pin

ULTRA EUROPE

Experiența nu mai este disponibilă

1
2
3
4
5
6
Jul 12 - Jul 14
Despre

Festivalul Ultra Europe este mult mai mult decât o simplă întâlnire a iubitorilor de muzică, este o explozie de energie și pasiune, iar totul se datorează vouă! ❤️‍🔥

Anul acesta sărbătorim 10 ani de la prima noastră ediție și suntem extrem de entuziasmați să vă aducem un line-up incredibil de artiști care vor transforma atmosfera într-un adevărat spectacol! 🎉

Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix și Timmy Trumpet - sunt doar o parte din giganții muzicii electronice vor face senzație pe scena festivalului Ultra Europe!

Așadar, pregătiți-vă pentru o aventură muzicală și atmosferică fără precedent! Hai să facem ca festivalul din acest an să răsune în toate colțurile lumii! 🌍💥


🎟 Bilete valabile:
General Admission - 3-DAY GA TICKET
GA TICKET INCLUDE:
Brățară oficială ULTRA Europe festival pentru acces general timp de 3 zile
Intrare GA și acces la festival
Acces GA nelimitat la scena principală, scena Resistance, scena UMF și alte scene
Cip RFID (metoda de plată fără numerar)
Stație gratuită de apă la festivalul ULTRA Europe

VIP 3 DAY TICKET (LEVEL C)
VIP 3 DAY TICKET (LEVEL D)
Biletele VIP nivel C si D includ:
Zonă VIP doar în picioare, oferindu-ți posibilitatea de a rezerva mese VIP înalte pentru 200,00 EUR/zi
Intrare și ieșire VIP exclusive, separate de intrările pentru publicul general
Zonă VIP înaltă cu vedere nemijlocită la scena principală
Zone VIP și mese rezervate disponibile pentru achiziție (rezervări)
Băi și toalete dedicate pentru VIP
Serviciu de bar premium
Acces la serviciile de alimentație și băutură VIP oferite de personalul VIP profesionist
Serviciu de sticle VIP și pachete disponibile pentru achiziție
Gazde VIP dedicate


🎟 Bilete Destination Yacht Package:
Yacht Package - 7-DAY YACHT PACKAGE

Ce trebuie să știi despre aceste bilete:
Pregătește-te să începi o croazieră de lux de 7 zile, o combinație perfectă de muzică, mare și lux pe un iaht mega Ultra Europe. De la străzile vibrante ale Splitului la fortăreața istorică de pe insula Vis, fiecare zi promite o destinație nouă și încântătoare. Este o vacanță care îmbină cele mai bune din ambele lumi - peisajele uimitoare ale Croației și ritmurile faimoase ale Ultra Europe - creând amintiri de neuitat. Iahturile noastre lungi de 50 de metri oferă mult spațiu și facilități, transformându-le într-un paradis de confort și extravaganta. De la punțile spațioase pentru plajă și relaxare la mai multe punți cu cabine și saloane luxoase, aceste vase sunt proiectate pentru a oferi o experiență premium.

Bilet VIP Ultra Destination pentru 7 zile inclus
Micul dejun și prânzul sunt incluse
Pachetul este valabil doar pentru o persoană
Toate cabinele sunt camere duble
CHECK IN: Sâmbătă, 13 iulie 2024, între 14:00 și 21:00

CHECK OUT: Sâmbătă, 20 iulie 2024, între 7:00 și 10:00

Alte facilități la bord:
Facilități de spălătorie
Serviciu zilnic de menaj
Sistem de divertisment audio și video
Salon și cabine cu aer condiționat
Puntea soarelui spațioasă
Jacuzzi / cadă cu hidromasaj
Salon interior confortabil
Potrivit pentru snorkeling
Dușuri cu apă caldă
Zonă de luat masa în aer liber
Băi private cu en-suite
Acces Wi-Fi gratuit
Camere pentru nefumători
Cabine cu vedere la mare
Echipaj dedicat local și internațional
Deck de agrement pentru relaxare
Bar complet echipat

Delicii culinare:
Oferte de bucătărie locală
Masă tip bufet
Selecție de bere disponibilă
Opțiuni de vin
Cocktailuri de bun venit
Luat masa în aer liber
Cereri dietetice speciale

** Dacă aveți preferințe sau cerințe dietetice specifice în timpul croazierei, vă rugăm să ne informați la adresa de email support@extasy.com. Recomandăm să limitați aceste solicitări la restricții religioase sau alergii alimentare.


🎟 Bilete Destination Ultra Combo:
Destination 7-DAY GA TICKET
Destination 7-DAY VIP TICKET

Ce trebuie să știi:
Destinația Ultra a Croației, un voiaj muzical unic, este un concept irezistibil care include o săptămână întreagă de activități palpitante, peisaje frumoase și insule captivante ale lui Brač, Hvar și Vis, toate concepute în jurul celui mai important festival de muzică de destinație din lume, ULTRA Europe. Cu o reputație pentru livrarea unei liste electrizante de DJ și artiști de prim rang, atrage entuziaști ai muzicii din toate colțurile globului.

