muzicii simfonice reprezentată de Filarmonica de Stat Transilvania combinate cu rock, pop, folclor si alte genuri muzicale, în Parcul Etnografic Cluj-Napoca. 💜

Pregătim pentru tine o nouă experiență muzicală senzorială și te așteptăm să iei parte la o simfonie de emoții și sunete, în cel mai fain loc din Cluj!

Prinde biletele la preț special Blind Pass și ai accesul asigurat la festival. 😏

Primul artist anunțat: Subcarpați Simfonic, alături de Filarmonica de Stat Transilvania.
Stay tuned! În curând, anunțăm lineup-ul final, iar prețurile vor crește.

Urmărește paginile de Facebook si Instagram ale evenimentului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre artiști și activități.

Pregătim multe activități inedite pe lângă concerte: jocuri, workshop-uri, Copacul Vieții, Șezătoare muzicală, magie și alte surprize pe care le dezvăluim pe parcurs.

Copiii până la 14 ani, inclusiv, au intrare gratuită. Te așteptăm cu gașca, familia, copiii și cu cățeii. 🐕

În 2023, i-am avut alături de noi pe Cargo, Subcarpați și Alternosfera, Filarmonica de Stat Transilvania și mulți artiști de folk, fado, rock alternativ, muzică simfonică. Atmosfera a fost excepțională, iar anul acesta pregătim o ediție și mai faină.

Cluj Symphony Experience 2024 - Descoperă magia muzicii altfel.

Program festival:
4-6 Octombrie, orele 14:00-23:00

Reguli

Regulament festival:
Accesul în Parcul Etnografic Romulus Vuia Cluj-Napoca se face pe poarta dinspre pădurea Baciu din Hoia, nu pe poarta principală a muzeului. Odată ce ai ajuns la poarta principală de intrare în Parcul Etnografic, folosește aleea de la stânga pentru a ajunge la zona de acces.

Se pot achiziționa bilete la intrarea în festival sau pe extasy.com.

Accesul este permis cu: Ghiozdane/rucsaci mici, medicamente cu prescripție medicală, pelerine de ploaie, pături, hamace, steaguri, selfie stick-uri. Aparate foto/video sunt permise.

Accesul nu este permis cu: droguri, mâncare, băuturi, alcool, sticle, artificii sau orice fel de explozibil, trotinete, skateboard, hoverboard, graffiti, cuțite, bricege sau arme de orice fel, drone, stickere sau obiecte publicitare, boxe portabile și alte obiecte periculoase.
Fiecare participant va fi controlat la intrare pentru a nu avea asupra lui obiecte interzise sau periculoase.

Copiii care au vârsta până la 14 ani (inclusiv) au intrare gratuită, dar trebuie să fie însoțiți și supravegheați de un adult.

Este permis accesul cu animale de companie. Proprietarul își asumă că va ține animalul în lesă în cadrul perimetrului festivalului și își asumă că va strânge după el.

Te încurajăm să vii la festival (sau aproape de festival) cu mijloacele de transport în comun, cu autobuzele 37, 26, 27, 28, 30, 41, 44.

Fumatul este permis în Parcul Etnografic DOAR în zonele special amenajate.

Persoanele cu dizabilități încadrate într-o categorie de handicap, precum și însoțitorii acestora beneficiază de facilități beneficiază de un abonament la festival, în mod gratuit, la cerere pe adresa de email a organizatorului sau pe pagina de Facebook, printr-un mesaj privat.
Organizatorul nu va fi responsabil pentru niciun incident/accident care privește persoanele cu dizabilități, întreaga răspundere pentru aceștia revenind persoanelor cu dizabilități și/sau însoțitorilor acestora. Tot aceștia vor fi răspunzători de supravegherea acestora și de orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.

Îți mulțumim că respecți acest mic ghid și abia așteptăm să ne vedem!
Distracție faină! 🥳


Regulament plata in rate:
Orice persoana fizica sau juridica care face o comandă pentru unul din abonamentele de participare la Festival, se poate bucura de achitarea prețului în rate.
Fiecare persoană poate să comande câte bilete dorește, urmând ca numărul de rate în care se poate achita prețul să fie stabilit în funcție de data comandării biletului, mai exact:

● Biletele care se vor achiziționa în luna aprilie, 2024, vor putea fi achitate în maxim 5 (cinci) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna mai, 2024, vor putea fi achitate în maxim 4 (patru) rate, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna Iunie, 2024, vor putea fi achitate în maxim 3 (trei) rata, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna Iulie, 2024, vor putea fi achitate în maxim 2 (doua) rata, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele care se vor achiziționa în luna August, 2024, vor putea fi achitate în maxim 1 rata, prima tranșă aferentă primei rate + taxa de 50 de lei solicitată de către Extasy pentru procesarea comenzii, se va încasa la momentul comenzii biletului, urmând ca următoarea rată să fie achitată în termen de maxim 30 de zile de la data ultimei plăți a Clientului.
● Biletele achiziționate după luna Septembrie nu pot fi achitate în rate, achiziționarea acestora urmând să se facă într-o singura tranșă.

După efectuarea comenzii, fiecare persoană va primi un mail de confirmare a acesteia.

Societatea Extasy va încerca debitarea contului tău cu prețul aferent ratelor, conform termenelor menționate mai sus. Dacă debitarea contului nu va fi posibilă, din orice fel de motive si pentru orice tranșă de plată, biletul nu se va considera ca fiind cumpărat, iar Extasy il va anula din sistem, astfel că nu iți va fi permis accesul la Festival, iar sumele achitate anterior (oricare ar fi numărul lor) nu vor putea fi recuperate.
Este responsabilitatea ta să te asiguri că ai in cont suma aferenta fiecărei tranșe de plată, astfel încât debitarea să poată fi efectuată în mod valabil si la timp.

Astfel, prin comanda abonamentului/abonamentelor ești de acord cu debitarea automată a contului tău de către Extasy cu prețul aferent abonamentului/abonamentelor comandate! Retragerea sumelor se va face de pe cardul tău, cu care te-ai înscris în Aplicația Extasy sau pe site-ul www.extasy.com.
Predarea abonamentului/abonamentelor comandat/e și achitat/e se va face online, în contul Clientului din Aplicația Extasy.

În măsura în care nu se reușește retragerea sumei aferentă abonamentului/abonamentelor comandate de pe cardul Clientului, abonamentul/abonamentele comandate nu vor fi considerate ca fiind achiziționate.

Locație
Cluj-Napoca - Parcul Etnografic National "Romulus Vuia", Str. Taietura Turcului
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

One Day Pass

Cluj Symphony Experience 2024

Biletul este pentru o persoană și include accesul intr-o ZI la alegere in festival.
Comanda achiziționată nu poate fi returnată.
Program:
4-6 Octombrie, orele 14:00-23:00

Ora
09:00
Data
Oct 04
clock
Bonus
+0
Preț:
150 LEI

EARLY BIRD

Cluj Symphony Experience 2024

Abonamentul este pentru o persoană și include accesul în toate zilele festivalului.
Comanda achiziționată nu poate fi returnată.
Program:
4-6 Octombrie, orele 14:00-23:00

Ora
09:00
Data
Oct 04
clock
Bonus
+0
Preț:
300 LEI
Experiențe Similare
Board Games Night în București
4.7(3)
Board Games Night în București

București, Romania

De la
20 lei
pin
Bonus
+2
Cursuri de Dans în București
Cursuri de Dans în București

București, Romania

De la
120 lei
pin
Bonus
+28

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
150 lei
Choose your ticket