pin

MASSIF 2024 - UGB

Experiența nu mai este disponibilă

Mar 14 - Mar 17
Despre

IT’S GONNA BE THE WILDEST PARTY WITH YOUR FRIENDS!

Massif is a unique and exclusive experience for this part of Europe, a 4 days and 3 nights takeover, tailored specifically for the beautiful Poiana Brasov mountain resort.

Limited to a total capacity of 12,000 people/day, Massif brings you closer to your favorite artists than any other festival and it’s seasoned with snow, slopes, ski, snowboard, coolest winter outfits, carefully selected food & drinks vendors, music spread across 2 core stages and 1 music spot within festival grounds, plus other 2 partner stages apes-ski, themed festival production, shots & shots again!
Join us for 2 stages & 1 music spot:

Massif Main Stage
FIRE & ICE, all at once! The heart of Massif with the wildest music from your fav international and local artists & DJs!
Not to be missed.

VIP Area powered by NUBA Chalet
All cozy and covered, the place where you can delight yourself with carefully selected food and drinks while having a spectacular front view of the Main Stage. Not to mention this is where the only & WILDEST Afterparty with insane DJs will take place after midnight.

G.O.A.T. Stage
The most unexpected of all! A wild mix of music in an indoor thematic venue.

The Music Spot - we’ll keep it as a secret for now, but we can only promise you it’s gonna be…MASSIF WILD!!!


Festival Schedule:
- March 14, 15, 16 - 17:00 - 03:00
- March 17 - 12:00 - 18:00

Reguli

TERMENI SI CONDITII GENERALE “MASSIF” - WINTER FESTIVAL


EVENIMENT: FESTIVALUL MASSIF
ORGANIZATOR: MASSIF ESTATE S.R.L.
LOCAȚIA: Poiana Brasov, Romania
DATA EVENIMENTULUI: 14-17 Martie 2024

I.DISPOZIȚII GENERALE
1.1 Termenele și Condițiile Generale (în continuare T.C.G.) se aplică cu privire la organizarea și desfășurarea Festivalului MASSIF FESTIVAL (denumit în continuare “Festivalul”) organizat de către societatea MASSIF ESTATE S.R.L, având CUI: 45318331, fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/5924/07.12.2021 (în continuare “Organizatorul”) și conțin prevederile pe care fiecare participant trebuie să le respecte.
1.2 Prin cumpărarea unui bilet sau prin participarea la Festival, cumpărătorul și participantul autorizat declară că a citit, a înțeles și se obligă să respecte T.C.G. care include totodată și Politica de confidențialitate care pot fi accesate de pe www.bemassif.com.
1.3 Termenele și Condițiile Generale sunt valabile pe perioadă nedeterminată. Participanții convin că societatea MASSIF ESTATE S.R.L. are dreptul de a modifica unilateral prezentele T.C.G., fără notificare prealabilă a acestora. Dacă T.C.G. se modifică, respectivele modificări produc efecte imediat după publicarea pe site. MASSIF ESTATE S.R.L. precizează că T.C.G. pot fi modificate după cumpărarea Biletului, chiar și imediat înainte de Festival. MASSIF ESTATE S.R.L. recomandă Participanților să monitorizeze eventualele modificări ale prezentelor T.C.G.

II.DEFINIȚII
2.1. Pe parcursul folosirii lor în prezentul document, termenele definite au semnificația convenită în această secțiune, cu excepția cazului în care sunt altfel definite în cuprinsul prezentului document:
Bilet: un certificat emis în orice formă (pe suport hârtie sau în formă electronică), bilet de o zi, abonament sau invitație prin care se atestă dreptul de acces la o brățară la Festivalul organizat de MASSIF ESTATE S.R.L.. Biletele sunt nenominale sau nominale și au un număr unic de identificare. Odată cu achiziționarea biletelor, cumpărătorii se obligă să respecte aceste Termene și Condiții Generale, procedurile de înregistrare a biletelor achiziționate, regulile de acces la Festival, precum și, în general, orice alte reguli de participare la acesta care îi sunt aduse la cunoștință prin diverse mijloace, inclusiv direct prin intermediul site-ului. Achiziția biletelor din alte zone decât cele autorizate de Organizator este interzisă și duce la restricționarea accesului la Festival.
Brățară: un certificat aplicat de MASSIF ESTATE S.R.L. la validarea unui bilet, ce oferă drepturi identice cu cele incluse în bilet și – cu condiția să fie securizat conform prevederilor de mai jos - certifică exclusiv faptul că purtătorul său are dreptul de a participa la Festival, fiind de asemenea un instrument special de plată în cadrul Festivalului.
Cumpărătorul Biletului: persoana care cumpăra biletul la Festival.
Durata Festivalului: perioada de timp între începutul și sfârșitul Festivalului, conform datelor si orelor menționate de Organizator în TCG.
Evenimente - MASSIF FESTIVAL
Festival – Festivalul “MASSIF - WINTER FESTIVAL”, manifestare artistică (muzicală, teatrală, de divertisment și cultură) cu program variat și caracter festiv, ce se desfășoară pe perioada 14-17 Martie 2024;
Organizatorul: MASSIF ESTATE SRL, o societate de naționalitate română, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu 122A, județul Cluj, număr de ordine în Registrul Comerțului având CUI: 45318331 și fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/5924/07.12.2021.
Partener contractual: un operator economic sau altă persoană fizică/juridică ce desfășoară activități comerciale independente la Festival, în baza unei relații contractuale cu Organizatorul.
Participanți: toate persoanele care participă la Festival, fie că sunt participanți autorizați, fie că sunt participanți neautorizați.
Produs: elementele și drepturile cu valoare pecuniară ce pot fi achiziționate de la Organizator sau alți parteneri contractuali în cadrul Festivalului sau în legătură cu acesta, precum și orice vouchere sau alte mijloace similare ce pot fi oferite în schimbul acestora.
Serviciu: orice serviciu pus la dispoziție de organizator sau partenerii contractuali ai acestuia în cadrul Festivalului sau în legătură cu acesta fie gratuit, fie cu plată.
Site: www.bemassif.com
TCG: Aceste Termene și Condiții Generale ce guvernează desfășurarea Festivalului, disponibile atât pe site cât și la toate intrările din zona Festivalului.
Terți: persoane fizice și juridice, altele decât Organizatorul, cumpărătorul sau participanții autorizați.
Zona Festivalului: oricare dintre locațiile unde se desfășoară Festivalul.

III. RELAȚIE JURIDICĂ
3.1 Prezentele TCG prezintă și obligațiile ce decurg din participarea la Festival și relațiile care se stabilesc între MASSIF și Participanți cu ocazia Festivalului, aceștia din urmă fiind obligați să le respecte, aplicarea TCG ajungând la garantarea siguranței și confortului TCG.
3.2. TCG trebuie citite împreună cu Politica de confidențialitate și cookie-uri. TCG vor fi postate atât pe site-ul www.bemassif.com cât și la intrarea Festivalului.
3.3. Aceste TCG prezintă drepturile și obligațiile care decurg din primirea unei Confirmări de Comandă, cumpărarea de Produse și participarea la Festival și relațiile stabilite între MASSIF și Cumpărător și Participanți.
3.4. Prin cumpărarea de Produse sau participarea la Festival la Festival, Cumpărătorii de Produse și Participanții acceptă și sunt de acord cu respectarea:
TCG și orice obligații și responsabilități aferente acestora. Orice Cumpărător de Produs și Participant care încalcă TCG poate fi răspunzător pentru acțiuni în justiție, refuzul de intrare la Festival și/sau îndepărtarea din perimetrul Festivalului.
măsurilor de securitate, notificările, cererile sau anunţurile afişate sau date de către Poliţie, Personalul de Securitate sau agenţi care reprezintă oricare dintre Entităţile Asociate, inclusiv fără limitare, toate instrucţiunile sau anunţurile referitoare la accesul şi securitatea la Festival;
toate legile și reglementările naţionale.
3.5. Cumpărătorul și Participantul sunt de acord să despăgubească Organizatorul pentru orice daune, pierderi, răspundere sau prejudiciu pe care aceste părți le suferă sau le-ar putea suferi ca urmare a nerespectării acestor TCG de Cumpărător și Participantul.

IV. CATEGORII DE BILETE
4.1 Participanții sunt admiși la Festival la orele și conform condițiilor specificate de către Organizator în prezentele T.C.G. Prin cumpărarea unui bilet valid fiecare cumpărător își asigură dreptul de a participa la Festival, cu obligația de a-și cunoaște drepturile și obligațiile din cadrul acestuia.
4.2 Participarea la Festival se poate face în urma achiziționării unuia din următoarele TIPURI DE BILETE:
A. Abonamentele Standard (General Acces) – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, conform programului pe zile anunțat de Organizator, precum și la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei).
B. Abonamentele VIP – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, conform programului pe zile anunțat de Organizator, precum și la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei). Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni Premium de băutură. Accesul în cadrul Festivalului pentru posesorii de abonamente VIP se face printr-o intrare specială.
Important! Accesul persoanelor sub 18 ani în zona VIP este strict interzis. Partenerii Contractuali care operează platformele VIP vor putea stabili condiții de acces diferențiate pe platformă, în funcție de serviciile oferite de Partener și plătite de consumator.
C. Bilete de o zi – garantează Participantului Autorizat accesul la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei), precum și la toate scenele Festivalului pe ziua respectivă, conform programului anunțat de Organizator pentru ziua respectivă. La ora închiderii zilei de Festival la care încetează valabilitatea Biletului, iar Participantul nu mai are acces în cadrul Festivalului.
D. Abonamente ,,UNDER 25” - garantează accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia Participantului care îndeplinește condițiile programului ,,UNDER 25”.
Produsele din cadrul Programului Under 25 sunt dedicate și disponibile doar persoanelor care îndeplinesc următoarele condiții:
Persoana care achiziționează acest abonament nu a împlinit varsta de 25 de ani în prima zi a Festivalului;
Este înscrisă la o formă de învățământ din România și poate face dovada înrolării la o formă de învățământ din România prin prezentarea unui document care să ateste acest fapt (carnet, adeverință. etc.) și cartea de identitate pentru a putea verifica numele și vârsta persoanei.
La momentul desfășurării festivalului cumpărătorul abonamentului se va prezenta la punctul marcat “Acreditări”, situat în cadrul festivalului, de unde își va ridica direct brățara de participare la festival prin prezentarea cărții de identitate și a carnetului sau adeverinței doveditoare a calității de elev/student (adeverința din cuprinsul căreia se va șterge Codul numeric personal (CNP) prin orice modalitate care asigură indescifrabilitatea CNP-ului, de exemplu radierea acestuia cu un marker).
În cazul în care posesorul abonamentului Under 25 cumparat nu poate demonstra faptul ca este eligibil, acesta va plati diferenta dintre preţul întreg al abonamentului (care este de 149 Euro pentru Abonamentele Standard) și prețul plătit pe abonamentul din cadrul promoției. În caz contrar, accesul în perimetrul Festivalului nu va fi permis.
Aceste abonamente sunt oferite în baza unui program și se desfășoară în limita stocului disponibil. Prețurile sunt afișate la secțiunea Bilete de pe website.
E. Abonamente ,,BRASOVISA” - garantează accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia Participantului care îndeplinește condițiile programului ,,BRASOVISA”.
Produsele din cadrul Programului BRASOVISA sunt dedicate și disponibile doar persoanelor care îndeplinesc următoarele condiții:
Persoana care achiziționează acest tip de abonament are adresa de domiciliu înscrisă în cartea de identitate în județul Brașov sau Prahova sau a obținut viza de reședință (flotant) în județul Brașov sau Prahova.
Persoana care achiziționează acest tip de abonament poate face dovada domiciliului sau reședinței prin prezentarea unui document care să ateste acest fapt prin cartea de identitate sau viza de reședință.
La momentul desfășurării festivalului, cumpărătorul abonamentului se va prezenta la punctul marcat “Acces”, situat în cadrul festivalului, de unde își va ridica brățara de participare la festival prin prezentarea abonamentului și a cărții de identitate sau vizei de reședință pentru verificarea domiciliului sau reședinței.
În cazul în care posesorul abonamentului BRASOVISA cumparat nu poate demonstra faptul ca este eligibil, acesta va plaţi diferenţa dintre preţul întreg al abonamentului și prețul plătit pe abonamentul din cadrul programului BRASOVISA. În caz contrar, accesul în perimetrul Festivalului nu va fi permis.
Aceste abonamente sunt oferite în baza unui program și se desfășoară în limita stocului disponibil. Prețurile sunt afișate la secțiunea Bilete de pe website.