Un bilet Destination Ultra este pașaportul tău către o întreagă săptămână de divertisment non-stop. Oameni din întreaga lume vin să experimenteze o petrecere de 7 zile de neuitat, care include vizitarea celor mai frumoase destinații din Mediterană și dansul la ritmurile electronice de top. Acest bilet deschide ușile tuturor evenimentelor din săptămâna Destination Ultra, inclusiv festivalul Ultra Europe din Split, Ultra Regatta la Club 585 în Brač, Ultra Beach Hvar la Carpe Diem Beach Club, Resistance Hvar la Carpe Diem Beach Club Hvar și epica petrecere de închidere Resistance Vis la mărețul Fort George.

Un bilet pentru a experimenta întreaga săptămână de Destination Ultra 2024!

BILETUL DESTINATION GA INCLUDE:
Brățară oficială pentru festivalul ULTRA Europe GA 3 zile
Intrare GA și acces la festival
Acces GA nelimitat la scenă principală, scenă Resistance, scenă UMF și alte scene
Cip RFID (metodă de plată fără numerar)
Stație gratuită de apă la festivalul ULTRA Europe
Acces oficial GA și brățară la ULTRA Brač la Club 585
Acces oficial GA și brățară la ULTRA Beach la Carpe Diem Beach Club
Acces oficial GA și brățară la Resistance Hvar
Acces oficial GA și brățară la Resistance Vis (petrecere de închidere)

BILETUL DESTINATION VIP INCLUDE:
Brățară oficială pentru festivalul ULTRA Europe VIP 3 zile
Intrare VIP exclusivă și puncte de ieșire separate, diferite de intrările GA
Zonă rezervată în fața scenei principale
Zone rezervate pentru fani în fața scenei și mese înalte disponibile
Serviciu premium de bar
Acces la serviciul VIP de alimente și băuturi oferit de personalul VIP profesionist
Serviciu VIP de sticle și pachete disponibile pentru achiziție
Cip RFID (metodă de plată fără numerar)
Stație gratuită de apă la festivalul ULTRA Europe
Acces oficial VIP și brățară la ULTRA Brač la Club 585
Acces oficial VIP și brățară la ULTRA Beach la Carpe Diem Beach Club
Acces oficial VIP și brățară la Resistance Hvar
Acces oficial VIP și brățară la Resistance Vis (petrecere de închidere)


Reguli

Politica de Confidențialitate
Data de Intrare în vigoare: 24 aprilie 2019

www.ultraeurope.com („Website-ul”) este deținut și operat de Ultra Enterprises Inc., filialele și afiliații săi („Ultra,” „noi,” „ne,” și „nostru”). Această politică de confidențialitate („Politica de Confidențialitate”) explică practicile de colectare, utilizare și partajare a informațiilor de pe Website, inclusiv ce informații sunt colectate, cum sunt aceste informații obținute, întreținute, stocate, partajate și/sau utilizate, și cum puteți accesa și actualiza anumite informații pe care ni le-ați furnizat. Această Politică de Confidențialitate este independentă față de practicile noastre offline de colectare a datelor personale. Această Politică de Confidențialitate va explica modul în care protejăm informațiile dumneavoastră și ce opțiuni aveți în privința modului în care acestea sunt stocate sau utilizate.

Pentru unele funcționalități și servicii disponibile pe Website, colectăm și transferăm informații personale către un furnizor de servicii terț sau folosim un furnizor de servicii terț pentru a colecta informații în numele nostru.

În anumite cazuri, puteți alege să vizitați site-uri web ale unor terți prin intermediul legăturilor de pe Website-ul nostru, unde acele site-uri pot colecta și utiliza informații personale și alte informații non-personale ale dumneavoastră. Vă încurajăm să revizuiți politica fiecărui terț înainte de a dezvălui informații personale. Nu avem control asupra acestora și nu suntem responsabili pentru practicile lor privind confidențialitatea.

Colectarea Informațiilor. Cum colectăm informații de la dumneavoastră.

