pin

Canyoning la Sinaia

1
2
3
4
Oricând
Luni disponibile: Mai-Sept.
Minim 6 Ore înainte
Rezervă în avans
6 Ore
Durată
Despre

Iubești muntele și aventura? Vrei să încerci o super aventura care combină într-un mod unic activitatea montană cu apa? Să ai parte de o adevărată provocare, total diferită de ce ai făcut până acum?

Atunci ai venit în locul potrivit!

Suntem singura firmă de profil din România care îți oferă ture de canyoning cu ghizi brevetați internațional de IcoPro – Internațional Canyoning Organization For Professionals.

Siguranța este pe primul loc!

Experiența nu este necesară.
La canyoning te poți baza 100% pe ghizii noștri brevetați internațional IcoPro (International Canyoning Organization For Professionals) chiar dacă ești începător. Și să nu mai spunem că după acest program o să înveți tehnica de rapel la perfecție!

Locul de întâlnire și ora: dacă alegi să călătorești cu van-ul nostru, atunci o să ne întâlnim în parcarea Horoscop, piața Unirii la ora 06:00 (taxă 100 lei/ persoană). Dacă o să călătorești cu mașina personală, atunci o să ne întâlnim la ora 09:30 în zona Sinaia.

După ce vă echipăm cu cele mai bune și sigure ehipamente, facem o poză de grup și pornim voioși într-o scurtă drumeție până la prima cascadă din acest frumos traseu de canyoning. Vă recomandăm să aveți cu voi o sticlă de apă 2 litri și gustări energetice (batoane proteice sau ciocolată).

În această zi o să pătrundem într-o lume de vis, de foarte puțini vizitată, unde apa șerpuiește prin pereții verticali și cascadele ne așteaptă pentru a ne bucura de o experiență unică de aventură!

O să facem rapel în cascade, o să facem sărituri în bazinele de apă, o să ne bucurăm de toboganele naturale săpate de cursul râului în stâncă!

În total avem 5 cascade cu înălțime care variează de la câțiva metrii până la 20 metri. Majoritatea cascadelor sunt acvatice, deci o să ne bucurăm de o aventură și distracție pe cinste.

Acest traseu se potrivește și pentru copii cu vârstă minimă de 14 ani (însoțiți de părinți).

Informații utile:
Este bine să știți să înotați (dar nu este o cerință obligatorie).
La cerere, oferim veste de salvare și costumul de neopren oferă o florabilitate suficientă chiar și pentru persoanele care nu stiu să înoate!

Ce trebuie să aduci cu tine: doar îmbrăcăminte adecvată condițiilor meteo din ziua de program, costum de baie și prosop. O să aveți nevoie și de o pereche de ghete (bocanci) cu talpă aderentă și preferabil ciorapi din lână (lâna oferă protecție termică chiar și când se udă!). La final de program trebuie să aveți încălțăminte de schimb (bocancii se vor uda în traseul de canyoning). Restul de echipamente aducem noi.

Dacă ești o persoană activă, în căutarea de experiențe noi și interesante, atunci canyoning-ul este alegerea perfectă pentru tine!

Locație
Sinaia
Ia-ți bilete
Alege de mai jos ce opțiune ți se potrivește

1 Persoană

Canyoning la Sinaia

Dacă ești o persoană activă, în căutarea de experiențe noi și interesante, atunci canyoning-ul este alegerea perfectă pentru tine!

Perioadă program: mai - septembrie, în weekend.

Prețul include:
- minim 2 ghizi de canyoning brevetați IcoPro, cu certificate valabile de Prim Ajutor;
- echipament complet pentru fiecare participant: corzi speciale de canyoning, hamurile cu protecție și sistemele de rapel și asigurare fiind în conformitate cu normele IcoPro și UIAA. Confortul termic este asigurat de costumul de neopren, iar casca de protecție aduce un plus la partea de siguranță. Oferim pentru fiecare participant saci speciali de canyoning și recipiente etanșe pentru a vă ține hainele de schimb uscate;
- echipament tehnic colectiv de prevenție (trusă de prim ajutor);
- album foto digital;

Grad de dificultate: mediu.

Ora
Oricând
Data
Oricând
clock
Bonus
+29
Preț:
290 LEI

Noi credem că

Amintirile - nu sunt niciodată prea multe!

mobilemobile
extasy
Descarcă aplicația!

Fă parte din comunitatea Extasy!

app storegoogle play
de la
290 lei
Choose your ticket