TIPURI DE INVITAȚII
4.3. Participarea la Festival se poate face și utilizând unul din următoarele tipuri de invitații (care vor fi asimilate Biletelor):
A. Invitații Standard (General Acces) – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, conform programului pe zile anunțat de Organizator, precum și la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei).
B. Invitații VIP – garantează Participantului Autorizat accesul în cadrul Festivalului pentru toată perioada desfășurării acestuia, conform programului pe zile anunțat de Organizator, precum și la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei). Posesorii de abonamente VIP beneficiază de acces într-o zonă special amenajată cu baruri cu opțiuni Premium de băutură. Accesul în cadrul Festivalului pentru posesorii de abonamente VIP se face printr-o intrare specială.
Important! Accesul persoanelor sub 18 ani în zona VIP este strict interzis. Partenerii Contractuali care operează platformele VIP vor putea stabili condiții de acces diferențiate pe platformă, în funcție de serviciile oferite de Partener și plătite de consumator.
C. Invitații de o zi – garantează Participantului Autorizat accesul la zona de Apres Ski în intervalul orar 10.00-17.00 (pentru zonele superioare) și 12.00-22.00 (pentru zonele de la baza pârtiei), precum și la toate scenele Festivalului pe ziua respectivă, conform programului anunțat de Organizator pentru ziua respectivă. La ora închiderii zilei de Festival la care încetează valabilitatea Biletului, iar Participantul nu mai are acces în cadrul Festivalului.
4.4 Cumpărătorul de bilete/abonamente sau deținătorul unei invitații are obligația de a nu afișa imagini online ale biletelor/abonamentelor achiziționate sau invitațiilor deținute. Un Bilet/ abonament/invitație asigură accesul unei singure persoane la Festival.
4.5 Este strict interzis să vindeți sau să cumpărați invitații.
4.6 Încurajăm persoanele care intră în zona Festivalului folosind o invitație să doneze o sumă de bani (în locurile ce vor fi semnalate în acest sens), sumă ce va fi folosită în scopuri caritabile, descrise în locațiile special amenajate.
4.7 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica lista artiștilor participanți la festival, atât anterior cât și pe întreaga durată a Festivalului. Biletele/abonamentele achiziționate pentru participarea la Festival oferă acces cumpărătorului în zona Festivalului, iar nu garantează accesul la un anumit concert, artist, moment de divertisment sau serviciu.
4.8 Fiecare locație din perimetrul festivalului are o capacitate limitată iar accesul poate fi temporar restricționat pentru a răspunde normelor de siguranță în vigoare.
4.9 Biletele/abonamentele standard vor putea fi modificate în biletele/abonamentele VIP, cu plata unei diferențe de preț, în limita stocurilor disponibile.
4.10 În cazul prețului unui bilet exprimat în EURO, cursul de referință a fost stabilit la valoare de 5,0000 lei din data de 08.08.2023, ora 08:52:24, al Băncii Transilvania.
4.11 Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica cursul de schimb valutar și prețul biletelor fără a fi nevoie de înștiințare prealabilă. Modificarea prețului biletelor nu se aplică biletelor deja achiziționate la momentul la care intervine modificarea.
4.12 Este strict interzisă transmiterea sau postarea seriilor unice ale biletelor/ abonamentelor/invitațiilor pe rețele de socializare sau alte website-uri de acest fel (ex. Facebook, OLX etc.).
4.13 Nerespectarea acestor prevederi va atrage anularea invitațiilor/biletelor sau abonamentelor comercializate și interzicerea accesului în Festival a persoanelor implicate în această operațiune.
4.14 IMPORTANT! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și nu este recomandată achiziționarea de bilete sau abonamente decât prin platformele de vânzare bilete autorizate (www.extasy.com sau orice alte platforme autorizate, denumiți Parteneri Contractuali).
Organizatorul nu poate garanta valabilitatea oricăror bilete care nu sunt achiziționate prin acești parteneri contractuali sau alți parteneri contractuali oficiali, anunțați de către Organizator. În cazul în care se descoperă orice fraudă cu privire la un bilet/abonament/invitație, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula acel bilet în orice moment.
Organizatorul atrage atenția asupra faptului că există posibilitatea de a exista o serie de fraude care decurg din vânzarea de bilete prin intermediul canalelor neautorizate, iar consumatorul își asumă în acest caz riscul achiziționării unui bilet ce nu îi va permite accesul în Festival.
Organizatorul își rezervă dreptul de a apela la căile legale pentru sancționarea celor care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități, cât și de a anula biletele/abonamentele respective.
4.15 Biletele și/sau abonamentele achiziționate pot fi folosite în scop comercial, cum ar fi pentru organizarea de campanii promoționale, oferirea biletelor și/sau abonamentelor drept premii pentru concursuri etc., doar cu acordul prealabil și scris al Organizator. Nerespectarea acestei obligații va duce la anularea biletelor și/sau abonamentelor folosite în scop comercial și obligarea persoanelor responsabile la repararea prejudiciului astfel creat. Totodată, organizarea de campanii promoționale prin utilizarea biletelor și/sau a abonamentelor la Festival, fără acordul prealabil scris al Organizatorului, constituie încălcarea drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la marca Organizatorului.

PARTENERI CONTRACTUALI
4.16 Biletele nu sunt vândute direct către cumpărători de către Organizator, iar plata acestora nu este procesată direct de acesta. Biletul prin care se autorizează participarea la Festival este vândut cumpărătorului de platforma In-Town, Entertix, Extasy sau de alți parteneri contractuali ai Organizatorului. Toate Plățile se fac prin Partenerii Contractuali. Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor vândute prin rețelele acestor Parteneri Contractuali.
4.17 Informații suplimentare cu privire la condițiile detaliate aplicabile cumpărării de Bilete online sau în format fizic vor fi furnizate de partenerii noștri contractuali în momentul achiziționării acestora.
4.18 Partenerii noștri contractuali vând bilete în locații fixe și pe interfețele de cumpărare a biletelor online.
4.19 La momentul achiziționării biletului cumpărător va trebui să furnizeze următoarele date cu caracter personal: nume și prenume, data nasterii, sex, email, orașul si țara de domiciliu.
4.20 Biletele acceptate de Organizator ​​care au fost cumpărate de la Partenerii Contractuali pot fi fie pe format fizic cartonat, fie pe format electronic (eTicket-urile) care vă sunt trimise ca PDF atașat sau cod QR într-un e-mail pe care fiecare Participant are obligația să îl imprime și să îl aducă cu el la eveniment, sau să prezinte biletul original în format electronic (pe telefon, tabletă sau alte dispozitive electronice care permit acest lucru) la efectuarea check-in-ului on site. Atenție! Pozele realizate la biletele fizice sau electronice nu sunt acceptate! Majoritatea clienților Partenerilor Contractuali primesc bilete PDF în termen de 3-5 minute după ce plata este finalizată cu succes. Dacă biletul dvs. nu a ajuns prin e-mail după 24 de ore de la plasarea comenzii aveți obligația să contactați platforma de la care ați achiziționat biletul în maxim 10 zile de la achiziționarea biletului, dar cel târziu cu o zi înainte de începerea Festivalului. MASSIF nu este răspunzătoare în nicio măsură pentru acest gen de situații, iar în lipsa unui bilet valid, nu va putea fi permis accesul în Festival.

ALTE TAXE ȘI SERVICII CONEXE BILETELOR
4.21.1 Prețul final achitat de către cumpărător va fi format din prețul de baza al biletului precum și alte taxe, printre care taxele de administrare și procesare a biletului și taxele legale (spre exemplu: taxa de timbru Crucea Roșie, taxe aferente organismelor de gestiune colectivă ).
4.21.2 Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru taxele de administrare și procesare care pot să difere în funcție de platforma de pe care este achiziționat biletul și de partenerii contractuali de la care cumpărătorul achiziționează biletul. Organizatorul nu este răspunzător pentru serviciile extra oferite de partenerii contractuali.

CARACTERISTICI “RISK FREE”
4.22.1 Serviciul adițional “Risk Free” este oferit de Organizator, care se obligă să returneze contravaloarea biletului/abonamentului de acces cumpărătorului, în caz în care cumpărătorul îndeplinește toate condițiile următoare:
i) solicită rambursarea contravalorii acestuia, în cazul în care nu se poate prezenta la Festival, în termenul prevăzut la art. 4.22.2;
ii) cumpărătorul a optat pentru acest serviciu odată cu achiziția biletului/abonamentului și a achitat taxele aferente.
4.22.2 Cumpărătorul poate solicita oricând returnarea contravalorii biletului/abonamentului “Risk Free” achiziționat, dar nu mai tarziu de 14 zile înainte de începerea Festivalului.
4.22.3 Organizatorul se obligă să returneze exclusiv contravaloarea biletului, fără taxa de “Risk Free” (stabilită de Organizator la suma de 10 EURO sau o altă sumă, dar nu mai mult de 25 de EURO) în termen de maxim 30 zile de la momentul cererii, dacă cererea a fost formulată în termen (conform 4.22.2).
4.23 Cu excepția situațiilor prevăzute la art. 4.22.1, 4.22.2. Si 4.22.3, banii de pe Biletele achiziționate pentru Festival nu se returnează dacă cumpărătorul nu dorește să participe sau nu poate participa la Festival din orice motiv. Pierderea Biletului duce la pierderea dreptului de a participa la Festival întrucât achiziționarea de servicii privind activitățile de agrement, în cazul în care este prevăzută o data de executare specifica, este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014.
4.24 Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau furtul biletului și/sau abonamentului. Organizatorul nu are obligația restituirii sumei de bani sau înlocuirii biletului și/sau abonamentului în cazul pierderii sau furtului biletului și/sau abonamentului.