Informații Furnizate de dumneavoastră atunci când:
Trimiteți Comunicări prin Email: Atunci când ne contactați prin email, adresa de email pe care o utilizați pentru a comunica cu noi va fi supusă acestei Politici de Confidențialitate. Putem colecta, stoca și utiliza adresa dvs. de email pentru a vă informa despre produsele și serviciile noastre, cu excepția cazului în care vă dezabonați de la primirea unor astfel de comunicări, pentru a răspunde la întrebări, rezolva probleme sau vă trimite alte informații legate de Website-ul nostru și serviciile noastre. Putem, de asemenea, să împărtășim adresa dvs. de email cu furnizorii noștri de servicii terți, filiale sau orice altă companie afiliată. Conținutul comunicațiilor dvs. prin email cu noi, inclusiv orice informații, CV-uri, idei, concepte sau inventii, nu va fi considerat confidențial și nu va fi supus acestei Politici de Confidențialitate. Putem păstra un înregistrat al comunicațiilor dvs. cu noi și puteți utiliza conținutul acestor comunicări în orice scop.
Vă Înscrieți pentru Buletine Informatice, Creați un Cont sau Înregistrare: Pentru a utiliza anumite funcționalități ale Website-ului, este posibil să vi se solicite să furnizați informații precum numele, numele de utilizator, parola, adresa de email, adresa poștală, codul poștal, numărul de telefon, data nașterii, informații financiare, verificare a vârstei și/sau țara de rezidență (colectiv, „Informații Personale”).
Sondaje: Folosim servicii terțe pentru a ajuta la operarea unora dintre serviciile și funcționalitățile oferite pe Website, cum ar fi sondajele de opinie ale clienților. Prin participarea la aceste servicii sau funcționalități, primim toate Informațiile Personale furnizate de dumneavoastră, precum și alte informații non-personale colectate de furnizorii noștri de servicii terți prin utilizarea sau accesarea acestor funcționalități.
Informații Colectate în Interacțiunea dumneavoastră cu Website-ul:
Date Derivate: Atunci când accesați și utilizați Website-ul, putem primi automat și înregistra informații create de interacțiunea dumneavoastră cu acesta. Datele Derivate pot include informații precum adresa dvs. IP, sistemul de operare, pagina web de referință, locația, operatorul dvs. de telefonie mobilă, dispozitivul, termenii de căutare și informații cookie (colectiv, „Date Derivate”). Folosim Datele Derivate pentru a ajuta la administrarea Website-ului nostru, la diagnosticarea problemelor și la îmbunătățirea Website-ului și a experienței dvs. interactive personale cu Website-ul nostru.
Informații despre Locație Geografică: Am putea solicita acces sau permisiune și să utilizăm informații bazate pe locație de la dispozitivul dvs. mobil, fie în mod continuu, fie în timp ce utilizați Website-ul, pentru a furniza servicii bazate pe locație. Dacă doriți să schimbați accesul sau permisiunea noastră, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.
Acces la Dispozitivul Mobil: Am putea solicita acces sau permisiune la anumite funcționalități de la dispozitivul dvs. mobil, inclusiv camera dispozitivului dvs. mobil, biblioteca muzicală și alte caracteristici. Dacă doriți să schimbați accesul sau permisiunea noastră, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.
Notificări Push: Am putea solicita să vă trimitem notificări push legate de contul dvs. sau de Website. Dacă doriți să schimbați accesul sau permisiunea noastră, puteți face acest lucru în setările dispozitivului dvs.
Utilizarea Informațiilor. Cum utilizăm informațiile colectate de la dumneavoastră.
În plus față de orice alte utilizări specificate în această Politică de Confidențialitate, Informațiile Personale, Informațiile Analitice și/sau Datele Derivate (colectiv, "Informațiile") pot fi utilizate pentru a furniza informații, știri și actualizări, pentru a vă contacta și/sau a vă face marketing, pentru a livra achizițiile și pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre. Putem utiliza Informațiile pentru a analiza modul în care interacționați cu Website-ul nostru, pentru a monitoriza utilizarea agregată de către utilizatorii noștri și rutina de trafic pe Website-ul nostru. Prin redirecționarea clicurilor sau prin alte mijloace, putem urmări, de asemenea, modul în care interacționați cu legăturile pe întregul nostru Website și servicii, inclusiv notificările prin email, serviciile terțe și aplicațiile clienților. Acest lucru ne permite să distribuim statistici agregate referitoare la clicuri, cum ar fi de câte ori a fost făcut clic pe o anumită legătură. Utilizăm Informațiile pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu Website-ul nostru, astfel încât să putem îmbunătăți experiența dvs. personală în timpul interacțiunii cu acesta. Putem primi, de asemenea, informații despre dumneavoastră de la afiliații noștri corporativi pentru a ajuta la furnizarea, înțelegerea și îmbunătățirea Website-ului nostru și a serviciilor noastre, precum și a serviciilor afiliaților noștri. Toate acestea le facem pentru a îmbunătăți modul în care administrăm Website-ul nostru și Serviciile noastre.
Vânzare sau Transfer: Nu vom vinde sau transfera în alt mod toate Informațiile colectate către terți fără a furniza mai întâi orice notificare suplimentară sau compensație către dvs.
