pin

Plimbare cu Sania Trasă de Cai-Mărișel

1
2
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
1 Oră
Durată
Despre

Experimentați frumusețea iernii în zona Marisel cu o plimbare de neuitat cu sania trasă de cai! Plimbarea noastră special pregătită vă poartă într-o călătorie de o oră prin peisajele uimitoare ale iernii din zonă. Indiferent dacă sunteți localnic sau vizitator, aceasta este o experiență pe care nu trebuie să o ratați și care vă va lăsa cu amintiri de neuitat.

Sania noastră poate găzdui până la 8 persoane, fiind perfectă pentru o ieșire în familie sau pentru un grup de prieteni. Și cu disponibilitate pe tot parcursul săptămânii și în weekend, este ușor să încadrați această experiență fermecătoare în programul dvs.

Pe măsură ce vă plimbați prin lumea de iarnă a Marișelului, veți avea parte de priveliști uluitoare ale dealurilor acoperite de zăpadă, pădurilor înghețate și lacurilor înghețate. Vizitiul nostru experimentat vă va ghida pe tot parcursul călătoriei, asigurând o călătorie sigură și plăcută pentru toată lumea.

Faceți o pauză de la agitația vieții cotidiene și vă scufundați în frumusețea liniștitoare a iernii din Marisel. Plimbarea noastră cu sania este modul perfect de a vă relaxa și de a vă deconecta, în timp ce vă bucurați de împrejurimile liniștite și vă conectați cu natura.

Așadar, adunați persoanele dragi și alăturați-vă nouă pentru o oră de magie în ținutul de iarnă. Rezervați-vă plimbarea cu sania astăzi și experimentați frumusețea de neuitat a zonei Marisel în sezonul de iarnă.

Locație
Mărișel
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Oră

Plimbare cu Sania Trasă de Cai-Mărișel

Plimbare cu sania pentru o oră în zona Mărișel. Prețul pachetului este pentru plimbare și se adresează unui număr de maxim 8 persoane.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+25
Preț:
250 LEI
Experiențe Similare
Propria ta petrecere Laser Tag
Propria ta petrecere Laser Tag

București, Romania

De la
25 lei
pin
Bonus
+160

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
250 lei
Choose your ticket