V. LIMITAREA RĂSPUNDERII
V.1. LIMITAREA RĂSPUNDERII ORGANIZATORULUI
5.1 Organizatorul, colaboratorii, partenerii contractuali ai Organizatorului nu pot să fie făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte rezultate din accesul în perimetrul Festivalului sau din achiziționarea sau utilizarea serviciilor sau produselor puse la dispoziție în perimetrul acestuia. Participanții înțeleg și sunt de acord că participă la Festival pe riscul propriu.
5.2.Participanții înțeleg și sunt de acord că structura și conținutul Festivalului este prezentat fără nici o garanție de orice natură.
5.3 Informațiile asupra evenimentelor, activităților, concertelor, manifestărilor artistice organizate, găzduite sau promovate de Organizator sunt oferite numai cu titlu informativ și nu trebuie privite ca o ofertă contractuală a serviciilor oferite de Organizator. Organizatorul poate efectua modificări ale programului (artistic, organizatoric, etc.) în mod unilateral, în funcție de diverse situații ce pot apărea pe parcurs.
5.4 Organizatorul depune eforturi pentru ca informațiile prezentate pe website, pe canalele de social media, în presă și prin alte mijloace de informare publică să fie corecte și actualizate. Dacă sunt semnalate eventuale erori, Organizatorul va încerca corectarea acestora, în cel mai scurt timp.
5.5 Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din locație oricărui Participant care are un bilet valid. Datele de desfăşurare a concertului pot fi modificate unilateral de Organizator conform celor specificate în cuprinsul T.C.G..
5.6 Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări, respectiv, Participantul nu se poate îndrepta împotriva Organizatorului în cazul modificării programului muzical.
5.7 Organizatorul exclude asumarea responsabilității pentru stricăciuni petrecute în incinta Festivalului, care nu au fost cauză a unei organizări defectuoase sau neglijențe.
5.8 Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara perimetrului Festivalului.
5.9 Organizatorul nu acordă participanților nicio garanție în legătură cu posibilitatea de a intra la Festival la ora de deschidere anunțată sau dorită de aceștia (ora dorită pentru participarea la timp la un anumit concert), sau cu privire la calitatea distracției. Este exclusă orice solicitare de rambursare a contravalorii biletului, acordare a unei reduceri sau plată a daunelor-interese, despăgubirilor sau compensațiilor de orice natură pe acest temei!
5.10. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica, restructura și dezvolta ulterior Festivalul, serviciile și produsele oferite în cadrul acestuia, la alegerea sa, în funcție de necesități. Participanții nu au dreptul să ridice pretenții de orice natură împotriva Organizatorului sau să solicite returnarea contravalorii biletului, ca urmare a modificărilor, restructurărilor sau dezvoltărilor ulterioare.
5.11. Organizatorul nu va garanta participantului disponibilitatea, conținutul, calitatea și cantitatea programelor și serviciilor (cum ar fi evoluția sau apariția pe scenă a unui anumit artist, faptul că evoluția unui anumit artist se va ridica la înălțimea așteptărilor participantului, sau oportunitatea de a participa la un anumit program artistic și/sau la o anumită locație). Aceste elemente pot prinde contur în funcție de caracteristicile speciale ale locației, de situațiile extraordinare intervenite și de echipamentele prezente în cadrul lor (cum ar fi numărul de locuri al unei anumite locații).
Cu toate acestea, Organizatorul va depune toate eforturile pentru a oferi momentele de divertisment, concertele și serviciile comunicate în prealabil și, dacă oferirea acestora devine imposibilă sau extrem de anevoioasă pentru Organizator, va depune eforturi pentru a înlocui momentul de divertisment, concertul sau serviciile comunicate cu altele asemănătoare.
5.12. Participanții iau la cunoștință și acceptă în mod expres de faptul că pot achiziționa și produse și servicii în legătură cu Festivalul care sunt oferite de alți parteneri contractuali, și nu de către Organizator. În astfel de cazuri, contractul este încheiat direct între participant și partenerul contractual, iar drepturile și obligațiile decurgând din relația juridică se aplică exclusiv participantului și partenerului contractual.
5.13. Participanții iau la cunoștință și acceptă în mod expres că nu pot ridica nicio pretenție împotriva Organizatorului în legătură cu produsele și serviciile respective sau în legătură cu contractul pentru respectivele produse și servicii.
5.14. Organizatorul va răspunde exclusiv pentru încălcările contractuale intenționate care îi sunt imputabile în mod direct și încălcările contractuale care pun în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, dacă prejudiciile respective sunt cauzate exclusiv și direct de către Organizator, și nu ar fi putut fi evitate de Participant prin depunerea unor diligențe în acest sens.
5.15. Obiectele pierdute și găsite pot fi predate la biroul de informații indicat pe hartă. Participanții se pot interesa în legătură cu obiectele pierdute la același birou.
5.16. Participanții sunt pe deplin răspunzători, pentru orice prejudiciu pe care l-au cauzat Organizatorului, partenerilor contractuali ai acestuia sau a oricăror altor participanți la Festival și pentru orice prejudicii, indiferent de natura lor, în legătură cu Festivalul.
5.17. Organizatorul are dreptul de a înceta cu efect imediat relația juridică cu participantul sau cumpărătorul care a încălcat orice prevedere a prezentelor T.C.G. în legătură cu Festivalul. Într-un astfel de caz, Organizatorul poate invalida biletul participantului din sistem sau îi poate tăia brățara, iar participantul va fi obligat să părăsească Festivalul. De asemenea, Organizatorul va avea dreptul de a dreptul a refuza achiziționarea unui nou bilet de către participantul sau cumpărătorul respectiv, pe toata durata desfășurării Festivalului. Dacă participantul sau cumpărătorul obține un bilet la Festival, Organizatorul va avea dreptul să refuze accesul său în incinta Festivalului, fără a-i acorda vreun drept de compensare. În niciun caz Organizatorul nu va putea fi ținut răspunzător, sub nicio formă, față de cumpărător sau participant, și nici nu va putea fi obligat la despăgubirea acestuia pentru un eventual prejudiciu cauzat.
5.18. Participantul consimte să i se acorde tratamentul medical ce poate fi considerat potrivit în caz de vătămare, accident sau boală pe durata Festivalului și exonerează complet de răspundere Organizatorul, pentru orice astfel de acțiuni. În Zona Festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală. Organizatorul nu este responsabil pentru modul în care se acordă aceste servicii.
5.19. În cadrul Festivalului se vor desfășura diverse jocuri de lumini de mare intensitate și efecte pirotehnice care pot dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.Participanții care suferă de boli psihice, fizice și care pot fi afectați în vreun fel de zgomote puternice, efecte vizuale speciale, zone aglomerate, efecte speciale sonore sau orice alte asemenea, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi.
5.20. Organizatorul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii sau vătămări care s-ar putea ivi în urma unor focuri de artificii sau orice momente de divertisment. Participanții își asumă întreaga răspundere pentru participarea la astfel de momente.
Organizatorul nu-și asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii sau vătămări care s-ar putea ivi în urma activităților desfășurate pe pârtie sau orice fel de activități specifice sporturilor de iarnă. Participanții își asumă întreaga răspundere pentru participarea la astfel de activități.
IMPORTANT! Recomandăm efectuarea unor controale medicale de specialitate înainte de a participa la activități care necesită un nivel de efort crescut.
5.21. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce decurg din sau sunt suferite în legătură cu cumpărarea sau utilizarea unor Servicii și Produse furnizate de Partenerii Contractuali sau pentru prejudiciile de orice natură suferite de vizitatori ca urmare a participării la momentele artistice sau la activități subsidiare în cadrul Festivalului.

V.2. ANULAREA SAU AM NAREA FESTIVALULUI.
5.21 Anulare pe motiv de culpă a Organizatorului. În cazul anulării Festivalului din motive ce țin de culpa exclusivă a Organizatorului, partenerii contractuali de pe site-ul cărora cumpărătorii au achiziționat Biletele vor rambursa prețul biletelor plătite de cumpărător, în termen de 30 de zile de la data la care s-a anunțat anularea.
5.22 Anulare pe motiv de forță majoră sau caz fortuit. Contravaloarea biletelor achiziționate nu va fi restituită în situația anulării Festivalului de către Organizator din cauze care intră sub incidența forței majore sau a cazului fortuit. Prin forță majoră sau caz fortuit se înțelege orice eveniment extern și imprevizibil cum ar fi, dar fără a ne limita la: furtuni, amenințări sau risc de atac terorist, acte ale autorităților publice, fie legitime sau nu, epidemii, pandemii, accident, explozii, incendii, inundații, ploi torențiale, cutremur, conflicte sociale, război, scurtcircuit major, risc ridicat de afectare a sănătății sau orice alte cazuri care nu pot fi prevăzute sau înlăturate prin diligențe și prudență de către Organizator. În acest caz, data de desfășurare a Festivalului poate fi modificată iar Festivalului reprogramate, biletele fiind valabile pentru data reprogramării evenimentelor în cazul în care acest aspect este posibil, sau Organizatorul va respecta dispoziții legale existente la momentul respectiv cu privire la biletele achiziţionate de cumpărători în caz de anulare a evenimentelor.
5.23. Mutarea locului de desfășurare a evenimentului în aceeași arie geografică sau într-o altă arie geografică apropiată nu reprezintă motiv pentru returnarea contravalorii biletelor.
5.24. Organizatorul nu are obligația să amâne sau anuleze total sau parțial Festivalul în caz de vreme nefavorabilă, însă, în cazul în care autoritățile solicită acest aspect, Festivalul sau o parte a acestuia vor fi amânate/anulate, iar Organizatorul nu va putea fi ținut răspunzător pentru acest aspect.
5.25. Organizatorul nu va fi răspunzător în situația în care va fi nevoit să amâne/reprogrameze Festivalul din motive independente de voința acestuia, generate de evenimente exterioare care fac imposibilă, anevoioasă sau inutilă desfășurarea oricăruia din cele două Festivaluri (inclusiv limitarea numărului de participanți la evenimente de către autoritățile statului) în condițiile preconizate de Organizator. În această situație, biletele/abonamentele achiziționate vor rămâne valabile pentru ediția la care Festivalului vor fi amânate/reprogramate sau Organizatorul va respecta dispoziții legale existente la momentul amânării/reprogramării cu privire la biletele achiziționate de cumpărători. Organizatorul va lua toate măsurile necesare de informare corectă a cumpărătorilor de bilete sau a persoanelor interesate.
5.26 Măsuri de siguranță și protecție. Având în vedere volatilitatea şi imprevizibilitatea modalităţii în care va evolua situaţia epidemiologică, Organizatorul va întreprinde demersuri de informare corectă a tuturor participanților și a persoanelor interesate de acest eveniment cu privire la normele de protecţie aplicabile pe perioada Festivalului.