Terțe Părți, Filiale și Afiliați: Putem împărtăși Informațiile dumneavoastră cu afiliații noștri, sponsori, licențiatori, desemnați, cesionari sau succesori, inclusiv furnizori terți precum procesatori de plăți, pentru a ne ajuta în gestionarea sau furnizarea de produse și servicii sau pentru a ne asista în administrarea Website-ului. Prin utilizarea acestui Website, consimțiți explicit și autorizați astfel de terți să aibă dreptul de a dobândi, menține, stoca, utiliza și procesa Informațiile dvs. pe aceleași termene stabilite aici și pe serverele lor. Prin utilizarea acestui Website, consimțiți, de asemenea, la faptul că putem împărtăși Informațiile dumneavoastră cu terți, inclusiv pentru: (i) procesarea și autorizarea plăților; (ii) protecția împotriva fraudelor; (iii) personalizarea produselor și serviciilor; (iv) îndeplinirea comenzilor; (v) expedierea; (vi) distribuirea materialelor de marketing și promoționale; (vii) evaluarea Website-ului; (viii) colectarea, stocarea, gestionarea și analizarea datelor; (ix) publicitate pe internet, țintită și/sau comportamentală online; și/sau (ix) orice alte servicii destinate să ne ajute să maximizăm potențialul nostru de afaceri și profiturile și pentru orice alt scop legitim de afaceri. Putem furniza analizele noastre și anumite informații non-personal identificabile potențialilor parteneri, advertiseri sau altor terți.
Furnizori de Servicii Terțe: Angajăm furnizori de servicii pentru a efectua funcții și a ne oferi servicii. Putem împărtăși Informațiile dumneavoastră cu astfel de furnizori de servicii, sub rezerva obligațiilor de confidențialitate conforme cu această Politică de Confidențialitate, și cu condiția ca terții să utilizeze Informațiile dvs. numai în numele nostru și conform instrucțiunilor noastre. Acești terți includ furnizori și furnizori care ne oferă tehnologie, servicii și/sau conținut legate de funcționarea și întreținerea Website-ului nostru și a Serviciilor noastre. În numele nostru, acești terți vă pot trimite newslettere sau promoții speciale, e-mailuri în scopuri cum ar fi efectuarea de cercetări de marketing, desfășurarea de sondaje, concursuri, colectarea de informații de înregistrare sau furnizarea de alte servicii. Accesul la Informațiile dvs. de către acești terți este limitat la informațiile rezonabil necesare pentru a efectua serviciul sau serviciile în numele nostru. Anumite conținuturi, produse și servicii oferite prin intermediul Website-ului nostru sunt operate și furnizate de terți în afară de noi, cum ar fi serviciul nostru de cumpărare a biletelor. Dacă achiziționați servicii sau produse prin una dintre aceste site-uri web ale terților, le veți achiziționa de la terț și nu de la noi. Mai mult, ar trebui să știți că orice informații pe care le dezvăluiți odată ce accesați aceste alte aplicații nu sunt supuse acestei Politici de Confidențialitate. Prin urmare, ar trebui să revizuiți politica de confidențialitate postată pe site-urile web ale terților pentru a înțelege cum terțul colectează și utilizează informațiile dvs.
Vânzare sau Transfer a Afacerii: În cazul în care Ultra este implicată într-o falimentare, fuziune, achiziție, reorganizare sau vânzare de active, informațiile dvs. pot fi vândute sau transferate ca parte a acelei tranzacții. Această Politică de Confidențialitate va fi aplicabilă informațiilor dvs. dacă și când aceasta este transferată către noua entitate.
Lege și Daune: Putem păstra sau dezvălui Informațiile dumneavoastră fără consimțământul dvs. dacă considerăm că este rezonabil necesar pentru a respecta o lege, o regulă sau o solicitare legală, cum ar fi o ordonanță judecătorească sau o citație, sau pentru a proteja siguranța oricărei persoane, drepturile sau proprietatea noastră sau a oricărui terț. Mai mult, Informațiile dvs. pot fi dezvăluite (i) pentru a impune conformitatea sau a investiga posibile încălcări ale acestei Politici de Confidențialitate; (ii) pentru a detecta, preveni sau aborda fraudarea; (iii) pentru a detecta posibile sau reale încălcări ale securității; sau (iv) pentru a îmbunătăți securitatea sau a aborda problemele tehnice legate fie de utilizarea Website-ului, fie de participarea la evenimentul nostru.
Divulgare Neintenționată: Folosim măsuri de securitate rezonabile din punct de vedere comercial pentru a proteja împotriva pierderii sau utilizării necorespunzătoare a Informațiilor dvs. personale în formă electronică care se află sub controlul nostru. Cu toate acestea, nu putem garanta că oricare dintre Informațiile personale pe care le dezvăluiți sau le transmiteți prin utilizarea Website-ului va fi securizată împotriva încălcărilor, a defecțiunilor software sau a altor acțiuni din afara controlului nostru. Ultra și respectivele noastre afiliate, succesoare, subsidiare, cesionari, agenți, desemnați, licențiatori sau sponsori (colectiv, "Părțile responsabile") nu vor fi răspunzătoare pentru nicio accesare neautorizată a Informațiilor dvs. personale.
Toate informațiile colectate sunt proprietatea noastră.
Orice și toate informațiile furnizate de dvs. sau colectate de noi în legătură cu utilizarea dvs. a site-ului web vor fi considerate un activ al Ultra și vor fi considerate parte a înregistrărilor noastre de afaceri.

