pin

Hunger Games - București

1
2
3
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
5 Ore
Durată
Despre

Cât muncești, atât mănânci!
Echipele vor fi implicate într-o competiție neobișnuită, cu scopul final de a obține o masă savuroasă, pregătită special pentru ei de un chef celebru, din ingredientele pe care participanții le obțin în urma probelor în care sunt implicați.

O acțiune neconvențională care își propune să energizeze echipele, să dezvolte abilitățile de soluționare rapidă, de îndeplinire task-uri contra cronometru, de eficientizare a proceselor de lucru în echipă. Toate acestea pe un fond de distracție generală și voie bună.

Programul este structurat în 2 părți: prima secvență, în care participanții trec o serie de probe pentru a câștiga ingrediente, a doua secvență: să gătească o masă savuroasă folosing doar ingredientele câștigate.

Activitatea poate avea loc outdoor și poate fi organizată pentru un grup de minim 15, maxim 200 persoane, în orice oraș din țară. Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail support@extasy.com.

Locație
București
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Hunger Games - București

Pentru oferte personalizate, vă rugăm să ne scrieți la adresa support@extasy.com. Pentru acest eveniment, capacitatea maximă este de 200 persoane și poate fi organizat în orice oraș din țară. Prețul pentru acest pachet este de persoană, valabil pentru un grup de 20 - 40 persoane în București. Pachetul include: logistică, bucătar chef entertainer, echipă suport, ingrediente, aprovizionare, consumabile.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+35
Preț:
346 LEI
Experiențe Similare
Festivalul Mustului în București
Festivalul Mustului în București

București, Romania

De la
297 lei
pin
Bonus
+30
De prin lume adunate - Teambuilding online
De prin lume adunate - Teambuilding online

Cluj-Napoca, Romania

De la
105 lei
pin
Bonus
+0

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
346 lei
Choose your ticket