VI. ACCESUL ÎN FESTIVAL
6.1 Intrarea la festival este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de Organizator, exclusiv pentru participanții autorizați.
6.2 Accesul în Zona Festivalului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea procedurilor de înregistrare a Biletelor achiziționate și de acces, prevăzute de prezentele T.C.G.
6.3 Accesul în zona Festivalului se va face în funcție de tipul biletului achiziționat.
6.4 Participanții au obligația ca pe lângă bilet să aibă asupra lor acte de identitate.
6.5 La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților Organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, participantul autorizat are obligația de a prezenta documentele de acces și actele de identitate.
6.6 Prezentele TCG vor fi afișate în loc vizibil la intrarea în festival și în alte zone publice din cadrul festivalului.
6.7 Pentru a i se permite accesul în zona Festivalului, biletul de acces al deținătorului va fi scanat la intrare. După scanare, fiecare cumpărător de bilet care s-a prezentat la intrarea în zona Festivalului, primește o brățară (a cărei culoare este în funcție de tipul biletului achiziționat). După efectuarea procesului de schimbare a biletului cu o brățară, brățara va conferi drepturile și obligațiile prevăzute de bilet.
6.8 Scanarea biletului va fi efectuată de angajații sau colaboratorii Organizatorului, care vor utiliza infrastructura acestuia din urmă.
6.9 Programul de Festival este în zilele de joi, vineri, sâmbătă în intervalul orar 17.00 - 03.00, iar accesul în perimetrul Festivalului se va putea face începând cu ora 17:00 până la ora 02:00. Programul de Festival pentru ziua de duminică este în intervalul orar 12.00 - 18.00, iar accesul în perimetrul Festivalului se va putea face începând cu ora 12:00 până la ora 18:00.
6.10 Organizatorul nu acordă nicio garanție în legătură cu durata procesului de intrare, având în vedere numărul mare de vizitatori!
! Brățările sunt netransmisibile.
6.11 Participanții autorizați au obligația de a purta brățările, pe durata de valabilitate a acestora, la încheietura mâinii sau, în cazul excepționale și bine justificate, în alt loc vizibil, cu condiția ca brățara să nu poată fi scoasă fără a fi deteriorată. Organizatorul Festivalului poate inspecta brățările la intrare, la ieșire și pe întreg perimetrul de desfășurare al Festivalului, pe toată durata acestuia.
6.12 Participanții autorizați sunt pe deplin răspunzători pentru orice deteriorare sau pierdere a brățării.
6.13 Brățările deteriorate, care au fost resigilate sau tăiate, al căror sistem de închidere a fost deschis, cele având un diametru mai mare decât încheietura purtătorului sau la care s-a intervenit în orice fel, NU sunt valabile, iar Organizatorul își rezervă dreptul de a le reține și de a interzice accesul acestor persoane în Festival, precum și de a reclama situația autorităților competente.
6.14 Organizatorul nu va înlocui brățările deteriorate sau pierdute decât în măsura în care cumpărătorul poate face dovada achiziționării biletului/abonamentului corelat cu acea brățară în mod legal. Cumpărătorul care nu pot face această dovadă își pierde dreptul de a se afla în zona Festivalului, și i se poate refuza reintrarea în incinta Festivalului.
6.15 În cazul pierderii sau a deteriorării de orice fel a brățării, în afara situațiilor menționate la art. 6.13, va da dreptul participantului autorizat să-și achiziționeze un nou bilet, dacă dorește să intre/rămână în perimetrul de desfășurare a Festivalului.
6.16 În cazul în care, la accesul în zona Festivalului, deținătorul unui bilet este suspectat de dobândirea ilegală a biletului, Organizatorul își rezervă în mod expres dreptul de a solicita deținătorului biletului să prezinte dovezi (documente și/sau certificate) prin care sa verifice dobândirea sau achiziția legală a biletului, precum și dreptul de a evalua dacă acestea sunt valide și conforme, iar în lipsa unei dovezi, acesta va avea dreptul de a refuza intrarea persoanei respective în zona Festivalului și de a raporta această situație autorităților competente.

VII. RESTRICȚII DE ACCES LA FESTIVAL
7.1. Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a Festivalului, Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa tipul obiectelor ce pot fi aduse în zona Festivalului.
Prin urmare, este interzisă intrarea la Festival cu următoarele obiecte:
· Droguri;
· Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);
· Produse cosmetice (crema de soare este permisă);
· Rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm;
· Biberoane;
· Cutii de băutură;
· Conserve;
· Artificii;
· Lasere;
· Spray-uri;
· Bannere susținute de bețe;
· Scaune;
· Cuțite, arme, obiecte contondente;
· Lanțuri;
· Articole pirotehnice;
· Mâncare sau băuturi;
· Animale;
· Umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerinelor);
· Materiale inflamabile sau explozive;
· Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detașabile;
· Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți
· Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu bunuri similare în Zona Festivalului. Această listă nu este una exhaustivă, organizatorul având dreptul de a interzice accesul în festival în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului.
Această listă nu este una exhaustivă, organizatorul având dreptul de a interzice accesul în festival în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului.

7.2. Este permis accesul cu:
· Aparate de fotografiat compacte;
· Brichete;
· Camere GoPro;
· Selfie stick-uri (de dimensiuni mici și din materiale ușoare);
· Baterii externe.
· Medicamente însoțite de prescriptie medicală, insulină, picături – uz medical, spray inhalator pentru astm este permis doar dacă sunt însoțite de scrisoare medicală sau de orice alt document înlocuitor acesteia și în cantitatea maximă recomandată zilnic.
7.3. Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea Festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare participant, și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca Organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
7.4. Toți participanții sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte interzise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul Festivalul.
7.5. În ceea ce privește obiectele pierdute, Organizatorul va amenaja un spațiu în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și din care fiecare proprietar își poate recupera bunurile în termen de 72 ore, dar nu mai târziu de prima zi după terminarea Festivalului – ora 10.00 A.M.
7.6. Organizatorul are posibilitatea, dar nu obligația, fotografierii obiectelor pierdute și expunerii acestora pe rețelele de socializare, după caz, în măsura în care prin această acțiune nu s-ar încălca normele legale în materia protecției datelor cu caracter personal.
7.7. În prima zi după terminarea Festivalului ora 10:00 AM, toate obiectele nerevendicate vor fi predate emitenților acestora (exemplu: carte de identitate, certificat de naștere etc,. în atenția Poliției Municipale; carduri bancare în atenția băncilor emitente). Obiectele fără emitent identificabil, indiferent de valoare, vor fi donate în scopuri caritabile, în măsura în care este posibil și în funcție de natura obiectelor.
7.8. Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile Participanților ori pentru eventualele pagube produse acestora.
7.9 Pentru siguranța și/sau confortul participanților, organizatorul își rezervă dreptul de a stopa temporar accesul în anumite zone, în cazul în care consideră că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.

VIII. MINORI ȘI PERSOANE CU DIZABILITĂȚI
8.1 Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice, țigări și droguri.
8.2 Minorii vor primi brățări având altă culoare, care le va permite identificarea lor mai ușoară.
8.3 Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul Festivalului, în compania unui părinte și este recomandat a fi realizat până la ora 19:00. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente precum: carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului, care atestă vârsta acestuia.
8.3.1 Accesul minorilor între 7-14 ani se face numai pe baza unui Bilet valid, a actului de identitate, a declarației de angajament și numai în compania unui părinte.
8.3.2 Un părinte poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani.
8.3.3 Este necesar ca un adult să își asume răspunderea pentru un minor și are obligația să completeze și să semneze ”Declarația de angajament„ disponibilă pe site-ul: www.bemassif.com, fără care nu va fi permisă intrarea minorului în zona Festivalului, indiferent dacă are sau nu însoțitor.
8.3.4.Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid, a actului de identitate și a declarației de angajament.
8.3.5 Persoana responsabilă va furniza în cadrul declarației de angajament date de contact la care poate fi contactată în cazuri de urgență.
8.4 Organizatorul nu își asumă nici o răspundere referitor la verificarea semnăturilor, respectiv la modalitatea de semnare a declarațiilor, aceste aspecte rămânând în sarcina/răspunderea persoanelor care prezintă declarațiile.
8.5 În unele zone ale Festivalului accesul minorilor sub 18 ani este strict interzis (de exemplu: zona VIP).
8.6 Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul Festivalului, Organizatorul nu recomandă prezența în cadrul Festivalului a copiilor sub 7 ani. Minorii sub 4 ani trebuie să poarte căști antifonice.
8.7 Situațiile excepționale când se acordă reduceri/gratuități unei anumite categorii de minori sau altor Participanți, vor fi semnalate pe site (spre ex. e-Ticket-urile), și vă sunt trimise ca Pdf. atașat într-un email pe care fiecare Participant are obligația să îl imprime și să îl aducă cu el la eveniment, sau să prezinte biletul în format electronic (pe telefon, tabletă sau alte dispozitive electronice care permit acest lucru) la efectuarea check-in-ului la locație.
8.8 În cazul persoanelor cu dizabilități încadrate într-o categorie de handicap și însoțitorii acestora beneficiază de următoarele facilități în limita a 50 de abonamente:
a. Copii cu handicap și însoțitorii acestora beneficiază în mod gratuit de un abonament pentru zilele de festival.
b. Adulții cu handicap grav și accentuat și însoțitorii acestora beneficiază în mod gratuit de un abonament pentru zilele de festival.
8.9 Pentru a beneficia de gratuitate, adulții cu dizabilități (sau în cazul minorilor reprezentanții legali ai acestora) trebuie să trimită o cerere prin care să își exprime dorința de a participa la festival și o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă încadrarea în grad de handicap la adresa ask@wintermassif.com. În cazul în care persoanele cu dizabilități vor beneficia de un abonament festival, vor primi din partea Organizatorului un e-mail în acest sens. Aceste persoane sunt obligate ulterior să prezinte în original la punctul de acces menționat în email-ul de confirmare primit, certificatul de încadrare în gradul de handicap și cartea de identitate spre verificare.
8.10 Accesul gratuit al persoanelor cu nevoi speciale se face numai pe baza actului de identitate, a certificatul de încadrare în gradul de handicap și a confirmării primite pe e-mail din partea Organizatorului.
8.11 Cererile incomplete și/sau cererile trimise la alte adrese de e-mail, nu vor fi luate în considerare.
8.12 Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul în festival al persoanelor cu dizabilități care nu prezintă aceste documente în original. În cazul în care reprezentanții Organizatorului au îndoieli justificate cu privire la valabilitatea sau autenticitatea documentelor prezentate, Organizatorul iși rezerva dreptul de a face verificările necesare și de a interzice accesul persoanei.
8.13 Perioada de înscriere pentru a putea beneficia de gratuitatea pentru editia 2024, prevăzută la art. 8.8 este 01.12.2023 – 01.02.2024. Toate cererile trimise în afara acestei perioade nu vor fi luate în considerare.
8.14 Ținând cont că această facilitate poate fi acordată doar în limita unui număr limitat de locuri, având în vedere capacitatea totală a Festivalului, precum și normele de siguranță și securitate, gratuitatea va fi acordată în funcție de ordinea primirii cererilor.
8.15 La momentul și în măsura în care se atinge numărul de cereri care respectă condițiile specificate mai sus, Organizatorul va comunica public persoanelor interesate ca numărul maxim de bilete acordate în mod gratuit pentru persoanele cu dizabilități a fost atins, iar de la acel moment Organizatorul nu va mai răspunde cererilor adresate în acest sens.
8.16 Organizatorul va răspunde solicitărilor de acordare a gratuității în termen de 30 de zile de la data formulării cererilor.
8.17 Persoanele încadrate în grad de handicap grav își asumă obligația de a veni întotdeauna însoțite la Festival, din motive de siguranță personală.
8.18 Organizatorul nu va fi ținut responsabil pentru niciun fel de incident sau accident care privește minorii sau persoanele cu dizabilități. Întreaga răspundere pentru aceștia revenind minorilor/persoanelor cu dizabilități și/sau părinților/reprezentantului legal sau însoțitorului.
8.19 Organizatorul atrage atenția părinților/reprezentantul legal sau persoanelor care exercită autoritatea părintească asupra faptului că acestora le revine obligația de supraveghere a minorului și vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.
8.20 În atenția persoanelor cu probleme locomotorii, care utilizează un scaun rulant pentru deplasare: doar în anumite zone din cadrul Festivalului sunt prevăzute intrări cu facilități pentru scaun rulant, acestea fiind marcate pe harta Festivalului.
IX. COMPORTAMENTUL PE DURATA FESTIVALULUI
9.1 În zonele Festivalului, participanții au obligația să se abțină de la toate acțiunile, declarațiile sau comportamentul de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a altor persoane sau care pot încălca drepturile acestora.
9.2 Este interzisă orice formă de activitate economică, comercială sau publicitară în zona Festivalului – inclusiv în zona din fața porților Festivalului – fără permisiunea prealabilă scrisă a Organizatorului. În cazul în care Organizatorul constată desfășurarea unor astfel de activități în perimetrul Festivalului își rezervă dreptul de a scoate afară persoanele în cauză și de a le interzice accesul în Festival.
9.3 Vânzarea băuturilor alcoolice trebuie să respecte dispozițiile legii, și niciun fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și persoanelor aflate în stare de ebrietate de către niciun vânzător din cadrul Festivalului. Servirea băuturilor (răcoritoare sau alcoolice) de către partenerii contractuali ai Organizatorului se va face exclusiv în recipiente (din aluminiu sau din material plastic) deschise.
9.4 Utilizarea substanțelor clasificate ca substanțe stupefiante este interzisă în zona Festivalului și se pedepsește conform legii. Organizatorul își rezervă dreptul de a tăia brățara acelui Participant care încalcă această dispoziție, de a-l elimina din incinta Festivalului și de a nu îi mai permite accesul, solicitând intervenția organelor abilitate în acest sens.
9.5 Organizatorul își rezervă dreptul de a introduce un sistem de verificare în cadrul Festivalului prin care să se urmărească acordarea băuturilor alcoolice numai participanților care prezintă o certificare sau un act din care să reiasă faptul că au dreptul să consume alcool (de ex. cartea de identitate care atestă vârsta).
9.6 Sunt interzise orice demonstrații de orice natură, care nu au legătură cu Festivalul, indiferent de numărul participanților, dacă Organizatorul nu și-a dat aprobarea prealabilă scrisă în acest sens. Această aprobare este acordată de Organizator la libera sa alegere, în baza solicitării prealabile a Organizatorului respectivei demonstrații. În cazul în care se obține o aprobare, participanții sunt obligați să se conformeze cu prezentele T.C.G. și să se comporte într-un mod care să nu deranjeze, să nu împiedice, să nu limiteze sau să nu facă imposibil divertismentul altor participanți autorizați, capacitatea de a se deplasa în zona Festivalului, accesul în cadrul Festivalului sau capacitatea de a ieși din zona Festivalului, precum și utilizarea Serviciilor și/sau Produselor de către alți participanți autorizați.
9.7 Organizatorul are dreptul de a pune capăt demonstrațiilor (atât pe cele pe care le-a autorizat în conformitate cât și pe cele pe care nu le-a autorizat în mod expres), fără a oferi un motiv în acest sens. Organizatorul are dreptul să stabilească condițiile demonstrațiilor, în special numărul de participanți, locația și durata acestora, la libera sa alegere. Dacă Organizatorul declară încheierea unei anumite demonstrații, participanții sunt obligați să oprească imediat demonstrația. Dacă Organizatorul stabilește condițiile pentru o demonstrație autorizată sau recunoscută conform descrierii de mai sus, participanții sunt obligați să se conformeze pe deplin acestor condiții.
9.8 În zona Festivalului, salariații autorizați și cu calificare corespunzătoare ai Organizatorului sau partenerii contractuali ai acestuia, precum și salariații sau colaboratorii partenerilor contractuali, vor asigura aplicarea normelor de conduită și siguranță. Participanții autorizați se angajează în mod expres, în virtutea participării lor la respectivul Festival, că vor coopera pe deplin cu aceste persoane în limitele legii și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul Festivalului în caz de urgență sau dacă alte circumstanțe semnificative (de ex. din motive de sănătate publică) o justifică.
9.9 La Festival se pot utiliza atât servicii și produse gratuite, cât și servicii și produse pentru care se percepe plată. Vizitatorii se obligă să plătească toate serviciile și produsele pentru care se percepe plată, și își asumă răspunderea pentru plata imediată a tuturor prețurilor și taxelor de cumpărare datorate.
9.10 Participanții autorizați vor efectua plata produselor și serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de Organizator sau partenerii contractuali conform TCG.