Utilizatori străini. Informațiile dvs. sunt transferate în Statele Unite.
Dacă vă aflați în afara Statelor Unite, prin utilizarea site-ului web, vă exprimați consimțământul pentru transferul informațiilor dvs. personale în Statele Unite și, în mod specific, în Florida.

Vă dați consimțământul pentru colectarea informațiilor dvs.
Prin utilizarea site-ului web și în schimbul acestuia, recunoașteți că ați citit, sunteți de acord și acceptați termenii și condițiile stabilite aici, și că vă exprimați consimțământul în mod conștient, voluntar și necondiționat pentru colectarea, utilizarea și procesarea informațiilor dvs. de către noi și de către desemnații, agenții, succesori, cesionari, afiliați, licențiați, subsidiare sau sponsori ai noștri în orice mod legal și în orice scop legal. Mai mult, sunteți de acord că avem întotdeauna dreptul de a utiliza informațiile furnizate în continuare și putem, în orice moment, în discreția noastră unică și absolută, atribui, vinde, licenția și/sau transfera informațiile către orice terț fără a obține consimțământ suplimentar sau a furniza notificare sau considerație suplimentară vouă.
Politicile Noastre Referitoare la Copii. Dacă aveți mai puțin de 13 ani, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru web.
Site-ul web și oricare dintre informațiile sau serviciile găsite pe site nu sunt destinate sau direcționate către copii cu vârsta sub 13 ani. Mai mult, nu colectăm în mod intenționat informații de identificare personală de la copii cu vârsta sub 13 ani. Dacă aflați că copilul dvs. ne-a furnizat informații de identificare personală fără consimțământul dvs. și/sau are sub 13 ani, vă rugăm să ne contactați la info@ultraeurope.com. Dacă aflăm că am colectat în mod neintenționat informații de identificare personală de la un copil cu vârsta sub 13 ani, vom depune imediat eforturi comercial rezonabile pentru a șterge astfel de informații din înregistrările noastre.

Alegerile Dvs. Privind Confidențialitatea.
Puteți renunța să primiți comunicări prin email și alte materiale de marketing de la noi (sau orice serviciu de marketing prin email al terțelor părți pe care îl putem utiliza) prin intermediul linkurilor furnizate în fiecare email sau pe pagina de Confirmare a Abonării. De asemenea, ne puteți contacta la info@ultraeurope.com dacă doriți să renunțați la primirea acestor comunicări prin email.

Actualizarea sau Accesarea Informațiilor Dvs. Personale.
Cu câteva excepții limitate, aveți dreptul de a accesa și actualiza informațiile personale pe care le deținem despre dvs. Dacă doriți să aflați despre orice informații personale pe care le-am putea avea despre dvs., puteți face acest lucru, trimitându-ne o cerere scrisă prin scrisoare sau email la adresa indicată mai jos. Asigurați-vă că includeți numele dvs. complet, adresa și numărul de telefon, precum și o copie a unui document care să ateste identitatea dvs. (cum ar fi un card de identitate sau pașaport), astfel încât să putem să vă identificăm și să vedem dacă avem informații personale despre dvs., sau în cazul în care trebuie să vă contactăm pentru a obține orice informații suplimentare de care am putea avea nevoie pentru a face acea determinare. În cazul în care faceți mai mult de o solicitare într-un interval scurt de timp, putem răspunde la solicitarea dvs. ulterioară prin referire la răspunsul nostru anterior și identificarea doar a oricăror elemente care s-au schimbat semnificativ.

Puteți solicita ca noi să corectăm, să ștergem și/sau să oprim sau să restricționăm prelucrarea sau utilizarea informațiilor personale pe care le deținem despre dvs., trimitând o scrisoare sau email la info@ultraeurope.com. Dacă suntem de acord că informațiile personale sunt incorecte sau că prelucrarea ar trebui oprită, vom șterge sau corecta informațiile personale. Dacă nu suntem de acord că informațiile personale sunt incorecte, vă vom comunica că nu suntem de acord, vă vom explica refuzul și vom înregistra faptul că considerați acele informații personale ca fiind incorecte în fișierele relevante.


Legal Basis for Collecting and Processing Data.
În cadrul programului nostru de conformitate cu GDPR, suntem obligați să furnizăm informații EEU Data Subjects despre motivele pentru care colectăm și procesăm datele lor personale și sensibile. Colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale pentru o serie de scopuri de afaceri diferite și în conformitate cu diferite Baze Legale de procesare. Mai jos detaliem cum și în conformitate cu care Bază Legală utilizăm informațiile dvs. personale.

