pin

Tabăra de Fitness în Vama Buzăului

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Ian.-Dec.
3 Zile
Durată
18+
Restricție de vârstă
Despre

Tabăra de fitness este un program de pregătire fizică, derivat din metodele de instruire militară, adaptat pentru a putea fi practicat de către oricine, indiferent de condiția fizică, varstă, sex, sau greutate corporală. Acest modul este ideal pentru cei care, din diferite motive nu intră într-o sală de fitness. Este ocazia de a descoperi plăcerea efortului fizic în aer liber, într-un peisaj pitoresc, alături de “camarazi” cu o pregătire sportivă comparabilă.

Programul asigură participantului însușirea unor metode și mijloace de pregătire fizică, noțiuni de nutriție care pot fi puse în practica de zi cu zi acasă, ajungându-se după o perioadă, la îmbunătăţirea condiției fizice generale prin mărirea capacitătii de efort, a forței musculare, corectarea atitudinilor corporale greșite, controlul greutătii corporale. Pe parcursul programului participanții vor face parte dintr-o echipă de lucru, urmând să treacă împreună probele date de instructori.

Echipa va fi compusă din profesori de educație fizică și sport, instructori de fitness, instructori de diferite sporturi şi activităti montane. Programul “Tabăra de fitness” se desfăsoară în intervalul vineri – duminică și urmează să cuprindă în fiecare zi, 2 ședințe de exerciții fizice care necesită efort susținut și activităti montane sau inspirate din instrucția militară, de efort fizic moderat, relaxante și distractive: orientare cu hartă, scenarii de supraviețuire, ture cu canoea, etc.

În cadrul acestui modul de pregătire fizică se va pune accent pe o nutriție sănătoasă, menită să asigure necesarul de energie în condiții de efort, fiind momentul ideal pentru debutul unei alimentații echilibrate, corecte. Trainerii vă vor ține scurte cursuri de nutriție și alimentație în timpul meselor, pentru a putea pune în practică aceste metode de hrănire zi de zi. Se vor consuma preparate cu un aport scăzut de carbohidrați: legume fierte/ grătar cu unt, carne la cuptor, diferite feluri de salate, păstrăv fript, omlete la cuptor, brânzeturi de stâna, iaurt de casă, mămăligă, etc.

Echipament inclus:
- tricoul și șapca “boot camp”, izopren, gantere, step de fitness, etc;
- întregul echipament necesar activităților în natură.

Echipament obligatoriu:
- încălțăminte sport lejeră, trening, șort
- ghete/ bocanci outdoor-de preferința folosiți
- geacă de vânt, mai multe perechi de șosete sport.

Pentru aceasta experiență este nevoie de un număr minim de 10 persoane și maxim de 40 persoane.

Locație
Vama Buzăului
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Tabăra de Fitness în Vama Buzăului

Un week-end de mișcare și exerciții fizice pentru cei care doresc să înceapă o viață activă, sănătoasă. Pe lângă acestea, multe activități de aventură în mijlocul naturii.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+65
Preț:
650 LEI
Experiențe Similare
Squash în București
Squash în București

București, Romania

De la
64 lei
pin
Bonus
+144
Oktober Team Fest - București
Oktober Team Fest - București

București, Romania

De la
272 lei
pin
Bonus
+27
The Moonlight Call
The Moonlight Call

Iași, Romania

De la
94 lei
pin
Bonus
+16

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
650 lei
Choose your ticket