X. SUPRAVEGHERE VIDEO ȘI PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL
10.1 Pentru motive de securitate, zona festivalului este supravegheată cu camere video de către parteneri contractuali ai Organizatorului. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal preluate prin camerele video de supraveghere are loc oricând vă aflați în incinta Festivalului, iar prin participarea la Festival vă oferiți explicit acordul pentru aceasta prelucrare. De asemenea, concertele, activitățile precum și întregul festivalul pot fi înregistrate video/foto de partenerii noștri contractuali și folosite în scopuri de marketing și publicitate, conform celor menționate la cap. XIV.
10.2 Categoriile de date cu caracter personal procesate, mijloacele, scopurile prelucrării, precum și întreaga politică a Organizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt regăsite în Politica de Confidențialitate a Festivalului care poate fi accesată pe site-ul www.bemassif.com.
10.3 Conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR) beneficiați de dreptul de acces, de rectificare, dreptul de a obține ștergerea datelor sau restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.
10.4 În cazul în care datele cu caracter personal care au fost prelucrate în temeiul prezentului regulament și a legislației în vigoare suferă modificări sau în cazul în care posesorii acestor date constată că datele pe care le deținem cu privire la ei sunt eronate, aceștia pot solicita modificarea acestora prin transmiterea unei scrisori datate și semnate la adresa de email: ask@wintermassif.com sau prin servicii poștale la adresa: MASSIF ESTATE SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu 122A, Județul Cluj. Dacă persoana care contactează Organizatorul este nemulțumită de răspunsul primit din partea acestuia, aceasta se poate adresa către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru, nr. 28 – 39, București.
XI.PRODUSELE ȘI MODALITATE DE PLATĂ DIN CADRUL FESTIVALULUI
11.1 În zona Festivalului vor exista puncte de unde participanții autorizati pot obține produsele și serviciile puse la dispoziție de către Organizator sau partenerii contractuali ai acestuia.
11.2 Participanții au obligația de a folosi în zona Festivalului doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator cu care poate achiziționa produsele și serviciile disponibile în cadrul Festivalului.
11.3 Modalitatea de plată pentru Produsele și Serviciile oferite în zona Festivalului sunt: voucherele cu utilizare multiplă folosite prin intermediul dispozitivelor de plata (RFID), puse la dispoziție de către Organizator, prin serviciul Festipay, respectiv Brățara. Aceste instrumente de plată sunt considerate MPV (multi-purpose voucher = vouchere cu utilizare multiplă), așa cum sunt definite de către Comisia Europeană, datorită faptului că în schimbul punctelor credit de pe instrumentul de plată, participantul poate achiziționa servicii/produse care au cotă TVA diferită. În acest caz, încasarea de TVA se face la utilizarea punctelor de credit.
11.4. Modalitatea de achiziție a RFID, de încărcare a brățării, respectiv procedura privind tranzacțiile în sistemul electronic pe perioada Festivalului sunt următoarele:
La intrarea în zona Festivalului, fiecare participant va primi o brățară (având sistemul de plată integrat);
după primirea brățării, este recomandat ca fiecare participant să se deplaseze la unul din Credit Point-urile instalate în incinta Festivalului pentru a-și încărca brățara cu puncte credit. Acesta este un serviciu oferit de către Organizator participanților autorizați, ce presupune acțiunea prin care un participant poate să își aloce o anumită sumă de bani pe brățara de Festival, urmând ca această sumă să fie cheltuită doar pe perioada Festivalului și în cadrul acestuia.
Participanții au posibilitatea să-și încarce brățara de câte ori doresc. (Re)Încărcarea brățării poate fi efectuată: cu numerar (numai în moneda RON (lei)!) sau cu card bancar (numai în moneda RON (lei)!) : Soldul brățării / cardului poate fi (re)încărcată cu orice suma dorită de participant în numerar, numai în moneda RON (lei)! Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 10000 RON iar cea minimă de 5 RON. La prima plata efectuată cu cardul bancar se va solicita codul de securitate 3D Secure.
În cazul în care prima plată este autorizată, plățile ulterioare se pot efectua fără codul de securitate 3D Secure. Plângeri referitoare la modul de încărcare în acest sens pot fi făcute numai la punctul de (re)încărcare imediat după (re)încărcare (adică imediat după efectuarea tranzacției, dacă diferența poate fi determinată în mod clar). După părăsirea punctului de (re)încărcare, nu se mai acceptă plângeri în acest sens. Personalul va emite dovada încarcarii pentru operația de (re)încărcare a brățării (portofelului digital).
Conversia pentru acest MPV (multi-purpose voucher) este: 1 leu – 1 punct credit.
Pentru fiecare încărcare, Organizatorul are posibilitatea, dar nu obligația, de a înmâna participantului o dovadă pentru suma depusă pe brățară.
11.5. Brățara va fi singura modalitate de plată în cadrul Festivalului. Plata cu numerar/card bancar în zona Festivalului este strict interzisă, în afara zonelor de credit point stabilite în prealabil de Organizator.
11.6 Organizatorul are posibilitatea de a oferi participanților dovada faptului că tranzacția (depunerea sau retragerea fondurilor) s-a efectuat.
11.7. Brățările deteriorate pot fi dezactivate și înlocuite cu alte Brățări la punctul de Help Desk - Credit Point, situat în zona Festivalului pe toată durata Festivalului, cu luarea în considerare a prevederilor art. V. După obținerea unei noi brățări de la punctul Help Desk – Credit Point, suma deținută de participant pe brățară deteriorată se va transfera pe noua brățară.
11.8. Participantul are dreptul și posibilitatea să-și verifice suma disponibilă pe brățară la orice partener contractual din zona Festivalului sau la credit point.
11.9. Achiziția produselor/serviciilor de la comercianți (partenerii contractuali):
Participantul își alege Produsul dorit, moment în care partenerul contractual respectiv bifează suma în POS;
Fiecare participant are obligația de a verifica suma bifată de partenerul contractual în POS, iar după verificare va atinge chipul de pe brățară de terminalul (card-reader) POS - contactless pentru efectuarea plății;
Partenerii contractuali vor avea obligația emiterii de bonuri fiscale către participanții clienți (și de facturi, la cererea participanților). În cazul în care un participant dorește factură fiscală pentru produsele/serviciile achiziționate în cadrul Festivalului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare comerciant (partener contractual) în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii parteneri contractuali.
XII. REFUND - Returnarea banilor rămași pe brățară, la sfârșitul Festivalului.
12.1 REFUND-ul reprezintă acțiunea prin care, un participant autorizat își recuperează banii rămași pe brățară, până la finalul Festivalului, în condițiile detaliate în T.C.G.
12.2 Sumele neutilizate de pe brățara RFID pot fi preschimbate în bani, prin procesul numit REFUND, doar la locația de desfășurare a Festivalului în punctele de încărcare a brățărilor (Credit Point-urile) dacă sunt îndeplinite toate condițiile impuse de Organizator, respectiv:
respectarea duratei maxime de solicitare a returnării: Returnarea sumelor se poate solicita oricând în perioada Festivalului, însă cel mai târziu până la data de 18.03.2024, in intervalul orar 12:00 - 18:00. De asemenea, participantul poate solicita până cel târziu la această dată donarea sumei prin completarea unui formular la aceeași locație. Orice solicitare venită ulterior datei și orei expres indicate, nu va fi luată în considerare de către Organizator. In aceasta situație, Organizatorul nu va putea fi ținut responsabil pentru restituirea sumei către participant, fiind de datoria și obligația exclusivă a acestuia să respecte data și ora până la care poate face solicitarea de restituire/donare a sumelor rămase neutilizate pe brățară. În cazul în care participantul nu formulează cererea în acest termen, acesta este unicul răspunzător pentru nerestituirea banilor, Organizatorul fiind lipsit de orice culpă. După termenul menționat aceste sume devin proprietatea Festivalului. ÎN ACEST SENS, RECOMANDĂM FESTIVALIERILOR SĂ FACĂ SOLICITAREA DE REFUND CEL T RZIU LA MOMENTUL ÎN CARE PLEACĂ DIN FESTIVAL, ÎN ULTIMA LOR ZI DE PARTICIPARE.
suma returnată reprezintă toată suma rămasă în contul brățării RFID
participantul autorizat trebuie să poarte brățara la mână și să se asigure că aceasta nu prezinta urme de compromitere (exceptând cazurile agreate de Festival și prezentate în acest Regulament).
XIII. SĂNĂTATE SI SIGURANTA
13.1 Ținând cont de anvergura Festivalului, Organizatorul va lua măsurile corespunzătoare, astfel încât participanții să fie informați despre măsurile și activitățile de prevenire și protecție din cadrul zonei Festivalului.
13.2 Fiecare Participant are obligația de a manifesta un comportament civilizat față de ceilalți participanți ai Festivalului.
13.3 În măsura în care Organizatorul considera ca un participant pune în pericol siguranța celorlalți participanți sau creează o situație de disconfort pentru aceștia sau se comportă într-o maniera care afectează buna desfășurare a Festivalului sau atmosfera din Festival, Organizatorul își rezervă dreptul de a tăia brățară acelui participant și de a solicita asistența Jandarmeriei sau a firmei de pază pentru a escorta acel participant în afara din Festival și de a nu mai permite accesul ulterior al acestuia în Festival.
În acest caz, participantul nu va avea dreptul de a solicita restituirea contravalorii biletului sau orice fel de alte despăgubiri.
13.4 Agențiile guvernamentale, instițutiile MAI sau alte organisme autorizate pot oferi Organizatorului un sfat negativ cu privire la accesul unui deținator de bilet și/sau abonament în Festival. În acest caz, Organizatorul este îndreptățit să refuze intrarea în perimetrul evenimentului a Cumpăratorului, iar cel din urma nu va avea nici un drept de compensare.
13.5. Participanții recunosc riscul potențial de a contracta COVID-19 (sau similar). Organizatorii nu vor garanta că zona Festivalului este sau va rămâne în întregime liberă de COVID-19 (sau similar). Participanții își asumă întreaga responsabilitate pentru orice pierderi sau daune suferite în legătură cu COVID-19 (sau similar).