Procesarea necesară pentru a îndeplini cererile de înregistrare și furnizarea serviciilor
Utilizăm informațiile dvs. personale pentru a îndeplini vânzările și a vă furniza serviciile noastre. Acest lucru include:

Pentru a gestiona înregistrarea dvs. la evenimentele noastre. Acest lucru ne ajută să vă identificăm ca participant înregistrat și vă oferă acces la diferite funcționalități și o experiență mai bună.
Pentru a finaliza tranzacțiile comerciale și a onora comenzile (online sau în magazinul nostru). Acest lucru implică trimiterea informațiilor dvs. personale partenerilor noștri pentru expedierea și urmărirea achizițiilor dvs.
Pentru a procesa plățile. Nu stocăm sau capturăm informații despre cardul de credit. Aceste informații sunt colectate direct de partenerii noștri de procesare a plăților. Deoarece aceste informații sunt colectate de pe site-ul nostru și de la dvs., clientul nostru, dorim să vă informăm despre colectarea lor.
Pentru a vă actualiza cu privire la starea comenzii, informațiile de expediere și urmărire.
Pentru a vă oferi cea mai bună calitate a serviciului pentru clienți prin intermediul chat-ului nostru, e-mail și liniilor telefonice.
Pentru a vă furniza informații importante despre evenimentele la care v-ați înscris sau pentru care ați cumpărat bilete, inclusiv orice actualizări sau notificări privind evenimentul.
Pentru a vă solicita să vă revizuiți experiența și să ne evaluați ca companie.
Pentru detectarea, prevenirea, atenuarea și investigarea fraudei sau a altor activități criminale sau potențial interzise.
Procesarea necesară pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale:
Putem utiliza informațiile dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările locale, acest lucru include:

Pentru a respecta toate cerințele fiscale și financiare relevante.
Pentru a răspunde la solicitările dvs. de exercitare a drepturilor dvs. de acces ale subiectului de date.
Pentru a procesa informații privind o crimă sau o infracțiune și pentru a susține procedurile asociate.
Pentru a monitoriza activitățile și a vă proteja bunăstarea la evenimentele noastre.
Pentru a vă proteja pe dvs., pe noi și pe angajații noștri prin acțiuni legale adecvate împotriva terților care au săvârșit o infracțiune sau încalcă obligațiile lor legale.
Procesarea bazată pe Interesele Noastre Legitime:
Putem utiliza datele dvs. personale pentru a urmări Interesele Noastre Legitime acolo unde drepturile și libertățile dvs. nu depășesc aceste interese. Am implementat controale pentru a echilibra interesele noastre cu drepturile dvs. Utilizarea datelor dvs. personale pentru Interesele Noastre Legitime include:

Îmbunătățirea serviciilor noastre; de exemplu, revizuirea informațiilor asociate paginilor sau link-urilor nefuncționale, astfel încât să le putem remedia și să vă oferim o experiență lipsită de frustrări pe site-ul nostru.
Personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității noastre în funcție de activitățile dvs. pe site-ul nostru.
Contactarea dvs. prin e-mail, notificări push în browser și aplicație mobilă și prin SMS/mesaj text pentru a vă oferi informații despre evenimentele și serviciile noastre.
Măsurarea performanței campaniilor noastre de marketing; de exemplu, analiza ratei de deschidere și clic a unei campanii de e-mail.
Pentru îmbunătățirea conținutului de pe site-ul nostru. De exemplu, putem utiliza cookie-uri pentru a afla care părți ale site-ului sau ale produselor noastre sunt vizitate cel mai des.
Contactarea dvs. în legătură cu actualizări sau comunicări informative legate de funcționalitățile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv actualizări de securitate ale site-ului sau aplicației, atunci când este necesar sau rezonabil pentru implementarea acestora.
Răspunderea la postările dvs., comentarii și furnizarea serviciului pentru clienți pe site-ul nostru și pe alte platforme de socializare, inclusiv, dar fără a se limita la Twitter, Facebook, Instagram.
Pentru a furniza servicii pentru clienți prin chat și e-mail.
Măsurarea performanței asociaților noștri din Serviciul pentru Clienți.
Pentru a verifica recenziile privind evenimentul și experiența clienților pentru a oferi o evaluare sinceră a serviciilor și produselor noastre.
Pentru managementul intern și auditul operațiunilor și financiarilor afacerii noastre.
Procesarea bazată pe Consimțământ
Cu consimțământul dvs., putem utiliza informațiile dvs. personale pentru:

Vă oferim notificări prin e-mail, SMS/mesaj text și notificări push în browser și prin intermediul aplicației noastre mobile.
Vă oferim reclame direcționate de la alte părți în timp ce utilizați site-ul nostru.
Vă oferim reclame direcționate pe site-urile terțe, inclusiv reclamele noastre și ale altor terțe părți.
Cum și când puteți retrage consimțământul.
Subiecții de date care sunt rezidenți și cetățeni ai regiunii SEE sunt acoperiți de GDPR și pot retrage consimțământul de la Ultra în orice moment, pentru prelucrarea specifică a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Pentru marketingul prin e-mail și comunicări, vă rugăm să vizitați pagina noastră de preferințe pentru e-mail. De asemenea, vă puteți dezabona folosind linkurile din partea de jos a oricărui e-mail primit de la noi. Dacă nu doriți să participați la programele noastre de personalizare a publicității, vă puteți retrage prin deselectarea cookie-urilor corespunzătoare. Nu permitem terțelor părți să urmărească sau să colecteze informații personale despre dvs. pe site-urile noastre în scopuri publicitare fără consimțământul dvs. Vă rugăm să rețineți că puteți dezactiva toate cookie-urile din setările browserului dvs. Cu toate acestea, site-urile noastre necesită cookie-uri pentru a funcționa, iar dezactivarea tuturor cookie-urilor va limita funcționalitatea site-ului, inclusiv acțiuni precum adăugarea de produse într-un coș etc.