XIV. ÎNREGISTRĂRILE REALIZATE ÎN CADRUL FESTIVALULUI
14.1. Prin achiziționarea unui bilet și prin prezența la Festival, Cumpărătorul de Produs este de acord să fie fotografiat, filmat sau înregistrat de către Organizator, conducerea locației sau orice terță parte care operează în numele Organizatorului în cadrul Festivalului sau în imediata apropiere a intrării în locație. În plus, prin achiziționarea unui Produs, Cumpărătorul de Produs își dă acordul cu privire la fotografii, înregistrări video sau audio cu dvs. la Festival sau în împrejurimile imediate ale intrării în locație („Materialul înregistrat”) realizate de Organizator, conducerea locației sau orice terță parte care operează în numele Organizatorului. Prin prezenta sunteți de acord că Organizatorul, conducerea locației sau orice terță parte care operează în numele Organizatorului poate utiliza Materialul înregistrat în orice mod pe care îl consideră potrivit, fără restricții, aprobare sau recompensă în acest sens.
14.2. Participanții înțeleg și acceptă că Organizatorul, partenerii contractuali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți terți autorizați de Organizatori pot realiza înregistrări audio, video și foto ale Festivalului.
14.3. Organizatorul poate utiliza imagini foto și video ale participanților, efectuate atât de proprii angajați, de furnizorii săi de servicii, de partenerii contractuali și alți terți autorizați în diverse materiale realizate cu ocazia Festivalului sau in scopul promovarii acestuia.
14.4. Participanții în virtutea participării lor la festival, acordă Organizatorului precum și tuturor celor autorizați de acesta permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor din cadrul Festivalului pe perimetrul de derulare a acestuia.
14.5. Organizatorul, partenerii contractuali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți terți autorizați de Organizatori pot și au dreptul nerestricționat de a utiliza, copia, publica, face publice, difuza și distribui în special în scopul promovării Festivalului, dar nu numai, înregistrările, imaginile și fotografiile realizate cu participanții la festival, fără a fi necesară le plătească acestora din urmă vreo remunerație pentru utilizarea acestora.
14.6. Organizatorul își rezervă dreptul de a înregistra direct sau prin terți autorizați Festivalul, concertele, programele și activitățile, de a copia, de a distribui, de a difuza sau de a face publice în orice mod și prin mijloace de transmitere a datelor sau prin mijloace electronice, inclusiv pentru promovarea Festivalului.
14.7. Participanții nu au dreptul, în limita prevederilor legale, să ridice pretenții financiare sau de orice altă natură împotriva Organizatorului în legătură cu înregistrările foto – video și publicarea lor conform celor prevăzute în prezentele T.C.G.
14.8. Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio/ foto/ video ale Festivalului pentru a fi utilizate în scop personal. Participanții nu au dreptul de comercializare a imaginilor/ înregistrărilor foto – video din cadrul Festivalului fără acordul prealabil al Organizatorului.
14.9 Participantii iau la cunoștință și acceptă în mod expres de faptul că Organizatorul poate înregistra Festivalul, concertele și oricare moment de divertisment, poate copia înregistrările și le poate distribui prin orice mijloace, le poate difuza sau le poate face publice în orice mod dorește, fără limitare în timp sau spațiu, iar aceste înregistrări pot conține imagini foto sau video ale participanților.
14.10 Participanții nu au dreptul, în limitele prevederilor legale, să ridice pretenții împotriva Organizatorului în legătură cu înregistrările și publicarea lor, conform celor prevăzute mai sus.
14.11. Organizatorul își rezervă dreptul de a stabili zone/locații cu fotografierea/filmatul interzise. În caz de nerespectare, Organizatorul are dreptul de de a șterge respectivele înregistrări.
XV.DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
15.1 Conținutul, activitățile, conceptele artistice și organizatorice, procedurile de lucru interne și alte asemenea (informații, date, imagini, texte, simboluri, grafică, elemente de web design, programe și alte asemenea) sunt proprietatea Organizatorului și sunt protejate de legile in vigoare privind protecția drepturilor de autor.
15.2 Folosirea oricăror elemente menționate anterior, precum și orice alte elemente similare și care pot fi asimilate drepturilor de autor, fără obținerea unui acord prealabil în scris de la Organizator se pedepsește conform legii.
15.3 Reproducerea totală sau parțială, modificarea, transferul, distribuirea, republicarea, copierea în parte sau totală a conținutului Festivalului nu este permisă fără acordul anterior în scris al Organizatorului.
15.4 Datele cu caracter personal fac excepție de la cele de mai sus fiind tratate în mod distinct în conținutul prezentelor.
15.5 Tot ceea ce este postat pe Site precum și pe diverse tipuri de suporturi în zona Festivalului, cum ar fi, însă fără a se limita la, imagini, texte, elemente de grafică, simboluri, logo-uri, baze de date etc. se afla in proprietatea Organizatorului și/sau a Partenerilor Contractuali ai acestuia. Toate acestea cad sub incidența legislației în materie de proprietate intelectuală.
15.6 Participanții nu pot utiliza, copia, distribui, publica sau incorpora în alte documente sau materiale niciun fel de concept, informație, date, documente sau proceduri (a se vedea art.15.1) în scopul obținerii de venituri, fără permisiunea prealabilă și scrisă a Organizatorului și/sau a partenerilor contractuali ai acestuia.
15.7 Imaginile, logo-urile, brand-ul, textele sau orice altă informație sau document aparținând partenerilor contractuali ai Organizatorului aparțin acestora şi sunt reproduse pe site sau în zona Festivalului cu acordul lor.
XVI. FURNIZAREA DE INFORMAȚII/ TENTATIVE DE FRAUDĂ
16.1. Pentru a utiliza site-ul, utilizatorii site-ului sunt de acord să furnizeze informații reale despre ei, astfel cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunt de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
16.2. Orice încercare de a furniza informații false, de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care este postat site-ul, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor și va duce la blocarea imediată a accesului utilizatorilor site-ului. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a anunța autoritățile competente despre această tentativă.

XVII. OFERTE PROMOȚIONALE, TOMBOLE ȘI CONCURSURI
17.1. Organizatorul, la alegerea sa, va stabili condițiile de desfășurare a promoțiilor de pe site sau din zona Festivalului, în condițiile legii. Promoțiile, tombolele și concursurile se desfășoară pe perioadă limitată și expiră automat la data menționată pentru fiecare promoție, tombolă sau concurs în parte.
17.2. Orice promoție, tombolă sau concurs pot fi întrerupte sau anulate în orice moment fără nicio notificare prealabilă. Toți participanții vor fi însă anunțați de întreruperea sau anularea respectivă.
XVIII. LITIGII
18.1. Prezentul Regulament, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestuia sau din participarea la eveniment, vor fi soluționate de Participanți, Voluntari, Parteneri, Terți și Organizatori pe cale amiabilă.
18.2. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din localitatea în care Organizatorul își are sediul social.

XIX. PREVEDERI FINALE
19.1 Numele capitolelor și subcapitolelor sunt doar pentru referință și nu trebuie luate în considerare în interpretarea sau construcția prezentelor T.C.G..
19.2.Prin participarea la Festival sau prin accesarea canalelor de comunicare marca MASSIF ESTATE, în special website-ul www.bemassif.com utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentele T.C.G.
19.3.În cazul declarării vreuneia din clauzele prezentul T.C.G. nulă sau inaplicabilă, restul clauzelor vor continua să își producă efectele, iar clauză declarată nulă sau inaplicabilă va fi înlocuită de o nouă clauză care să reflecte cât mai apropiat cu putință voința Organizatorului.

TERMENII ȘI CONDIȚIILE ”MASSIF FESTIVAL” au fost publicate la data de 28.11.2023.




POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

EVENIMENT: FESTIVALUL MASSIF
ORGANIZATOR: MASSIF ESTATE S.R.L.
LOCAȚIA: Poiana Brasov
DATA EVENIMENTULUI: 14-17 Martie 2024

Introducere
Confidenţialitatea datelor cu caracter personal reprezintă una din preocupările principale în cadrul societăţii MASSIF ESTATE SRL. Ca atare, dorim să asigurăm cele mai înalte standarde de confidenţialitate şi transparenţă cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm în activitatea noastră curentă.
Întrucât în desfășurarea activității este necesar să prelucrăm o serie de date cu caracter personal cu predilecție în raport cu specificul obiectului nostru de activitate dorim să oferim asigurări că prelucrarea va avea loc cu respectarea principiilor transparenţei şi securităţii datelor cu caracter personal. Această politică de confidențialitate este menită să vă ajute să înțelegeți ce date colectăm, de ce le colectăm și ce facem cu ele.

Cine suntem?
MASSIF ESTATE SRL, o societate de naționalitate română, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, str. Eremia Grigorescu 122A, județul Cluj, număr de ordine în Registrul Comerțului având CUI: RO36944344 și fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/5924/07.12.2021 acționează în calitate de operator al datelor cu caracter personal colectate prin: intermediul paginii de internet www.bemassif.com („Site-ul”), al procesului de achiziționare a biletelor de către cumpărători, al mijloacelor de monitorizare video și de captare a imaginilor foto și video în cadrul Festivalului de către persoane autorizate de către MASSIF ESTATE S.R.L..
Operatorul are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii/cumpărătorii de bilete le furnizează.

Ce date prelucrăm, scopul prelucrării și durata de retenție pe fiecare categorie de date?
3.1. În scopul achiziționării unui produs sau serviciu Massif.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, e-mail, telefon, țara, localitate, adresă.
Durata de retenție: Până la împlinirea termenului de prescripție general de 3 ani de zile de la finalizarea ediției în care a fost cumparat biletul sau ediția despre care a fost semnalata problema respectiva.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (1) lit. b - prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.
3.2. În scopul returnării produselor achiziționate sau al soluționării unei probleme adresate nouă.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, e-mail, număr de telefon, IBAN și numele titularului de cont, precum și alte informații furnizate prin e-mail sau pe alte platforme pentru descrierea problemei.
Durata de retenție: Până la împlinirea termenului de prescripție general de 3 ani de zile de la finalizarea ediției în care a fost cumparat biletul sau ediția despre care a fost semnalata problema respectiva.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (1) lit. b - prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.

3.3 În scopul asigurării accesului în perimetrul festivalului și prestării serviciilor la care participantul este îndreptățit în baza biletului, de informare în legătură cu aspectele ce țin de organizarea și desfășurarea evenimentului sau orice alte oferte și anunțuri în legătură cu produsul achiziționat, al prevenirii fraudelor, utilizării abuzive și pentru verificarea validității biletului sau abonamentului.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, e-mail, număr de telefon și numărul biletului / brățării de acces în cadrul festivalului.
Durata de retenție: Datele vor fi anonimizate în termen de 3 ani de la ultima ediție la care persoana vizată a participat la Festival, dacă acest lucru nu a fost solicitat anterior.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (1) lit. b - prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.
3.4. În scop exclusiv intern pentru realizarea de rapoarte și sondaje, organizarea zonelor de acces, crearea de campanii și activități dedicate, pentru a răspunde unei solicitări venite de la autoritățile publice, pentru reclamații sau plângeri.
Ce date prelucrăm? Sex, tara, orașul, județul, data nașterii.
Durata de retenție: Aceste date sunt păstrate în arhiva Organizatorului fără a fi asociate cu o persoană fizică în urma anonimizării ireversibile a datelor cu caracter personal.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.5. În scop de marketing:
3.5.1. În scop comercial de promovare a produselor și serviciilor Massif.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.
Durata de retenție: Datele vor fi anonimizate la retragerea consimțământului sau cel mult în termen de 4 ani dacă persoana vizată nu mai reacționează la vreun mesaj comercial.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.5.2. În scopul realizării de sondaje pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le oferim pot fi înregistrare apelurile telefonice cu acordul persoanei vizate.
Ce date prelucrăm? Vocea persoanei vizate.
Durata de retenție: Apelurile înregistrate vor fi șterse in termen de 30 de zile de la momentul înregistrării.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (1) (a) persoana vizată și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.
3.6. În CAMPANIA REGISTER:
3.6.1. În scopul înscrierii în Campania Register unde persoanele vizate se înscriu într-o comunitate unde primesc informații recurente cu privire la cele mai noi promoții, campanii, anunțuri, vânzări de biletele la preț promoțional la edițiile Festivalului Massif.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon.
Durata de retenție: Datele vor fi anonimizate la retragerea consimțământului sau cel mult în termen de 4 ani de la ultima ediție la care persoana s-a înregistrat la campanie. Dacă persoanele vizate au cumparat un Bilet in aceasta campanie, datele lor personale vor fi prelucrate de la acest pas înainte cu scopul de a putea asigura serviciile achiziționate si accesul în Festival.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (1) lit. b - prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.
3.6.2. În scop exclusiv intern pentru realizarea de rapoarte și sondaje, organizarea momentelor artistice, crearea conceptului de eveniment anual, crearea de campanii și activități dedicate.
Ce date prelucrăm? Sex, tara, județul, data nașterii.
Durata de retenție: Aceste date sunt păstrate în arhiva Organizatorului fără a fi asociate cu o persoană fizică în urma anonimizării ireversibile a datelor cu caracter personal.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.7. În scopul asigurării securității bunurilor, spațiilor și persoanelor, în perimetrul festivalului se folosesc mijloace de monitorizare video.
Ce date prelucrăm? Imaginea vizitatorilor din cadrul evenimentului.
Durata de retenție: 20 de zile. Unele date pot fi reținute pentru o perioadă mai lungă, dacă reținerea este necesară pentru investigarea unei fraude, pentru apărarea drepturilor în instanță ale oricăreia dintre Părți sau în situațiile în care este necesară conformarea cu solicitările adresate de autoritățile competente.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.8. Pentru realizarea fotografiilor și filmărilor în cadrul evenimentului, utilizate ulterior în scopuri jurnalistice, de informare, comerciale, de marketing și de promovare a evenimentului, a produselor și serviciilor Massif ori a produselor și serviciilor adiacente, în nume propriu de către Massif sau de către orice partener sau sponsor al Festivalului Massif, precum și în scopul realizării de NFT (Non-fungible token) și comercializării acestora pe piața relevantă.
Ce date prelucrăm? Imaginea vizitatorilor din cadrul evenimentului.
Durata de retenție: Până la momentul solicitării de ștergere din partea persoanei vizate sau cel mult 15 ani de la momentul finalizării ediției la care au fost realizate.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.9. În scopul organizării de campanii promoționale și concursuri, precum și pentru a asigura trimiterea premiilor.
Ce date prelucrăm? Nume, prenume, e-mail, profilul de social media (dacă este cazul), informațiile incluse în comentarii în cadrul campaniilor organizate de către Organizator sau în parteneriat cu alți parteneri.
Durata de retenție: Până la împlinirea termenul de prescripție general de 3 ani de zile de la finalizării campaniei sau concursului.
Temei legal de prelucrare: Art. 6 (a) lit. f prelucrarea este necesară în scopul intereselor legitime urmărite de operator sau de o parte terță.
3.10 Suplimentar scopurilor menționate anterior, Operatorul prelucrează datele cu caracter personal colectate având în vedere și următoarea finalitate:
Pentru îndeplinirea obligaţiilor legale ce ne incumbă, ca urmare a serviciilor prestate (ex. obligațiile contabile, fiscale, audit etc) acestea fiind întotdeauna compatibile cu scopurile principale, pentru care datele au fost colectate.
În măsura în care persoana vizată şi-a dat consimţământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice.
În orice alt scop auxiliar celor de mai sus, sau în orice alt scop pentru care ne-au fost furnizate datele cu caracter personal, cu respectarea legislaţiei în materie.
d. Pentru a ne proteja interesele legitime, cu prevalarea intereselor sau drepturilor și libertățile fundamentale ale persoanei vizate, luând în considerare așteptările rezonabile ale acestora bazate pe relația cu operatorul:
Pentru a efectua cercetări și analize de piață care ajută la îmbunătățirea și personalizarea produselor și serviciilor noastre.
În scopuri de marketing direct, pentru trimiterea de comunicări de interes general sau mesaje prin care vă rugăm să evaluați calitatea serviciilor/produselor noastre
Pentru gestionarea activității companiei, realizarea de rapoarte interne care sunt utilizate în organizarea zonelor de acces si de ridicare a brățărilor ale edițiilor viitoare, pentru a organiza campanii și activități dedicate
Pentru a preveni sau a detecta utilizarea abuzivă a proprietății noastre intelectuale, frauda sau alte infracțiuni.
Pentru a asigura securitatea în cadrul evenimentului, pentru a soluționa plângeri legate de fraude, plângeri penale sau contravenționale, plângeri legate de vânzarea biletelor, cazuri în care Organizatorul are nevoie să identifice o persoană cu seria biletului, să identifice dacă acea persoană a intrat în perimetrul festivalului și la ce oră, ori pentru a apăra drepturile companiei în instanță.
3.11 În situațiile în care vom folosi datele dvs. în alte scopuri decât cele amintite în prezenta Politică ne obligăm să obținem consimțământul dvs., cu excepția cazului în care ne incumbă o obligație legală sau avem un alt temei juridic pentru procesarea datelor.
3.12 Operatorul nu realizează profiluri individuale ale participanților la Massif Festival.

4. Cum colectăm datele dvs. cu caracter personal?
4.1 Colectăm datele dvs. cu caracter personal, fie în mod direct de la dumneavoastră, spre exemplu, atunci când vă creaţi un cont pe site-ul nostru, ne trimiteți un e-mail pe adresa ask@wintermassif.com, prin intermediul căruia ne solicitați o ofertă/informație, vă dați consimțământul pentru comunicarea mesajelor comerciale, etc., fie indirect, spre exemplu, atunci când transmiteți aceste informaţii pe platformele altor colaboratori ai societăţii noastre, în procesul de achiziționare a biletului/abonamentului.
4.2 Colectăm datele dvs. cu caracter personal si in mod automat, atunci când utilizezi serviciile noastre de pe site, colectam informaţii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitaţii tale. Pentru mai multe informaţii privind utilizarea cookie-urilor, te rugam sa consulți art. 6 din prezenta Politica.
4.3. In cazul in care alegeţi sa ne furnizaţi datele personale ale altor persoane, cum ar fi atunci cand achiziţionaţi bilete in numele altora, va asumaţi răspunderea cu privire la modalitatea in care aţi obţinut aceste date si ca aveti un temei legal pentru prelucrarea acestora, noi neputand fi tinuţi răspunzători pentru incălcarea drepturilor persoanelor respective.

5. Cum stocăm datele cu caracter personal?
5.1 Pentru stocarea datelor personale pe care ni le furnizati în calitate de utilizator al site-ului www.bemassif.com, este utilizat un serviciu de tip cloud oferit de Amazon Web Services EMEA S.A.R.L..

6. UTILIZAREA COOKIE-URILOR
6.1 Site-ul conține cookie-uri (fișiere foarte mici trimise pe computerele utilizatorilor site-ului sau pe alte dispozitive de acces).
6.2 Există două tipuri:
6.2.1. Cookie-uri în funcție de durata lor de viață:
a) Cookie-uri de sesiune
Acestea sunt stocate temporar în folderul de cookie-uri al browserului web astfel încât să le păstreze până când utilizatorul părăsește site-ul respectiv sau închide fereastra browserului (de exemplu, atunci când se autentifică / se dezautentifică dintr-un cont de e-mail sau de pe rețelele de socializare).
b) Cookie-uri persistente
Acestea sunt stocate pe hard diskul unui computer sau dispozitiv (și depind în general de durata de viață implicită a cookie-ului). Cookie-urile persistente includ și cele plasate de un site web diferit de cel pe care utilizatorul îl vizitează în acel moment - cunoscute sub denumirea de "cookie-uri de terțe părți" - care pot fi utilizate în mod anonim pentru a stoca interesele unui utilizator, astfel încât să se poată afișa cea mai relevantă publicitate pentru utilizatori.
6.2.2. Cookie-uri în funcție de rolul lor
a) Cookie-uri strict necesare
Aceste tipuri de cookie-uri sunt necesare pentru ca paginile web să funcționeze corect. Cookie-urile strict necesare vă permit să navigați pe site și să beneficiați de funcțiile sale. Fără aceste cookie-uri, nu vom putea furniza anumite funcționalități, cum ar fi redirecționarea automată către serverul cu cea mai mică aglomerație sau memorarea listei dvs. de dorințe.
b) Cookie-uri funcționale
Cookie-urile funcționale înregistrează informații despre opțiunile pe care le fac utilizatorii și permit operatorilor de site-uri web să personalizeze site-ul în funcție de cerințele utilizatorului. De exemplu, cookie-urile pot fi utilizate pentru a salva preferințele privind categoriile / segmentele.
c) Cookie-uri de performanță și analiză
Aceste tipuri de cookie-uri permit operatorilor de site-uri web să monitorizeze vizitele și sursele de trafic, modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul sau cu anumite secțiuni ale site-ului.
Informațiile furnizate de cookie-urile de analiză ajută operatorii să înțeleagă modul în care vizitatorii utilizează site-urile web și apoi să utilizeze aceste informații pentru a îmbunătăți modul în care conținutul furnizat utilizatorilor este prezentat.
d) Cookie-uri de publicitate
Aceste cookie-uri pot oferi capacitatea de a monitoriza activitățile online ale utilizatorilor și de a crea profile ale acestora, care pot fi ulterior utilizate în scopuri de marketing. De exemplu, cookie-urile pot fi utilizate pentru a identifica produsele și serviciile aprobate de un utilizator, iar aceste informații sunt ulterior utilizate pentru a trimite mesaje publicitare adecvate către acel utilizator.
6.3 Accesarea site-ului implică acordul utilizatorilor cu privire la plasarea acestor tipuri de cookie-uri pe dispozitivul lor și la accesarea lor la următoarea vizită pe site.
6.4. În general, datele privind activitatea de navigare pe internet sunt colectate și analizate în mod anonim. Dacă această analiză relevă un interes specific, un cookie (fișier text mic utilizat de majoritatea site-urilor pentru a stoca anumite informații utile pentru îmbunătățirea experienței de navigare) - este plasat pe computerul utilizatorului și acest cookie determină ce tip de reclamă va primi utilizatorul, ceea ce se numește publicitate bazată pe interese.
6.5. Puteți vedea toate cookie-urile utilizate de către site-ul nostru în Notificarea privind cookie-urile din partea de jos a paginii. Puteți retrage consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor în orice moment modificând opțiunile în setările corespunzătoare de cookie-uri disponibile. Blocarea cookie-urilor necesare în browserul dvs. poate, de asemenea, să nu funcționeze corect. Dezactivarea altor tipuri de cookie-uri (în afara celor necesare) poate afecta, de asemenea, funcționarea sau experiența dvs. în utilizarea site-ului.
6.6. Site-ul poate utiliza sau implementa modulele de socializare terță parte. În general, interacțiunea dvs. cu un astfel de modul permite terței părți să colecteze anumite informații despre dvs., inclusiv adresa IP, informațiile din antetul paginii și informațiile din browser. Site-ul a implementat următoarele butoane pentru rețelele de socializare:
-> Facebook https://www.facebook.com/privacy
-> Instagram https://help.instagram.com/519522125107875
-> WhatsApp https://www.whatsapp.com/security