În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), rezidenții și cetățenii din SEE au următoarele drepturi referitoare la datele lor:
Dreptul la informare: Aveți dreptul să știți cum și ce date personale colectăm de la dvs. și pentru ce le utilizăm. În această politică, veți găsi aceste informații.
Dreptul la solicitarea de acces: Aveți dreptul să solicitați acces la datele personale despre dvs., să obțineți confirmarea că acestea sunt prelucrate și să obțineți anumite informații prescrise despre modul în care le procesăm.
Dreptul la obiecție se aplică prelucrării datelor dvs. personale bazate pe Interese Legitime și atunci când datele dvs. sunt procesate în scopuri de marketing direct sau procesate în scopuri de compilare a informațiilor statistice.
Dreptul la restricționarea prelucrării sau 'blocarea' utilizării datelor dvs. personale, de exemplu, atunci când considerați că datele dvs. personale nu sunt exacte (până când exactitatea poate fi verificată).
Dreptul la ștergere: Dreptul de a solicita ștergerea sau eliminarea datelor dvs. personale, cunoscut și sub numele de "dreptul de a fi uitat", vă permite să solicitați ștergerea sau eliminarea datelor personale în situațiile în care nu există motive temeinice pentru utilizarea continuă a acestora. Cererile de ștergere pot fi refuzate în anumite circumstanțe, cum ar fi cazul în care datele personale trebuie reținute pentru a respecta o obligație legală sau pentru a exercita sau apăra drepturile legale.
Dreptul la rectificare: Aveți dreptul să solicitați corectarea datelor dvs. personale dacă acestea sunt inexacte și să aveți datele personale incomplete completate în anumite circumstanțe.
Dreptul la portabilitatea datelor vă permite să obțineți și să reutilizați datele dvs. personale în scopuri proprii între diferite servicii; să vă mutați, copiați sau transferați datele dvs. personale ușor de la un mediu la altul într-un mod sigur și securizat, fără a afecta utilizabilitatea.
Puteți exercita drepturile dvs. în legătură cu luarea deciziilor automate în circumstanțe care au un efect legal sau afectează semnificativ drepturile dvs. Acest drept permite indivizilor, în anumite situații, să beneficieze de anumite măsuri de protecție împotriva riscului ca o decizie potențial dăunătoare să fie luată exclusiv fără intervenția umană. În anumite situații, aveți dreptul de a solicita intervenția umană și o explicație a deciziei automate, iar puteți contesta acea decizie.

Dacă sunteți rezident sau cetățean al Spațiului Economic European (SEE) și doriți să vă exercitați drepturile individuale privind accesul la date, vă rugăm să contactați echipa noastră de conformitate folosind adresa de e-mail de mai jos.

În acest moment, doar clienții care accesează site-ul nostru din regiunile SEE pot retrage consimțământul.
De asemenea, ne puteți contacta direct la adresa info@ultraeurope.com dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de mai multe informații.

Modificări ale Acestei Politici.
Putem revizui această Politică de Confidențialitate din când în când, fără notificare prealabilă. Cea mai recentă versiune a Politicii noastre de Confidențialitate va fi publicată pe acest site. Dacă facem modificări la Politica de Confidențialitate pe care le considerăm, în discreția noastră exclusivă, ca fiind semnificative, vă vom notifica fie prin e-mail (dacă ați furnizat unul), fie prin postarea unei notificări pe site. Odată postate, modificările la Politica vor fi efective imediat. Continuând să accesați sau să utilizați site-ul după ce modificările au devenit efective, sunteți de acord să fiți obligat de termenii Politicii de Confidențialitate revizuite. Dacă nu sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate, vă rugăm să încetați utilizarea site-ului.

Jurisdicție Personală, Selectarea Forumului și Conformitatea Legală
Recunoașteți și sunteți de acord că nu facem nicio reprezentare că site-ul este guvernat sau operat în conformitate cu legile altor națiuni, sau că site-ul (sau orice parte a acestuia) este potrivit sau disponibil pentru utilizare într-o anumită jurisdicție. Vizitatorii care aleg să acceseze site-ul recunosc și sunt de acord că o fac pe propria inițiativă și la propriul risc și sunt în întregime responsabili pentru respectarea tuturor legilor, regulilor și reglementărilor locale. Prin utilizarea acestui site, vizitatorii din afara Statelor Unite ale Americii recunosc că acest site este supus legilor și reglementărilor Statelor Unite ale Americii și ale statului Florida și renunță la orice pretenție care ar putea să apară sub alte legi. Această Politică de Confidențialitate va fi guvernată exclusiv de și interpretată în conformitate cu legea statului Florida, în ciuda dispozițiilor referitoare la conflicte de legi. Orice dispute care decurg din această Politică de Confidențialitate vor fi supuse jurisdicției exclusive a tribunalelor de stat și federale ale statului Florida, iar locul de desfășurare va fi în comitatul Miami-Dade și, prin utilizarea site-ului, vă supuneți în mod expres jurisdicției personale a unor astfel de tribunale în acest scop și renunțați la orice obiecție cu privire la jurisdicție sau locul în astfel de tribunale.

Notificare pentru Rezidenții din California.
Conform Codului Civil din California, Secțiunea 1798.83, cunoscută și sub numele de legea "Shine The Light", suntem obligați să dezvăluim utilizatorilor noștri din California, gratuit și la cerere, identitatea oricăror terțe părți cărora le-am dezvăluit Informații Personale în anul calendaristic anterior, împreună cu tipul de Informații Personale dezvăluite, în scopuri de marketing direct al acestor terțe părți.
Dacă sunteți rezident al Californiei și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să trimiteți solicitarea în scris la:

Ultra Enterprises Inc.
201 S. Biscayne Boulevard, Suite 800
Miami, Florida 33131
legal@ultramusicfestival.com

Vă rugăm să rețineți că, conform legii din California, întreprinderile sunt obligate să răspundă la o solicitare a unui client o singură dată în decursul oricărui an calendaristic.

Pentru a ne contacta.
Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la info@ultraeurope.com.

Condiții de utilizare

Termeni
Prin accesarea acestui site web, sunteți de acord să fiți obligat de aceste Condiții de utilizare ale site-ului web, toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice să utilizați sau să accesați acest site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de drepturile de autor și dreptul mărcii comerciale aplicabile.

Licență de utilizare
Se acordă permisiunea de a vizualiza sau descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) de pe site-ul web Ultra Enterprises Inc. în scopuri personale, de vizualizare tranzitorie, doar în scopuri non-comerciale. Acesta este acordul unei licențe, nu o transferare a titlului, iar în cadrul acestei licențe nu aveți voie să:

Modificați sau copiați materialele;
utilizați materialele în scopuri comerciale sau pentru afișare publică (comercială sau non-comercială);
încercați să decompilați sau să inversați ingineria oricărui software conținut pe site-ul web Ultra Enterprises Inc.;
eliminați orice notări de drepturi de autor sau alte notări de proprietate din materiale; sau
transferați materialele unei alte persoane sau „oglinziți” materialele pe orice alt server.
Această licență se va încheia automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliată de către Ultra Enterprises Inc. în orice moment. La încetarea vizualizării acestor materiale sau la încetarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate în posesia dvs., fie ele în format electronic sau tipărit.

Disclaimer
Materialele de pe site-ul web al Ultra Enterprises Inc. sunt furnizate "așa cum sunt". Ultra Enterprises Inc. nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită, și prin prezenta declină și respinge toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanțiile sau condițiile implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, sau neîncălcare a drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor încălcări ale drepturilor. În plus, Ultra Enterprises Inc. nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la exactitatea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor pe site-ul său web sau în legătură cu aceste materiale sau pe orice site-uri linkate la acest site.

Limitări
În niciun caz Ultra Enterprises Inc. sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daunele de orice fel (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea datelor sau a profitului, sau din cauza întreruperii activității), rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării materialelor de pe site-ul web al Ultra Enterprises Inc., chiar dacă Ultra Enterprises Inc. sau un reprezentant autorizat al Ultra Enterprises Inc. a fost informat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări de răspundere pentru daunele indirecte sau incidentale, aceste limitări s-ar putea să nu se aplice în cazul dvs.

Revisions and Errata
Materialele prezentate pe site-ul web al Ultra Enterprises Inc. ar putea conține erori tehnice, tipografice sau fotografice. Ultra Enterprises Inc. nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web sunt exacte, complete sau actuale. Ultra Enterprises Inc. poate face modificări la materialele conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, Ultra Enterprises Inc. nu face nicio angajare să actualizeze materialele.

Link-uri
Ultra Enterprises Inc. nu a revizuit toate site-urile conectate la site-ul său web și nu este responsabil pentru conținutul oricărui astfel de site conectat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către Ultra Enterprises Inc. a site-ului respectiv. Utilizarea oricărui site web conectat se face pe riscul propriu al utilizatorului.

Modificări ale Termenilor de Utilizare a Site-ului
Ultra Enterprises Inc. poate revizui acești termeni de utilizare pentru site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți obligat de versiunea curentă a acestor Termeni și Condiții de Utilizare.

Orice cerere legată de site-ul web al Ultra Enterprises Inc. va fi guvernată de legile statului Florida, fără a ține cont de prevederile privind conflictele de lege.

Locație
Croația - Park Mladeži Split
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Your Festival Party Transilvania
Your Festival Party Transilvania

Transilvania, Romania

De la
57000 lei
pin
Bonus
+5700
Petreceri pentru copii în Cluj
Petreceri pentru copii în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
120 lei
pin
Bonus
+20

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play