7. Cui divulgăm datele personale?
7.1 Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, MASSIF ESTATE S.R.L.SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către diversi parteneri contractuali, către terțe persoane sau entități care sprijină MASSIF ESTATE SRL în desfășurarea activității, ori către autorități publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
1. Furnizorilor noștri de servicii și partenerilor contractuali, spre exemplu: furnizorii de servicii de marketing (inclusiv sondaje) și publicitate; partenerul nostru însărcinat cu asigurarea accesului în incinta de desfășurare a Festivalului; furnizorului de servicii de IT; servicii de curierat, servicii de plăți, servicii bancare, etc.. Aceste date vor fi furnizate în măsura în care este necesar și numai sub temeiul unui angajament de confidențialitate din partea partenerilor contractuali, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că prelucrarea lor se face conform legislației în vigoare;
2. Către contabilii, auditorii, avocații, asigurătorii sau alți asemenea consilieri externi ai Operatorului. Aceste date vor fi furnizate în măsura în care este necesar și numai sub temeiul unui angajament de confidențialitate din partea partenerilor contractuali, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că prelucrarea lor se face conform legislației în vigoare;
3. Autorități, instituții și organismele publice, în cazul în care există o solicitare legală din partea acestora sau în măsura în care există o obligație legală din partea noastră;
4. Operatorul va putea divulga aceste date ori de câte ori legea o impune, sau în situația în care acest demers este necesar pentru a se permite exercitarea drepturilor prevăzute de lege si/sau pentru a se putea acționa în justiție contra oricărei activități ilicite;
5. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în state terțe, în baza raporturilor contractuale pe care le avem cu partenerii noştri (atât afiliaților cât și altor entități din Uniunea Europeană) în vederea realizării de statistici și alte tipuri de rapoarte;

8. Cât timp păstrăm datele personale?
8.1 Ca principiu, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar atâta cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus. Pentru mai multe detalii despre Politica noastră de retentie a datelor pentru anumite prelucrări specifice va rugam sa revedeți informațiile de la Art.3.

9. Drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
9.1. Atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământ, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia. Astfel, puteți modifica sau elimina consimțământul în orice moment, și vom acționa imediat în consecință, cu excepția cazului în care există un motiv legal sau un interes legitim pentru a nu face acest lucru.
9.2. În cazul în care vă prelucrăm datele în temeiul interesului legitim al nostru sau al unor terți, puteți să vă opuneți acelor prelucrări pentru motive legate de situația dumneavoastră particulară. În unele cazuri, interesul nostru legitim sau al unor terți este posibil să fie mai presus de al dumneavoastră și nu vom putea acomoda cererea prin care vă opuneți prelucrării.
9.3. In calitate de persoana vizată beneficiați de o serie de drepturi specifice garantate de Regulamentul General privind Protecția Datelor nr. 679/2016 (GDPR) și legislația în vigoare în România privind protectia datelor cu caracter personal:

9.3.1. Dreptul la informare
Persoanele vizate ale căror date cu caracter personal sunt prelucrate in cadrul activităților noastre specifice au dreptul de a primi din partea noastră informații despre operațiunile de prelucrare efectuate in calitatea noastră de operator de date.

9.3.2. Dreptul de acces
Aveți dreptul de a obține din partea noastră o confirmare a faptului ca prelucram sau nu date cu caracter personal care va privesc.
In cazul in care confirmam faptul ca deținem datele dumneavoastră cu caracter personal, aveți dreptul sa le accesați si sa obțineți o serie de informații suplimentare relevante.

9.3.3. Dreptul la rectificare
Dispuneți de posibilitatea de a obține din partea operatorului de date, rectificarea datelor inexacte care va privesc sau completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplet inregistrate in evidentele noastre interne.

9.3.4. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”)
Aveți dreptul sa solicitați ștergerea datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dumneavoastră. Trebuie sa ne conformam acestei cereri daca:
a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate;
b) va opuneți prelucrării din motive legate de situația dumneavoastră particulara;
c) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
d) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care ne revine, cu excepția cazului in care datele sunt necesare:
pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;
pentru a ne conforma unei obligații legale pe care o avem;
in scopuri de arhivare in interes public, științific sau pentru studii istorice sau in scopuri statistice;
pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instantă.
9.3.5. Dreptul la restricționarea prelucrării
Aveți posibilitatea sa ne solicitați sa restricționăm prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal atunci când:
contestați exactitatea datelor cu caracter personal pe care le prelucram, pe perioada cat verificam exactitatea datelor;
prelucrarea datelor este nelegala, insa in loc sa cereți ștergerea datelor cu caracter personal doriți restricționarea prelucrării acestora;
datele cu caracter personal nu ne mai sunt necesare pentru realizarea scopului pentru care au fost prelucrate, dar ne solicitați acele date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instantă;
v-ați opus prelucrării si solicitați restricționare pe timpul cat verificam daca primează interesul nostru legitim pentru prelucrare.

9.3.6. Dreptul la portabilitatea datelor
Beneficiați de dreptul de a obține de la noi datele dumneavoastră într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat.

9.3.7. Dreptul la opoziție
În orice moment, persoana vizată are dreptul de a se opune, din motive legate de situația particulară în care se află, prelucrării. Operatorul nu mai prelucrează datele cu caracter personal, cu excepția cazului în care operatorul demonstrează că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.
Puteți obiecta in orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal in scop de marketing direct, oricare ar fi motivul dumneavoastră.

9.3.8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
Acest drept este aplicabil in cazul in care procesul decizional individual automatizat produce efecte juridice care va privesc sau va afectează intr-o măsură semnificativa.

9.3.9. Dreptul de a depune o plangere
Daca aveți o nemulțumire cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal, va rugam sa ne contactați pentru a va putea soluționa problema folosind următoarele detalii de contact:
● E-mail: ask@wintermassif.com.
● Adresă: str. G-ral Eremia Grigorescu, nr. 122 A, Cluj-Napoca, Jud. Cluj.
9.6 De asemenea, poți depune o plângere legată de prelucrarea datelor tale la Autoritatea Națională Pentru Prelucrarea și Supravegherea Datelor cu Caracter Personal (B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, www.dataprotection.ro, anspdcp@dataprotection.ro).

Va rugam sa rețineți următoarele aspecte de interes, ce tin de modalitatea de analiza si răspuns la cererea de exercitare de drepturi:

Vom depune toate diligentele pentru a va răspunde la cererea adresata, in termen de 30 de zile. Aceasta perioada poate fi prelungita din cauza unor motive legate de dreptul legal specific invocat sau de complexitatea cererii dumneavoastră cu o perioada aditională maxima de doua luni. In orice caz, daca termenul legal de răspuns va fi prelungit, atunci va vom informa in privinta noului termen si a motivelor care au dus la aceasta prelungire.

10. Securitatea informațiilor
10.1 Lucrăm din greu pentru a proteja site-ulși utilizatorii noștri, precum și toate datele cu caracter personal colectate conform prezentei Politici, de acces neautorizat sau de modificarea, divulgarea neautorizată sau distrugerea informațiilor pe care le deținem.
10.2 În acest sens:
a) MASSIF ESTATE S..R.L. certifică faptul că îndeplinește cerințele minime de securitate a datelor cu caracter personal, datele fiind prelucrate într-un mod care asigură protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare;
b) Pentru datele colectate prin intermediul site-ului, al partenerilor nostri contractuali odată cu achiziționarea biletelor, in vederea achiziționării biletelor si al asigurării accesului in festival, MASSIF ESTATE S.R.L. utilizează un serviciu de tip cloud oferit de către Amazon Web Services EMEA SARL. Astfel, sunt utilizate setările de securitate oferite de către Amazon. Accesul la date se face într-un white-list din security groups, ceea ce înseamnă că datele pot fi accesate numai de la anumite adrese IP pre-definite. Accesul se face pe bază de user și parolă, iar la nivelul societății MASSIF ESTATE S.R.L., accesul la baza de date este permis unui număr limitat de persoane.
c) Sistemele de stocare a datelor utilizate au implementate mecanisme de back-up pentru asigura redundanța datelor stocate.
d) Revizuim periodic practicile de colectare, stocare și prelucrare a informațiilor, inclusiv cele fizice, precum și măsurile de securitate, pentru a preveni accesul neautorizat la sisteme.
e) Restricționăm accesul angajaților şi contractorilor noștri la informațiile dvs. personale, iar raporturile contractuale cu aceste persoane sunt supuse unor reguli stricte cu privire la obligațiile de confidențialitate contractuală, inclusiv sub sancțiunea rezilierii contractelor

11. Când se aplică această Politică de confidențialitate?
11.1 Politica noastră de confidențialitate se aplică tuturor serviciilor oferite de societatea noastră și exclude serviciile care au politici de confidențialitate separate și care nu conțin dispozițiile din această politică de confidențialitate.

12. Schimbări
12.1 Vom publica orice modificare a politicii de confidențialitate pe pagina noastră, care vor intra în vigoare în termen de o zi şi, dacă modificările sunt semnificative, vom oferi o notificare mai proeminentă (inclusiv, pentru anumite servicii, notificarea prin email a modificărilor privind politica de confidențialitate).
12.2. Vom păstra, de asemenea, versiuni anterioare ale acestei Politici de confidențialitate în arhivă pentru a putea fi oricând revizuită de dvs.

Prezenta Politică de Confidențialitate a fost publicată la data de 15.11.2023.

Locație
Poiana Brașov - Poiana Brașov
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește
Experiențe Similare
Shisha & Cocktails în București
Shisha & Cocktails în București

București, Romania

De la
100 lei
pin
Bonus
+10
Petreceri pentru copii în Cluj
Petreceri pentru copii în Cluj

Cluj-Napoca, Romania

De la
120 lei
pin
Bonus
+20
Cursuri de Dans în București
Cursuri de Dans în București

București, Romania

De la
120 lei
pin
Bonus
+28

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play